<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 你經常光顧的食店, 最近有咩問題?
返回列表 回復 發帖
但我唔係好識- T0 |* }( k% X8 t
自由神 發表於 2010-7-14 12:16 AM
扮謙﹖明早我要早起入院啦!要8點去到醫院!see you .tmw.886
扮謙﹖明早我要早起入院啦!要8點去到醫院!see you .tmw.886
/ g% \, n9 g4 _# ?) c0 S3 X/ `goodnicelady 發表於 2010-7-14 12:32 AM
加油呀~靚花
加油呀~靚花
* a8 D2 B7 v( F9 p$ x& R自由神 發表於 2010-7-14 12:33 AM
o.k..thx la.真開心有人叫我靚花!
o.k..thx la.真開心有人叫我靚花!
! W) T- ~5 E% U+ dgoodnicelady 發表於 2010-7-14 12:35 AM
乖啦去訓覺啦家姐。
+ |+ d% P4 V# g3 t) a0 ?1 a聽日好早要起身呀
扮謙﹖明早我要早起入院啦!要8點去到醫院!see you .tmw.886+ Q" A& y& r6 H1 k7 I
goodnicelady 發表於 2010-7-14 12:32 AM
% ^( \1 m& P3 a' _* ?5 W7 |% {4 s: \4 E% f" |
宛之祝您一切順利,等您出院後再論人生
乖啦去訓覺啦家姐。
8 I# n* S0 e9 f7 J, O聽日好早要起身呀
& f& J3 s  W3 T! U( N自由神 發表於 2010-7-14 12:38 AM
你好似哄細路咁哄我瞓﹖真搞笑!瞓瞓吓被家人吵醒我又失眠啦!
2 L* @4 N1 |/ R* F
" l$ |6 W( M8 z# z- U宛之祝您一切順利,等您出院後再論人生
) W% i+ k$ R  ~: m2 Y0 T5 B* Q月亮說 發表於 2010-7-14 12:59 AM
真乖啦!謝謝你啦!我瞓瞓吓被家人吵醒又失眠..啦!
  y7 s7 |% j' a' |6 I" B4 g- w3 ]9 L2 x! \) h. `1 `" x' `2 r0 _) f
真乖啦!謝謝你啦!我瞓瞓吓被家人吵醒又失眠..啦!
( E7 ^* E# `" c" Y; cgoodnicelady 發表於 2010-7-14 04:46 AM
, V9 {$ B0 b) Y! S8 R' p: b! W; G% ~6 ?

/ _, [; ]. n9 u4 U! @您聼曰就要做手術您家人仲搞醒您,等苑之妺幫您去話過佢好冇?
你好似哄細路咁哄我瞓﹖真搞笑!瞓瞓吓被家人吵醒我又失眠啦!" v: ]' i+ Q9 }1 w" [2 s
goodnicelady 發表於 2010-7-14 04:43 AM
唔哄你都唔願去訓呀
+ q9 E2 E; @3 F# Y4 |, Q8 r

: |3 O9 y# S8 ?' H% `! ^您聼曰就要做手術您家人仲搞醒您,等苑之妺幫您去話過佢好冇?
' h/ `7 E7 P9 B/ S) Y2 ?1 `6 X月亮說 發表於 2010-7-14 08:30 AM
傻妹!多謝你呀!你乖咯!無法!地方窄聲浪就自然大..我成日晚上都被返夜班的人嘈醒架!可能我太好脾氣!所以佢地都忘了我的健康咯!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 你經常光顧的食店, 最近有咩問題?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。