<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 歡迎自由神歸位,並祝生日快樂!
返回列表 回復 發帖
多謝你呀~靚花~
不客氣啦!昨日有去邊度慶祝呀﹖生日過得開心嗎﹖- f! ?9 Q$ r. o% }4 _1 s
goodnicelady 發表於 2010-7-11 01:31 PM
未有半步離開過屋企喎~
吓!孤獨一人在家渡生日呀﹖家人呢﹖
* U* V9 h2 I' [% Mgoodnicelady 發表於 2010-7-11 02:07 PM
上班了......: A+ m4 O. b. [- E
家陣無所事事真係好有趣' a( l* i9 z. C* k) m

9 a3 S: o: |( A+ N/ p! @之前2個月都忙著~一下子回到家中,生日天,反而無所事事~
( Z" [  b7 c/ o' w2 Y, ?6 ^: G* o哈哈~都真係世事如棋
1 q; l! F; [( {! B4 t$ i# X% T暗暗覺半點空虛~還是在外工作好~
  V1 ~$ L+ H' v, ]. ]5 g' `& }/ F- K
係啊!起碼有寄託呢!你空虛是否因為你之前段感情的失落呢﹖
) z; ^" X% w- Y- ]* B' H% |goodnicelady 發表於 2010-7-11 02:26 PM
感情既失落?可能吧  M3 v0 ~7 W6 o, C6 i8 _
昨日8點10分回到香港,我七個女孩子~一個一個幫佢地去輸送帶拎行李: ~' q/ o' S* r2 \- Q/ u
一個一個的拉出去
+ I2 Y6 O2 _9 p. }見到一個一個各自的家人,男朋友接機....
- Y) m4 X1 [% C4 {1 s% ?: A4 ~; i+ P& p' c+ x6 e
心中既喜又空虛% K+ D" s3 E! C" b
喜:這6、7個星期任務功德完滿~我亦放下擔子~
8 T7 `% R; T6 m( ]1 W  [空虛:送完最後一個上巴士...果陣已經10點多~我拉住自己既行李...步去A22巴士站~果一刻...心入面有點兒難受~
空虛還空虛~咁大個人,咁都處理唔好,點得?& e% l! `+ }& D$ C( H9 @) ^

4 H/ E) K( z7 _8 T# I2 r( g靚花~我知你既經歷相比我地好多人都多
" O8 i! F1 e1 y" a; @; q# u8 T你既無奈同無可奈何都比我們任何人都多~
) W) B* q, S- s2 [7 g8 T我明白的~我真心當你朋友,認真的~( |; q; a2 F& Z3 m; G1 l5 p3 U7 R. N
但如果令你不方便~我絕對願意遷就~7 j8 o+ e; U" R8 L" o
不要緊~不要勉強~能夠有緣有此認識~早就已經好好好足夠~
, j4 c# Z/ C6 C4 j$ X. A0 W真心的~多謝你
為了保護我的私隱係咪刪除了我的字﹖
1 v7 W7 k% T: O+ wgoodnicelady 發表於 2010-7-11 03:22 PM
下,我咩都無做過喎
活著有時真係會覺得好累.../ G# s. U  y5 T# I$ W
累既不是身累,而是心累...
1 A" a& A' ]! w2 `一路以黎做人為咩?還是說活著是為了咩?
2 l  s, {, ]8 f; N) U
4 m: K9 e3 T2 J6 l8 N生老病死8 ?$ u/ V2 C/ c  F( p
一切就好似會整定咁,營營役役最後下場都係一樣
3 i$ g2 h4 I8 |, N3 s+ q* r9 d
, ]# `* M5 O+ n4 v9 a3 X$ ]
生辰快樂自由四眼哥哥, love
5 e& _9 O5 {. }( }月亮說 發表於 2010-7-11 03:20 AM
你又知我四眼既?
- B: B" v! F: d點都好啦,多謝
happy birthday to freedom god~~~+ F9 a2 I( w& Y" L' c
J.T. 發表於 2010-7-11 02:32 AM
Thz mate~^^
係呀!人心好易累!做人亦會因好多事而悶!生老病死都不由我們控制!他朝君體也相同!找些活動去散心吧﹖! j; I% u8 P5 n7 z, z( D
goodnicelady 發表於 2010-7-11 07:37 PM
散心?我最中意去聽海浪聲~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 歡迎自由神歸位,並祝生日快樂!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。