<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 歡迎自由神歸位,並祝生日快樂!
返回列表 回復 發帖
0 F8 @6 O, S, o9 O7 A8 o
* Q4 u# `. u% F6 H
小妹吾夠三十分, 個怪壇怪規矩,每天只可出十帖
$ g5 |$ S* @: D1 {. N  m; D月亮說 發表於 2010-7-12 03:55 AM
三十分啦下,唔好話我唔錫你啦
原來你咁浪漫既﹖咁咪去聽浪聲咯!* }+ J, h9 Z2 h, w
goodnicelady 發表於 2010-7-12 07:14 PM
聽海浪聲好浪漫嫁?! f- S) I* C5 q# g
我唔知嫁~我淨係知我由細到大個心一亂就會去海邊聽浪聲~
" @9 h1 @! d$ `. [
聽完就會不覺咁舒服左好多~
你舒緩的方法就是聽浪聲!我好似從來都無舒緩方法0添!2 [9 Y4 J  U( s2 _
goodnicelady 發表於 2010-7-12 09:05 PM
細個就得。家陣大個左,海浪聲好似已經無咩用咁
我依家會去唱k做舒緩咯!
7 n' i, y0 }( h  d3 n# }8 d9 [( Sgoodnicelady 發表於 2010-7-12 09:08 PM
我唔係好識唱歌,所以無得發泄
去唱k未必是要識!純粹發洩咋!1 q+ p6 q8 i- }# J
goodnicelady 發表於 2010-7-12 09:11 PM
~我唔夠膽唱~我害羞呀。
我地有時去唱live0添喎!唔得呀!你要練膽先得!哈!3 d. z% L8 _) F* Q" A, |- W* H
goodnicelady 發表於 2010-7-12 09:15 PM
我五音不全
唱唱吓叫你唔唱都唔得呀!好好玩架!2 d+ S& \3 i5 H  O
goodnicelady 發表於 2010-7-12 09:23 PM
咁得人驚?我中意唱歌嫁~不過我唔識姐
鐘 意咪得咯!找朋友去唱吓啦!. q8 o6 k( m# g+ f7 D
goodnicelady 發表於 2010-7-12 09:27 PM
我搵朋友同我夾bandD~
識夾band添呀﹖
$ w: l' ?) s5 o5 v. V4 j1 Ygoodnicelady 發表於 2010-7-12 09:31 PM
識識地啦
咁快點去玩吓啦!
% \! j$ \) w& c% N& Dgoodnicelady 發表於 2010-7-12 09:35 PM
~計劃下啦9 p/ U. |5 _4 T! D1 @0 j
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 歡迎自由神歸位,並祝生日快樂!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。