<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 歡迎自由神歸位,並祝生日快樂!
返回列表 回復 發帖
7 b7 _' W$ ~8 ^* y2 ^$ A. \) P
1 b; \3 R" ^* ~8 k$ g+ T2 z
小妹吾夠三十分, 個怪壇怪規矩,每天只可出十帖; ]7 v8 j2 _+ t" U) t
月亮說 發表於 2010-7-12 03:55 AM
明白!你可以試吓由無至有,多點出貼子,從而體驗這小小的過程!每個在這論壇的人都要有此過程的!不能太過一步登天的!否則無左那種挑戰性了!你說對嗎﹖
散心?我最中意去聽海浪聲~ & X! V& B( [8 x
自由神 發表於 2010-7-12 06:56 PM
原來你咁浪漫既﹖咁咪去聽浪聲咯!
聽海浪聲好浪漫嫁?
$ j9 R) I3 E3 a+ L  X' R3 Q我唔知嫁~我淨係知我由細到大個心一亂就會去海邊聽浪聲~
" p" I1 V% T( H: @; w聽完就會不覺咁舒服左好多~
7 r. V0 b7 ]0 g) E; B自由神 發表於 2010-7-12 08:58 PM
你舒緩的方法就是聽浪聲!我好似從來都無舒緩方法0添!
細個就得。家陣大個左,海浪聲好似已經無咩用咁
, r0 O' k' t- y3 }# ~自由神 發表於 2010-7-12 09:06 PM
我依家會去唱k做舒緩咯!
我唔係好識唱歌,所以無得發泄 3 B% O* \. X( a7 C5 j
自由神 發表於 2010-7-12 09:10 PM
去唱k未必是要識!純粹發洩咋!
哈~我唔夠膽唱~我害羞呀。% K8 \6 H$ X, j$ i! p7 c
自由神 發表於 2010-7-12 09:14 PM
我地有時去唱live0添喎!唔得呀!你要練膽先得!哈!
我五音不全
" }+ Z. i0 T6 t5 T5 b" [8 |自由神 發表於 2010-7-12 09:21 PM
唱唱吓叫你唔唱都唔得呀!好好玩架!
咁得人驚?我中意唱歌嫁~不過我唔識姐 3 o2 M5 y" q  z2 u1 T. x/ o
自由神 發表於 2010-7-12 09:25 PM
鐘 意咪得咯!找朋友去唱吓啦!
我搵朋友同我夾band易D~9 F5 t9 B! p' x( ^
自由神 發表於 2010-7-12 09:30 PM
識夾band添呀﹖
識識地啦 2 k3 }; L9 {  g; D/ R! G  r5 m
自由神 發表於 2010-7-12 09:33 PM
咁快點去玩吓啦!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 歡迎自由神歸位,並祝生日快樂!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。