<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 歡迎自由神歸位,並祝生日快樂!
返回列表 回復 發帖
你又知我四眼既?
  _# k7 Y  V* T7 w* T8 l- k, q點都好啦,多謝  G; M6 Z% n/ Y) H( l
自由神 發表於 2010-7-11 04:30 PM
! T( ~$ R7 l; P2 {0 m
2 D% {9 |9 G) k$ P) I我咁有心祝您生曰而且更猜中你是四眼哥哥,咁不如您幫幫小妹, 加夠三十分比小妹, 令小妺免受只可以每天和你對話十次之苦,小妺就感激不盡

評分次數

$ k# K7 {% o" v! G$ U9 F
# l: C. x% [6 n+ K) l6 r$ I* Q% O我咁有心祝您生曰而且更猜中你是四眼哥哥,咁不如您幫幫小妹, 加夠三十分比小妹, 令小妺免受只可以每天和你對話十次之苦,小妺就感激不盡
. J4 N" D. E1 G2 R* n' a9 y8 F+ S5 _月亮說 發表於 2010-7-12 03:18 AM
每天只可以對話十次﹖真係唔知會如此的!
每天只可以對話十次﹖真係唔知會如此的!
" v8 D+ r+ q  Mgoodnicelady 發表於 2010-7-12 03:21 AM
4 C+ N4 `$ W9 V9 {9 p2 ?
+ G  y6 y6 f) l- t# S
小妹吾夠三十分, 個怪壇怪規矩,每天只可出十帖

評分次數

/ f$ L' |' Q' t. b% M2 ]' U- L- _  q5 [1 ~, J- K2 P
小妹吾夠三十分, 個怪壇怪規矩,每天只可出十帖9 E6 i* d* n. X4 X6 `0 }, {, c
月亮說 發表於 2010-7-12 03:55 AM
明白!你可以試吓由無至有,多點出貼子,從而體驗這小小的過程!每個在這論壇的人都要有此過程的!不能太過一步登天的!否則無左那種挑戰性了!你說對嗎﹖
係呀!人心好易累!做人亦會因好多事而悶!生老病死都不由我們控制!他朝君體也相同!找些活動去散心吧﹖
4 I% G* c/ p: P( u) w4 Ygoodnicelady 發表於 2010-7-11 07:37 PM
散心?我最中意去聽海浪聲~
! n5 |8 p' _; q' p; Q
7 [2 @3 z8 T4 ?+ _& v小妹吾夠三十分, 個怪壇怪規矩,每天只可出十帖  L0 |& m: u; Z. ~- Y
月亮說 發表於 2010-7-12 03:55 AM
三十分啦下,唔好話我唔錫你啦
散心?我最中意去聽海浪聲~ 1 l0 Q1 I$ Z. q
自由神 發表於 2010-7-12 06:56 PM
原來你咁浪漫既﹖咁咪去聽浪聲咯!
原來你咁浪漫既﹖咁咪去聽浪聲咯!
, U. \6 c! h) }$ W1 Tgoodnicelady 發表於 2010-7-12 07:14 PM
聽海浪聲好浪漫嫁?
0 E# T" ?  \! S" R' @我唔知嫁~我淨係知我由細到大個心一亂就會去海邊聽浪聲~, g, [1 R3 M" z8 @- Z
聽完就會不覺咁舒服左好多~
聽海浪聲好浪漫嫁?
7 ~8 L% A7 `- a5 a- o3 u' F* ^  n我唔知嫁~我淨係知我由細到大個心一亂就會去海邊聽浪聲~6 \& L2 V, k- H! L. x; D; F9 r- l
聽完就會不覺咁舒服左好多~
! @$ s: c  i, _$ m4 N/ H' i自由神 發表於 2010-7-12 08:58 PM
你舒緩的方法就是聽浪聲!我好似從來都無舒緩方法0添!
你舒緩的方法就是聽浪聲!我好似從來都無舒緩方法0添!  H% S# [" L. h5 u8 t1 n9 N
goodnicelady 發表於 2010-7-12 09:05 PM
細個就得。家陣大個左,海浪聲好似已經無咩用咁
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 歡迎自由神歸位,並祝生日快樂!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。