<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 歡迎自由神歸位,並祝生日快樂!
返回列表 回復 發帖
細個就得。家陣大個左,海浪聲好似已經無咩用咁
. i" m+ o; N& m$ }0 @9 E自由神 發表於 2010-7-12 09:06 PM
我依家會去唱k做舒緩咯!
我依家會去唱k做舒緩咯!4 M, R& q" c5 ?0 v. Z: |0 K
goodnicelady 發表於 2010-7-12 09:08 PM
我唔係好識唱歌,所以無得發泄
我唔係好識唱歌,所以無得發泄
% ?+ ~: X2 |: Y自由神 發表於 2010-7-12 09:10 PM
去唱k未必是要識!純粹發洩咋!
去唱k未必是要識!純粹發洩咋!4 U& W; X% Z& z$ q! e" P$ M# w9 E% U
goodnicelady 發表於 2010-7-12 09:11 PM
~我唔夠膽唱~我害羞呀。
哈~我唔夠膽唱~我害羞呀。! B4 a0 s2 ^3 O$ f! h! J
自由神 發表於 2010-7-12 09:14 PM
我地有時去唱live0添喎!唔得呀!你要練膽先得!哈!
我地有時去唱live0添喎!唔得呀!你要練膽先得!哈!
9 k; K! e6 ?( o: w0 J3 ogoodnicelady 發表於 2010-7-12 09:15 PM
我五音不全
我五音不全
# T, I5 p% P' K3 e自由神 發表於 2010-7-12 09:21 PM
唱唱吓叫你唔唱都唔得呀!好好玩架!
唱唱吓叫你唔唱都唔得呀!好好玩架!+ Q! C2 r/ ^* X* L# g6 J0 e
goodnicelady 發表於 2010-7-12 09:23 PM
咁得人驚?我中意唱歌嫁~不過我唔識姐
咁得人驚?我中意唱歌嫁~不過我唔識姐 ; r" E6 R0 \7 \6 `$ [7 b( D' e
自由神 發表於 2010-7-12 09:25 PM
鐘 意咪得咯!找朋友去唱吓啦!
鐘 意咪得咯!找朋友去唱吓啦!1 j# v/ S5 o8 K, m4 P7 R( g( G
goodnicelady 發表於 2010-7-12 09:27 PM
我搵朋友同我夾bandD~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 歡迎自由神歸位,並祝生日快樂!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。