<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 歡迎自由神歸位,並祝生日快樂!
返回列表 回復 發帖
你又知我四眼既? ' \( u* B1 ^2 p# l# Y5 \5 F! O
點都好啦,多謝
' R3 ^( z) }- T# r" S自由神 發表於 2010-7-11 04:30 PM
2 K6 Q. b/ c; u9 @$ ]" W3 z/ |; b3 M/ w( ~3 E
我咁有心祝您生曰而且更猜中你是四眼哥哥,咁不如您幫幫小妹, 加夠三十分比小妹, 令小妺免受只可以每天和你對話十次之苦,小妺就感激不盡

評分次數

' e, x7 U  d5 F, f3 D+ W  V  c
! t- h# i! V/ ?9 P9 v( D
我咁有心祝您生曰而且更猜中你是四眼哥哥,咁不如您幫幫小妹, 加夠三十分比小妹, 令小妺免受只可以每天和你對話十次之苦,小妺就感激不盡7 F# V* t8 b2 P, B( f
月亮說 發表於 2010-7-12 03:18 AM
每天只可以對話十次﹖真係唔知會如此的!
每天只可以對話十次﹖真係唔知會如此的!0 ^% b7 d0 b) @3 K' u
goodnicelady 發表於 2010-7-12 03:21 AM
7 I6 h: y# P( j$ a! t* \1 s8 q
, D" a5 k8 m9 h# N% O* U' n小妹吾夠三十分, 個怪壇怪規矩,每天只可出十帖

評分次數

; l: h$ T- c0 i# b) B6 A6 s8 g  i; H* Z2 A9 K3 G8 ?
小妹吾夠三十分, 個怪壇怪規矩,每天只可出十帖
1 T; x9 q) T$ Y月亮說 發表於 2010-7-12 03:55 AM
明白!你可以試吓由無至有,多點出貼子,從而體驗這小小的過程!每個在這論壇的人都要有此過程的!不能太過一步登天的!否則無左那種挑戰性了!你說對嗎﹖
係呀!人心好易累!做人亦會因好多事而悶!生老病死都不由我們控制!他朝君體也相同!找些活動去散心吧﹖
5 J3 Z* K; c' c3 ^) ygoodnicelady 發表於 2010-7-11 07:37 PM
散心?我最中意去聽海浪聲~
# _$ ~& d/ N' H6 Y) \7 f. S$ a, S' {
小妹吾夠三十分, 個怪壇怪規矩,每天只可出十帖
* M: c% f/ N; b+ n月亮說 發表於 2010-7-12 03:55 AM
三十分啦下,唔好話我唔錫你啦
散心?我最中意去聽海浪聲~
- n9 t' e# W! W1 F' ?6 ]0 W自由神 發表於 2010-7-12 06:56 PM
原來你咁浪漫既﹖咁咪去聽浪聲咯!
原來你咁浪漫既﹖咁咪去聽浪聲咯!- y: g( y5 ]# s5 |+ ~
goodnicelady 發表於 2010-7-12 07:14 PM
聽海浪聲好浪漫嫁?
8 L; Q% b3 h% N6 ^6 c' X% h# n我唔知嫁~我淨係知我由細到大個心一亂就會去海邊聽浪聲~
; {& ]1 w6 X0 k3 {6 M8 b. d5 Y
聽完就會不覺咁舒服左好多~
聽海浪聲好浪漫嫁?
: u) ~' p1 W( j. p" Y9 P# D8 l7 r我唔知嫁~我淨係知我由細到大個心一亂就會去海邊聽浪聲~
  e2 n" C  O3 M. Q# S* @聽完就會不覺咁舒服左好多~
  a* @# G4 P6 K% X9 M! j7 f! C1 M1 p自由神 發表於 2010-7-12 08:58 PM
你舒緩的方法就是聽浪聲!我好似從來都無舒緩方法0添!
你舒緩的方法就是聽浪聲!我好似從來都無舒緩方法0添!
2 |2 r6 z5 }9 W0 X- g( I! ]goodnicelady 發表於 2010-7-12 09:05 PM
細個就得。家陣大個左,海浪聲好似已經無咩用咁
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 歡迎自由神歸位,並祝生日快樂!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。