<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 你經常光顧的食店, 最近有咩問題?
返回列表 回復 發帖
捉圍琪,寧願失去一子琪都不要失去先機
6 u2 m4 N2 O# {+ C% ^) f自由神 發表於 2010-7-16 12:56 AM
好!好果斷!
好!好果斷!
. P& |! f: f! V9 C) N6 v% K8 vgoodnicelady 發表於 2010-7-16 01:03 AM
- K# h( g* c4 N( W. L# j8 S
自由神 發表於 2010-7-16 01:07 AM
我都要瞓咯!有乜野不便在此講又想問的!可以電郵比我啦!晚安
我都要瞓咯!有乜野不便在此講又想問的!可以電郵比我啦!晚安
4 g+ \! J! r# N  n( M, p' I- qgoodnicelady 發表於 2010-7-16 01:09 AM
晚安
從來以前會話咩女仔先適合自己9 C% M2 ^4 z# O4 E0 u  W) j& m) M
而家無話Lu,根本都係睇感覺~
1 x1 E3 E$ L3 x5 m" p只要心地善良,唔會為名利變得無原則( d9 R/ d3 j& X/ P9 ]
就算佢外表唔係咩天使,內心咁靚,咩都夠啦 ...
) v8 I1 R0 F" |3 T9 b自由神 發表於 2010-7-15 11:40 PM
. F& m5 F, ^& f) H
# ]5 q+ U$ z' N$ |% m- n苑之自問心地善良,唔會為名利變得無原則,外表都不俗,咁你可否寵幸宛之先?
! t( y" M. l! {6 D1 T. v6 w: S
  b3 a: t9 x; z& a$ _0 |  q苑之自問心地善良,唔會為名利變得無原則,外表都不俗,咁你可否寵幸宛之先?, j& K/ E' b, m4 e9 Y
月亮說 發表於 2010-7-16 01:29 AM
+ c2 t# ^. i" ?& \$ z
! K2 `: p3 F: l5 M% B4 z
苑之自問心地善良,唔會為名利變得無原則,外表都不俗,咁你可否寵幸宛之先?3 v' {0 v- Q' k
月亮說 發表於 2010-7-16 01:29 AM
真係咁好﹖你係咪真係宛之呢﹖我鐘意聽你首月亮說呢!唱得好好聽啊!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 你經常光顧的食店, 最近有咩問題?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。