<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 你經常光顧的食店, 最近有咩問題?
返回列表 回復 發帖

你經常光顧的食店, 最近有咩問題?

我屋企附近間茶餐廳, 多了很多暑期工,....* _- s4 b4 _0 k3 @. f0 J8 Z3 X
想叫碟飯+lemon tea, d細路你推我我推你 (因為唔識用電腦入單, 怕入錯, 怕俾人罵).....2 J  \& M4 S* s. F/ m3 i; ~
張table收左d杯碟又唔會拎塊布清潔 (怕塊布污糟)...." O" D/ ~4 q1 @, x
拎杯凍檸檬茶俾我, 好似踩住條鋼線咁樣, (驚"倒瀉")......" o/ A2 c7 G+ O$ u
& Q3 d- t: b# d* A
當然, 我都年青過, 我亦同意給年青人機會.....
/ x3 u; K7 z3 U. H* l: U但係果d"炸炸帝"唔想做, 扮睇唔到個客叫, 怕做錯怕污糟....就真係想d9佢!

評分次數

• admin

慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
間野噤多新人
. ?$ x9 q3 g: @6 ?3 F+ ^0 t% x9 j你見佢攞住滾野好快d閃開喇

評分次數

• admin

斷背大聯盟
我屋企附近間茶餐廳, 多了很多暑期工,....& x. _# [' V6 u- U$ Q2 T$ U# H& A  C
想叫碟飯+lemon tea, d細路你推我我推你 (因為唔識用電腦入單, 怕入錯, 怕俾人罵).....
$ P+ }8 f$ o8 R, K) `6 f9 S9 O( ]張table收左d杯碟又唔會拎塊布清潔 (怕塊布污糟)....
6 f2 R9 W6 R3 k/ }6 m$ {7 m拎杯凍檸檬茶俾我, 好似踩住條 ...
6 F9 w$ k8 M0 b$ S$ t1 Ohamsubboy 發表於 2010-7-13 06:59 PM
9 A. a! b) |$ w+ K* t: A/ x明白現今的年輕人真是好唔掂!但唔好咁勞嘈啦! 哈哈!

評分次數

• admin

& n) A- q" L+ m1 |! w
明白現今的年輕人真是好唔掂!但唔好咁勞嘈啦! 哈哈!  w4 j. _9 P$ z2 S1 [
goodnicelady 發表於 2010-7-13 07:17 PM
我都知我地呢一代好唔掂嫁啦

評分次數

• admin

我都知我地呢一代好唔掂嫁啦' |8 G: ^; {$ V8 S/ x
自由神 發表於 2010-7-13 11:06 PM
又唔關你事咯!!指某些人咋!打少左某字咋!唔好哭啦!

評分次數

• admin

又唔關你事咯!!指某些人咋!打少左某字咋!唔好哭啦!/ w( \2 l/ O: w, e* M7 @
goodnicelady 發表於 2010-7-13 11:32 PM
我知係我有份啦!自己知自己事啦
我知係我有份啦!自己知自己事啦. `) ]8 K" n. G, G5 i( m# O( i  ~1 n
自由神 發表於 2010-7-13 11:45 PM
咁都得﹖係要屈自己﹖十族都有一清啦!
咁都得﹖係要屈自己﹖十族都有一清啦!
% F' d. I  c! s, |goodnicelady 發表於 2010-7-13 11:50 PM
自屈,係一高學問
自屈,係一高學問
4 P* f/ K# E8 a9 ]1 k2 I自由神 發表於 2010-7-14 12:07 AM
巴閉咯!
巴閉咯!
; X  S+ G1 ~$ h4 w/ n. P0 agoodnicelady 發表於 2010-7-14 12:10 AM
但我唔係好識
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 你經常光顧的食店, 最近有咩問題?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。