<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 你經常光顧的食店, 最近有咩問題?
返回列表 回復 發帖
從來以前會話咩女仔先適合自己8 I4 D* A0 Z' h3 \. Q
而家無話Lu,根本都係睇感覺~
" _" A# c: W5 _! d只要心地善良,唔會為名利變得無原則/ f  W7 h  d$ a: c% s4 S
就算佢外表唔係咩天使,內心咁靚,咩都夠啦 ...
% G5 A9 ]+ I" ]* K自由神 發表於 2010-7-15 11:40 PM
你都係一個有見地的好男人!似乎你知佢係邊個!但願個天可以成就啦!
你都係一個有見地的好男人!似乎你知佢係邊個!但願個天可以成就啦!  p' Z2 R5 n1 p" ?2 D. Z
goodnicelady 發表於 2010-7-15 11:43 PM
我無見地嫁....
) E, M7 E% R: v0 J$ S' e5 J; d其實我都唔知我知唔知呀~6 ]  k- I. \2 Q* {( b3 G: e' K, I* {
不過是但啦,有緣就會認識嫁啦
我無見地嫁....
4 F% t$ [# g2 a' r( n其實我都唔知我知唔知呀~
- r8 A+ U$ A3 R不過是但啦,有緣就會認識嫁啦2 `: @  ]7 l/ K2 _  h5 F
自由神 發表於 2010-7-15 11:48 PM
對!有緣千里能相會!無情對面不相逢!
對!有緣千里能相會!無情對面不相逢!
; z. B6 m# W* M, T6 Igoodnicelady 發表於 2010-7-16 12:08 AM
所以唔強求囉
所以唔強求囉* u2 A4 {/ Y9 C% @& E' U
自由神 發表於 2010-7-16 12:24 AM
但話分二頭!有些野值得的就要掙取(不一定是女友或情人)…正所謂謀事在人,成事在天…
但話分二頭!有些野值得的就要掙取(不一定是女友或情人)…正所謂謀事在人,成事在天…
" I" N# v2 ]8 Y6 C7 V) `9 L" xgoodnicelady 發表於 2010-7-16 12:26 AM
當然啦,寧失一子、莫失一先
當然啦,寧失一子、莫失一先) l3 I' d9 P5 }  K
自由神 發表於 2010-7-16 12:30 AM
一先﹖係乜呀﹖
一先﹖係乜呀﹖
9 E5 D. b1 Y5 G0 Cgoodnicelady 發表於 2010-7-16 12:35 AM
先係“先後”既先
先係“先後”既先
# }' W& i. m' |! W* F6 Q8 H自由神 發表於 2010-7-16 12:43 AM
哈哈!咁失子呢﹖
哈哈!咁失子呢﹖" S9 t. x, d3 Y
goodnicelady 發表於 2010-7-16 12:52 AM
捉圍琪,寧願失去一子琪都不要失去先機
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 你經常光顧的食店, 最近有咩問題?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。