<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 歡迎自由神歸位,並祝生日快樂!
返回列表 回復 發帖
今日心情好d未呀﹖
! l/ p# |" D1 p; [goodnicelady 發表於 2010-7-12 09:38 PM
沒咩特別呀~D搵到寄托就應該無事嫁啦~
咁就好啦!我會在email到留下資料比你!有事找我傾啦!我明日開始不能食野!後日做手術啦!
6 v( Q, ^/ e2 v9 t" a$ D3 @goodnicelady 發表於 2010-7-12 09:43 PM
好呀^^
/ P5 N2 c2 P+ E1 R$ S5 U' H
你咪要今晚食到好足,好飽先得?
都唔係!依家都不能食野!如以後你見不到我上來就知乜事啦!
! ?& ~; \7 |9 a' i- Ogoodnicelady 發表於 2010-7-12 09:46 PM
咪亂講野啦家姐~
哈哈!你真可愛!1 n5 B1 `1 A, Y2 M  R
goodnicelady 發表於 2010-7-12 09:52 PM
神兄
6 m% m( `' I& C
) [0 d' X# N: t生 日 快 樂  呀! (遲左少少唔好意思呢。。)
1 I6 J* g0 y+ f* E
& R( [" P  R+ {9 x' k心想事成,萬事如意。波膽亨通啦................. 6 |* F! {1 H" h0 g
vv1668vv 發表於 2010-7-15 12:37 AM
多謝) \" B6 a' u5 q  D& [3 u
呢排靜左喎
  d" b; R! A0 @# \; O

' r4 E% X4 ?& I; m9 }( r( ?1 L& F' J* C: ~+ d! K
恭喜呀~~!
+ m# h* e* g2 c$ {/ Y. ], P
7 ?4 Q4 B2 y; r7 c系呀........近排忙 揾食 鴉嘛.....
9 Z! |1 c+ v; R, W! a. i# Q$ G' Q3 I* [4 g* T1 k, s; H
有無患上 世界杯后遺症 呀 …?? % o5 K& u' Q/ q
vv1668vv 發表於 2010-7-15 01:03 AM
恭喜 ' Z2 M* ~1 m( S4 o9 S
搵食好呀!有得搵就有得食呀!~
3 ~) X9 e, K3 J8 Z1 X- X6 n7 g
我無呀,睇波癮細左好多~
翻来好啊,
# l- J8 I' O3 }% ^& j$ j有时间都出来倾下咯
! Y5 Q1 c5 N+ {: P- ^! Z" l6 K9 Wworldpee 發表於 2010-7-15 10:54 AM
出来倾下
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 歡迎自由神歸位,並祝生日快樂!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。