<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 歡迎自由神歸位,並祝生日快樂!
返回列表 回復 發帖

歡迎自由神歸位,並祝生日快樂!

本帖最後由 goodnicelady 於 2010-7-10 06:06 PM 編輯 7 r% X( K/ n' X  A; F2 X3 E

' ]! n1 l5 B! O7 D' x6 S- C送上生日歌及賀卡,希望你鐘意!!' p9 e; a8 A5 v9 S! ]' o
http://www.youtube.com/watch?v=rEc8rGonrQw&feature=fvw
( A+ y8 n9 r4 E/ `* q
: O5 p2 H! |& y' F# r/ E; ^http://www.youtube.com/watch?v=N3TwZRyWb6w&feature=related

評分次數

• admin

• 自由神

多謝你呀~靚花~, N  _/ H2 V* Q3 y5 B+ B
自由神 發表於 2010-7-11 12:58 AM
咁我同你慶祝左咯喎!
多謝你呀~靚花~
! M6 M; y1 a! p自由神 發表於 2010-7-11 12:58 AM
不客氣啦!昨日有去邊度慶祝呀﹖生日過得開心嗎﹖
未有半步離開過屋企喎~
* p8 U7 |) d, a, i7 T, ]自由神 發表於 2010-7-11 01:39 PM
吓!孤獨一人在家渡生日呀﹖家人呢﹖
上班了......+ f5 {: S% q: }2 D' J
家陣無所事事真係好有趣
  U4 C7 I0 d, X- c2 }5 X9 [5 ]! T8 S. N" w6 w; A. I
之前2個月都忙著~一下子回到家中,生日天,反而無所事事~# G6 h$ k* H! j/ y
哈哈~都真係世事如棋
) N$ f6 f; A/ P暗暗覺半點空虛~還是在外工作好~ ...
0 Y9 X9 M$ }& M% \2 n自由神 發表於 2010-7-11 02:13 PM
係啊!起碼有寄託呢!你空虛是否因為你之前段感情的失落呢﹖
! I! d3 b" c" \) r/ V' R$ D/ c$ p2 ^9 w7 p/ W& B% r) N; p
感情既失落?可能吧
8 h' m8 _, Y( d, P9 x1 D8 f昨日8點10分回到香港,我七個女孩子~一個一個幫佢地去輸送帶拎行李
, z% `  I8 R/ q* v一個一個的拉出去
) H3 P3 R3 p- a" R# ]* O) f見到一個一個各自的家人,男朋友接機....0 ?6 j6 i5 b$ B, j/ |, o. a

: g- Q% a. `7 Q4 b. ?: L, x+ ^8 I心中既喜又空虛
- T  D! p* |  @3 v6 T7 i喜:這6、7個星期任務功德完滿~我亦放下擔子~
# Q. c  U; x/ H, R! D- p空 .... [0 A0 q$ a& E4 |3 f' \& u
自由神 發表於 2010-7-11 02:38 PM
...

評分次數

...
/ h9 x: P/ q% ^  ?" a/ ggoodnicelady 發表於 2010-7-11 03:02 PM
為了保護我的私隱係咪刪除了我的字﹖
[quote]下,我咩都無做過喎
6 ?8 U8 ^- f5 E% d$ p0 j9 L自由神 發表於 2010-7-11 03:29
- B' {6 H5 j$ y  P* C- ]3 c! A真奇!打左一堆字無左!8 p8 R. f5 Z$ W

7 g2 p% x* U3 V; O空虛還空虛~咁大個人,咁都處理唔好,點得?
$ d' d+ h! x! d( n/ e  P  k我相信你處理到!但感受有是必然的!
$ J3 l. H5 H; |3 }% e8 _1 ]! s2 @
: v$ @: l* y+ ^, {
  c" r& G# C! C; t: f  y; R5 {! X) Z* v* ~+ o
靚花~我知你既經歷相比我地好多人都多!
, \5 n& X& V) \& t愈經歷多就人愈成長!未必是壞事啊!5 r4 n. b9 Y2 p9 s0 c$ R# v* K/ o
( |) D. @* Z3 ~9 t! N1 H

+ j; [+ X8 l* N+ ^

7 |+ b" ~0 t% r+ u你既無奈同無可奈何都比我們任何人都多~

; I4 L7 X) q# j/ G/ T; }& I, S回頭望都只是世上一個過客!也沒甚麼大不了!9 a9 J& z: j% g- X
) P0 O) D, L1 Y
我明白的~我真心當你朋友,認真的~
( k  h! Q, ~8 M" h" k( D7 D多謝你這個好朋友!
& @$ e6 }( U; l4 F

3 M# N$ _+ }8 p# D# R& @但如果令你不方便~我絕對願意遷就~; R不
2 u& H$ i8 E4 \3 l- u9 H7 J9 b( K不打緊呢!現在不會不方便!% ]1 \4 S# I& `! Y( }- H) I+ g9 s
% f2 ]9 k) _  @4 c6 W
不要緊~不要勉強~能夠有緣有此認識~早就已經好好好足夠~. q0 ~; ~) |' e8 q# g2 l) d
無勉強呢!我多謝你就真呢!
8 Q: Q# y7 X: G. @

* u, [. p* V. b% o' J真心的~多謝你 : F& O' Y/ j7 G
我都真心的多謝你!
活著有時真係會覺得好累...
* W' m1 _8 Y- t) s: [1 O累既不是身累,而是心累...
# G4 A4 ~# U! Q" x. z0 D一路以黎做人為咩?還是說活著是為了咩?5 G! M3 ~. c9 L4 i1 T

A$ }1 c) o, j  i  ~* N8 S" s1 k生老病死) Q7 B- r% b  n* |$ l' N4 ?
一切就好似會整定咁,營營役役最後下場都係一樣 ...& u% Q( H* N5 o/ k/ X1 E
自由神 發表於 2010-7-11 04:23 PM
係呀!人心好易累!做人亦會因好多事而悶!生老病死都不由我們控制!他朝君體也相同!找些活動去散心吧﹖
/ s- f2 o1 S* N1 {* ^$ d7 }
. w3 F! ^2 E. ]我咁有心祝您生曰而且更猜中你是四眼哥哥,咁不如您幫幫小妹, 加夠三十分比小妹, 令小妺免受只可以每天和你對話十次之苦,小妺就感激不盡
+ A: c# N4 C! K4 \" C; ]1 r, {9 P月亮說 發表於 2010-7-12 03:18 AM
每天只可以對話十次﹖真係唔知會如此的!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 歡迎自由神歸位,並祝生日快樂!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。