<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 你經常光顧的食店, 最近有咩問題?
返回列表 回復 發帖
咁衰嫁!明知有人要訓都嘈住曬! ! ]7 D. A# `1 @* d; I' x+ A
女友?有算啦~
- ^3 ]  v" j% O不過話分2頭,女友唔係黎錫咁做咩喎' Q! |) Q2 s# W- Y2 o
自由神 發表於 2010-7-14 09:02 PM
正係呢句:女友唔係黎錫咁做咩喎﹖就哄死女啦! 睇吓有乜好女仔介紹比你先得!
9 K0 T. m, m. w& u我家的寄居客真不為人著想!免費供佢地住、幫佢地做埋洗衫執拾煮食都唔識做人!仲晚晚講電話鬼咁嘈!呢班80後有我呢d大好人收留都唔知幾生收到!真想趕佢地走……但又唔忍心佢地無得住!
正係呢句:女友唔係黎錫咁做咩喎﹖就哄死女啦! 睇吓有乜好女仔介紹比你先得!, L' y& J/ R! |; c, c$ O; c6 l
我家的寄居客真不為人著想!免費供佢地住、幫佢地做埋洗衫執拾煮食都唔識做人!仲晚晚講電話鬼咁嘈!呢班80後有我呢d大好人收留都唔知幾生收到!真想趕佢地走……但又唔忍心佢地無得住!8 {% s# _/ e" G4 Q" L1 P
goodnicelady 發表於 2010-7-15 10:11 AM
哄死女?哈~有人俾我哄先得嫁?2 i8 ~; E9 @. z& t4 M8 j
再者~唔係哄,係講事實姐。 * l# H) K* O4 z  t# a
我都係八十後~可唔可以入住嫁?
哄死女?哈~有人俾我哄先得嫁?$ z( c* P6 ]8 l  S! @1 A: Y
再者~唔係哄,係講事實姐。 3 ^9 j- J( a  r( |& P4 J2 l7 n
我都係八十後~可唔可以入住嫁?* f& I: T" h# H$ S- M. ]
自由神 發表於 2010-7-15 09:22 PM
佢地未來住都可以既!但依家無地方住喎!你話女仔是用來鍚﹖你就係!但對於好多男仔或男人根本就不懂鍚女人,甚至打女人、虐待、欺凌、……乜野情況都有!所以未必是事實!我第一個前夫就乜都做齊!但佢依家後悔到死……佢話用一生去內疚都無法補償....
佢地未來住都可以既!但依家無地方住喎!你話女仔是用來鍚﹖你就係!但對於好多男仔或男人根本就不懂鍚女人,甚至打女人、虐待、欺凌、……乜野情況都有!所以未必是事實!我第一個前夫就乜都做齊!但佢依家後悔到死 ...6 I# g4 j  i% x, W; [& ^$ p
goodnicelady 發表於 2010-7-15 09:29 PM
我唔係無家可歸~入住咪浪費左其它人既入住既機會?
  w: x  B5 [* M. y0 {( A& E我唔知我第日會點對我另一半~但至少呢一刻我唔會俾自己唔錫佢~
我唔係無家可歸~入住咪浪費左其它人既入住既機會?
" b  C! G/ u( \1 |7 \我唔知我第日會點對我另一半~但至少呢一刻我唔會俾自己唔錫佢~
/ Y6 [" s& Y! ~; L5 H" b- `' _# m自由神 發表於 2010-7-15 09:39 PM
我梗係知你講笑!如果介紹佢比你識都好喎!哈哈!
我梗係知你講笑!如果介紹佢比你識都好喎!哈哈!
; p/ N) r% h1 ]8 `# _7 F6 R6 B: C* x  xgoodnicelady 發表於 2010-7-15 09:42 PM
哈哈~我最中意講笑`
! I2 t" i. C1 O( S6 r3 P% r- d5 j邊個“佢”?
哈哈~我最中意講笑`
3 A8 K' {; {, v邊個“佢”?
" B; J! d2 R2 A+ |/ P自由神 發表於 2010-7-15 09:48 PM
剛才有一個post!你睇就知啦!
剛才有一個post!你睇就知啦!
: Z: V2 v) Y0 F7 [4 Ygoodnicelady 發表於 2010-7-15 10:34 PM
係真唔係呀?
係真唔係呀?
0 n; X& d: n2 k! z* k/ b+ A) F' }自由神 發表於 2010-7-15 10:40 PM
你合唔合眼緣先﹖
你合唔合眼緣先﹖, Z8 G! l3 ^5 y! E
goodnicelady 發表於 2010-7-15 10:47 PM
靚得黎唔妖艷喎~
* h1 z/ M  U. L5 ]: X3 F咁靚都唔合眼緣就死得啦~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 你經常光顧的食店, 最近有咩問題?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。