<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 歡迎自由神歸位,並祝生日快樂!
返回列表 回復 發帖
咪亂講野啦家姐~
. ~, }8 o8 C* S3 r自由神 發表於 2010-7-12 09:49 PM
哈哈!你真可愛!
哈哈!你真可愛!, a% n2 `+ I5 @/ O9 w
goodnicelady 發表於 2010-7-12 09:52 PM
. m$ Y8 B3 T( Z, L' H3 l1 K
自由神 發表於 2010-7-12 09:55 PM
唔好咁啦!哈哈!

+ A' G: L0 p' ?. F. @7 R# p. W& `; R( {0 J. a) k
生 日 快 樂   (遲左少少唔好意思呢。。)
, @* f. {( E3 X( |" ]

" B$ p/ D+ m- R3 k心想事成,萬事如意。波膽亨通啦.................

評分次數

神兄   T4 S6 D2 a, q& i

2 L9 H8 i7 v: X7 C( D& Z  {3 \生 日 快 樂  呀! (遲左少少唔好意思呢。。)% i% ]8 H3 G. j( L

: X4 G0 y( K2 \* [/ F: U心想事成,萬事如意。波膽亨通啦.................
1 T! u7 o. A2 Hvv1668vv 發表於 2010-7-15 12:37 AM
多謝) Z4 W7 V1 Z! x7 K1 N0 b/ J
呢排靜左喎
多謝6 Q. C. l" i/ x" L2 F  T$ s( R
呢排靜左喎/ |; @" S3 e/ i# g: {0 A
自由神 發表於 2010-7-15 12:55 AM
2 Q/ S. r  J6 k- F' @
8 N8 o0 b; e/ \/ Y

' }" O, Z7 \3 j5 z( f恭喜呀~~
3 Y- r4 g( Y# `" i2 X- L' E: h7 V+ t. e- a: j8 K" l
系呀........近排忙 揾食 鴉嘛.....
/ h6 @3 P+ q+ B, @8 F; f9 t$ |& @8 H+ F' W
有無患上 世界杯后遺症 呀 …??
翻来好啊,) @6 J2 X) N9 k3 b
有时间都出来倾下咯
小資
1 f5 d# g! C% m# y, a/ S3 j+ I

o1 d$ h( U$ L+ w! F# Z7 ^  }; p: {! b5 X( Z& j% X8 }. D
恭喜呀~~! - d) S, Q3 ^  i8 f" l$ G9 T

7 M% j, y! k! k& f5 }7 `; u0 }系呀........近排忙 揾食 鴉嘛..... , z% M- O) |/ J! Z5 H/ k* P
/ F. @5 _& J& r8 \, Y/ D0 @
有無患上 世界杯后遺症 呀 …??
( I6 J# w" {$ A- I6 z1 l. Z0 ]vv1668vv 發表於 2010-7-15 01:03 AM
恭喜 + u1 \7 `6 _4 U  f
搵食好呀!有得搵就有得食呀!~
0 O; G6 p, V& p& W  I) o
我無呀,睇波癮細左好多~
翻来好啊,* H* M' |5 w' U6 `* h/ q& c& t4 \
有时间都出来倾下咯
& O: f& {* C: G6 I, sworldpee 發表於 2010-7-15 10:54 AM
出来倾下
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 歡迎自由神歸位,並祝生日快樂!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。