<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 周秀娜是否妓女
返回列表 回復 發帖
jojojojoj 發表於 2010-7-4 01:57 PM[/quote]  V, P' M" M  n- A% V
似乎你已經認定左性工作者就只是賣身妓女, 我已經講左係廣義上唔係狹義上& n* ^, 1 W5 h- X- k) k6 K! x: r. x
每人對自己的界定不同!但狹義上都是性工作者﹖未免言重了!* C; S* @% u+ |" x) f2 o9 R
之前都講左, #5, 唔係只係話"封殺簽名會", $ h& z
: ?$ w( m, _4 ?& c- f) k$ H我指是那些貿發局的人啊!* g1 ]8 J! ]$ @( |1 P
你會唔會未睇清楚我所講, * H+ t-
# U) q4 N( [5 P; q或者是!因我的確睇得好快!我其實都是主要針對那些貿發局的人!只是有感你對0靚模看法太偏激!# h  e4 r' E4 L
講多次寫真攬枕呢d野真係應該o係書展賣?
5 ~- ]- d, n' Z9 F3 E) _9 o2 P不是應唔應該問題﹐而是適合與否問題!其實我都覺得不適合!但舊年的攬枕似乎不是書展賣﹖而是在動漫節喎!
4 ~& y/ c5 U8 ]: F9 Y. O5 k' y
而家唔係唔比騰出空間給她們簽名會) w) z, S5 K0 O$ `
8 J# s$ ?) {( c% ?. E佢地就是不比佢地在書展簽名會!其他展會無禁!
- @: I9 T: ]. U( T. ^但係咪要係書展做先搵到食?當然不是!只是背後的意義問題!佢地只覺受侮辱啫,同時感到被標籤左!所以不忿被傳媒叫0靚模就禁,根本班評委只是為了個0靚模字眼而禁!但0靚模的名字不是佢地自己改,變相所有的0靚模都受侮辱和被貶! + F0 Y! {) |: J! k6 v$ W* j% B
係咪要拍段片通街比人扯爛衫先生存到?  G+ I0 p, V! |# W. N7 G# C
這個宣傳手法好有問題!我直情不恥呢個0靚模的行徑!我認為佢簡直變相鼓吹暴力色情事業!5 U! h! {* R* @5 U4 M
我都只係覺得書展唔係一個適合既地方去賣呢d野- a* w& O# p( L, z
# [4 _" q' R( m8 n0 g: B, j這點我認同!但可惜貿發局批賣書不批簽名會!: o0 F( W- q) c) k
更加唔係一個適合既地方去露佢地條事業線!$ d4 K, P3 {. M% O
舊年我都有去!但我不認為某些低胸裝是大問題!反而我覺得有些0靚模的意態好意淫!但不是全部,只是某部份!( a: a& V+ [$ q& p" o
) z3 m6 r: n/ x% |
註:我認為人人有言論自由!但切記未明真相而去判斷所有的0靚模都是賣胸賣肉或者是技女是好不公平的,十族都有一清!!因好多大明星都曾全露,只不露點!甚至有些男星都不例外!
, H7 G# n0 V% B+ z: w) m9 _7 |
. @" z) U/ r' T- x  `7 e3 f
如果拋胸露肉擘脾烏身都係藝術, 真係有d侮辱了藝術
& s; D' m" V( c3 T9 O" x) p3 ^jojojojoj 發表於 2010-7-4 02:01 PM
7 W& c" q  l& t5 T0 T7 F
我問你咩係藝術,你又答吾出!係咁藝術藝術,人up你又up!識吾識架你?? 0 D. `9 \8 _# X* }" }% z
侮辱藝術遠比你侮辱她人強!
  k6 `7 G8 d9 F! [9 {6 K其實先要睇藝術既定義 ... 有D人覺得AV都係~~  J4 P3 h% l8 g  ~( m( J; U
迦樓羅女王 發表於 2010-7-4 01:53 PM
7 |. x2 A. Y! |# r4 I: _0 E甘仔,我吾知你識吾識,日本的頂級影音器材,以前試機天碟dvd,而家藍光碟,都係用av碟試架!
& n  K) ]9 u7 y3 h& l3 ]0 b; w6 e日本人係吾會歧視av女郎,不像香港一些衛道之士。露吓胸大脾只係小兒科!+ C2 m0 [  s5 t% b) B$ i: c
人地性感小小大驚小怪...............
好精彩喎!聽落幾吸引!等我得閒一定會睇!不會辜負你的一片好意!' U- O+ T' e4 c) W
goodnicelady 發表於 2010-7-4 01:52 PM
) r: e% U0 a- T4 |/ i" P1 D: x6 v姐姐 , 你可以唔可以品評埋個大眼妹 , 我e+比佢迷住左
( j0 b3 ], H- ?) z姐姐 , 你可以唔可以品評埋個大眼妹 , 我e+比佢迷住左
5 |* E/ L$ D# D/ B" w5 }4 a  ^迦樓羅女王 發表於 2010-7-4 03:08 PM
邉個大眼妹呀﹖我出門啦!你send比我,等我回來睇啦!
邉個大眼妹呀﹖我出門啦!你send比我,等我回來睇啦!
% G1 T) \- [3 u6 y6 |+ vgoodnicelady 發表於 2010-7-4 03:13 PM
" Y' r# V7 y# Q4 g就戲中那一個 ... 好似話係當年et個童星 , 有一排霉到震 ,/ ~+ J! h7 N: p4 l; q1 Q
淪落做第四女角 , 仲要係大波無腦果種花餅 ... 不過e+就紅到震~~
jojojojoj 發表於 2010-7-4 01:57 PM- c/ K# i( u) T+ s  D
似乎你已經認定左性工作者就只是賣身妓女, 我已經講左係廣義上唔係狹義上& n* ^,
2 Y# ]9 [! o8 S9 x, N# g每人對自己的界定不同!但狹義上都是性工作者﹖未免言重了!3 V( o: I0 p+ |; h9 S$ r7 h5 M
之前都講左, #5, 唔係只係話"封殺 ...
  c- r2 S5 t/ A4 m% dgoodnicelady 發表於 2010-7-4 02:26 PM
6 G9 b0 u0 H0 e5 V( ?6 G; \, p% O1 }7 s& j- y4 _" c+ H9 N
我都已經話左唔係"狹義上都是性工作者"! K5 B5 l  v  S5 c
"不比佢地在書展簽名會!其他展會無禁"點解一定要係書展搞?8 C, p5 ?4 p$ {2 k: d3 z5 _9 l
問題咪就係係適合與否度, 就好似係喪禮上對住家屬唱"年年都有今日歲歲都有今朝"咁
+ z7 F3 W" f: [' R. a之後就話唱生日歌有咩問題, 點解唔比唱, j- A9 b# O# S( _4 r) z
當然搞到咁貿發局都有好大責任, 唔係話一方錯晒* L' |! J. `* }
你話佢地覺受侮辱, 但又不停做令自己受侮辱既事, 有時根本就係自己攞黎
$ c9 l8 S, T! B9 Y* o我係其他版都同你討論過, 而今次所指既都係一樣,
1 l! \6 A5 P+ _: i1 x唔係指全部後生模特兒, 亦都唔係只係話人著低胸裝,; K5 h: w% l2 ~8 q9 Z0 J5 X
指既係你所說意淫既一派# V( U; ~, y9 |7 ]" A1 G8 \" w6 _
你講得啱o靚模個名唔係佢地改,   @8 y- x8 t" K
但口裡說不既同時, 有沒有見到佢地行為上很樂意成為o靚模?
6 ]; w2 v( d) P$ h& }0 a7 x甘仔,我吾知你識吾識,日本的頂級影音器材,以前試機天碟dvd,而家藍光碟,都係用av碟試架!9 a# Y/ X5 W! M. a, _; M
日本人係吾會歧視av女郎,不像香港一些衛道之士。露吓胸大脾只係小兒科!- G; g  n( K, S2 w& }' P5 |9 N
人地性感小小大驚小怪............... ...$ v: v7 P5 y6 d/ F+ |9 s
alan3015chan 發表於 2010-7-4 02:47 PM
6 C8 q4 P  I8 L& F: U1 W- @
1 Y4 e( ?( a4 i- o4 m9 p" C哩d咪真小人同偽君子既分別,
! K, T+ m1 d9 Z6 I% O  H( P當然我唔係話av女優係小人,3 n! m( P' @  J  Y+ I6 Y
露係唔會比人歧視,, [2 m8 J8 D; s  d+ J5 Y
但人地av女優做得出唔會唔認,
% Q" K% M: Y$ N* J( k+ h' F) Q唔似香港果班, 又要賣弄身體色相, 又要扮晒藝術健康
4 U* J7 i3 ^: R仲有攞其他國家比簡直係冇意義, 講咩日本你唔去攞印度黎比?& f' }% `! r3 O6 Z
你唔去講"荷蘭唔禁大麻, 只係小兒科, 唔似香港一些衛道之士, 又話禁毒, 人地索兩野就大驚小怪..............."??
; F8 F5 a) W, _9 ]3 l
4 q6 c1 \9 d5 z* K8 h3 s哩d咪真小人同偽君子既分別,
* T* M2 x) R# o# i當然我唔係話av女優係小人,
8 S$ l8 G& K5 C- d1 m/ e, u露係唔會比人歧視,
% Q6 H* k8 U% G# [+ f但人地av女優做得出唔會唔認,
( ~0 u8 N# ?1 [! `. T+ g  f唔似香港果班, 又要賣弄身體色相, 又要扮晒藝術健康: D* f0 P1 ~" I
仲有攞其他國家比簡直係冇意義, 講咩日本你唔去攞印度 ...  s$ w. n: X' p4 u9 z, V, U( W
jojojojoj 發表於 2010-7-4 04:33 PM
0 X# t+ r' E: S" f# P) q1 g. k你鹵味你都9吾撚搭8,我同甘仔講關你撚事咩?
! P+ L* K: _5 p' ]  b( s2 U同印度比?我同你都冇撚得比啦你咁撚藝術!!!
) s- q8 H! R4 j* V' _就戲中那一個 ... 好似話係當年et個童星 , 有一排霉到震 ,9 |& R. z  @% {6 S4 \! l( F
淪落做第四女角 , 仲要係大波無腦果種花餅 ... 不過e+就紅到震~~  i9 v! Y& h/ U2 J1 f  N5 b7 ^0 E
迦樓羅女王 發表於 2010-7-4 03:15 PM
恕我愚昧!我無乜睇電影和電視!所以不知你所指何人﹖
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 周秀娜是否妓女

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。