<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 歡迎自由神歸位,並祝生日快樂!
返回列表 回復 發帖
" k+ @; y  h! j* @) \* W! [
8 A1 Z9 s2 n$ {( X! @* o
係啊!起碼有寄託呢!你空虛是否因為你之前段感情的失落呢﹖
  s) q! y& K6 p/ T  igoodnicelady 發表於 2010-7-11 02:26 PM
感情既失落?可能吧! b  M; b" [7 V7 `! b( G+ H
昨日8點10分回到香港,我七個女孩子~一個一個幫佢地去輸送帶拎行李7 C* {0 Q& M3 @
一個一個的拉出去( z( p( u4 E! H2 C; t! Z8 w8 K
見到一個一個各自的家人,男朋友接機....2 Y% N2 j* W# F3 ]
& M+ Q9 f/ Q7 R, D& D
心中既喜又空虛
% ^' i: `, ^# X: g喜:這6、7個星期任務功德完滿~我亦放下擔子~' B9 d3 K# Q1 x# d) h0 F+ c
空虛:送完最後一個上巴士...果陣已經10點多~我拉住自己既行李...步去A22巴士站~果一刻...心入面有點兒難受~
- f* ~6 o$ O$ Z3 D5 `" k, C) x6 s" {+ b+ J, f8 m+ I
感情既失落?可能吧- q& \8 k0 R7 @; J; G
昨日8點10分回到香港,我七個女孩子~一個一個幫佢地去輸送帶拎行李: I' @; M- x: u- e0 A; b2 `
一個一個的拉出去7 }& O$ O: @/ u. k/ _
見到一個一個各自的家人,男朋友接機....5 v2 R+ {: O' S' h
  U0 r4 ?- t: r8 P
心中既喜又空虛
$ V5 |% i# m; Z8 Z+ q0 j. i" g喜:這6、7個星期任務功德完滿~我亦放下擔子~
2 @' F* e7 s% W空 ...3 G: m9 ~. ^+ _2 J
自由神 發表於 2010-7-11 02:38 PM
...

評分次數

...+ b& k& v7 _0 {' q- ^0 {
goodnicelady 發表於 2010-7-11 03:02 PM
空虛還空虛~咁大個人,咁都處理唔好,點得?
# G! F3 c/ r; e! a) |0 F, [* E5 c* {+ h- [
靚花~我知你既經歷相比我地好多人都多
. K; K; w/ y  @0 f# o你既無奈同無可奈何都比我們任何人都多~
) [( q$ t, u+ a# b/ k* U7 l2 A2 b我明白的~我真心當你朋友,認真的~: @1 ~1 x" V6 D; y% X
但如果令你不方便~我絕對願意遷就~
( L" K* z) ?+ \不要緊~不要勉強~能夠有緣有此認識~早就已經好好好足夠~5 E% [2 D2 n; o- i7 u8 |
真心的~多謝你
為了保護我的私隱係咪刪除了我的字﹖
為了保護我的私隱係咪刪除了我的字﹖
' z5 p- ?' I4 E6 d  G6 @goodnicelady 發表於 2010-7-11 03:22 PM
下,我咩都無做過喎
[quote]下,我咩都無做過喎/ _( G% |5 n: a. K% O
自由神 發表於 2010-7-11 03:29' W) j. g- H0 o( ?. g* D
真奇!打左一堆字無左!
" i- x5 m, o: g2 v" D% Q2 ^4 X) S ; G6 F6 |# q: \. B' k$ H8 h
空虛還空虛~咁大個人,咁都處理唔好,點得?& n- L( p& B- q& t
我相信你處理到!但感受有是必然的!
0 F8 A4 Y/ p7 d) k; T
: v$ @: l* y+ ^, {" m# O4 @0 {& }* k3 @

1 k! i4 d- D* i
靚花~我知你既經歷相比我地好多人都多!
% C' Q$ x+ Y8 y愈經歷多就人愈成長!未必是壞事啊!- D) x( b; o& s" Y& s- M7 [

6 M+ @; [1 @  N. T2 {& ^
+ z, E( G. Z# L' B+ c8 A

2 J* ^; h7 ]: ]) y5 A你既無奈同無可奈何都比我們任何人都多~

4 Q; H2 }9 [- f0 E$ p2 H" k2 B回頭望都只是世上一個過客!也沒甚麼大不了!( ^4 l) c& C1 S  n; o* k

, t/ b, h. L8 u0 h) i, R. b' O* C我明白的~我真心當你朋友,認真的~
/ I* v3 A5 @1 n0 ?9 g多謝你這個好朋友!
) v7 T3 f2 l1 [; s9 t
( S" K9 w( e& Y) b' L
但如果令你不方便~我絕對願意遷就~; R不
: V7 B2 v( X' f+ E! {" G不打緊呢!現在不會不方便!) Q4 y  z9 D* e

, }) {2 T" l1 A2 j8 ]! k+ X不要緊~不要勉強~能夠有緣有此認識~早就已經好好好足夠~, W$ g& X4 q' D0 i8 ^
無勉強呢!我多謝你就真呢!9 ^5 B" c0 W2 ^+ {" t
, o4 {3 b- q; K$ h. R2 `, O
真心的~多謝你
: T# N0 ?0 J3 c6 r我都真心的多謝你!
活著有時真係會覺得好累...! ^' L4 h/ s" M* p7 e5 ?1 Y& _& A
累既不是身累,而是心累.... y: B* U- J3 e7 v7 R: w6 i! E
一路以黎做人為咩?還是說活著是為了咩?2 ?% w- [, c* l* u" W; u' Z
* n0 S& Z9 I3 {7 F! B
生老病死6 R. K( Q4 l' K2 ]- H0 ^
一切就好似會整定咁,營營役役最後下場都係一樣
$ B. ~1 O1 j* g* Y9 d
: i/ c) t  \4 a生辰快樂自由四眼哥哥, love' G, Q% H) y9 j; o4 q& @
月亮說 發表於 2010-7-11 03:20 AM
你又知我四眼既? 1 M+ G" e- E; K
點都好啦,多謝
happy birthday to freedom god~~~/ q( O* x8 o3 y& T" e3 z- ?+ c1 z
J.T. 發表於 2010-7-11 02:32 AM
Thz mate~^^
活著有時真係會覺得好累...2 ?& J6 o) c/ `" t1 T
累既不是身累,而是心累...
4 R$ X1 w. O4 G4 H8 z一路以黎做人為咩?還是說活著是為了咩?
3 u- ~3 s( H3 J, `7 D0 y. z' k* }+ U
生老病死1 F# g( J$ P7 R2 ?4 _7 x
一切就好似會整定咁,營營役役最後下場都係一樣 ...
$ m2 ?0 g% v& l7 `8 a8 J+ [自由神 發表於 2010-7-11 04:23 PM
係呀!人心好易累!做人亦會因好多事而悶!生老病死都不由我們控制!他朝君體也相同!找些活動去散心吧﹖
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 歡迎自由神歸位,並祝生日快樂!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。