<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 香港導遊狂鬧恐嚇大陸遊客!!!
返回列表 回復 發帖
tri~U can't c  HK news ga??- W8 L$ a. [2 |
( @8 o; L. L3 ~7 s& I. Z

. @, D) I6 w- I( M% H賺到的佣金, 阿珍是全數照收" N$ n! }9 |3 @9 u
自由神 發表於 2010-7-17 02:59 PM
新聞點講呀﹖如不是亞珍全收,真係呢間旅社好有問題咯!
新聞點講呀﹖如不是亞珍全收,真係呢間旅社好有問題咯!
; d  t" s5 G6 K4 ngoodnicelady 發表於 2010-7-17 03:31 PM
分脹嫁
分脹嫁( }. k" E/ d. A% n
自由神 發表於 2010-7-17 03:34 PM
咁就真係同傳統的導遊唔同咯!那間旅行社真係搵人做替死鬼咯!我未睇新聞呀!所以不知情!
咁就真係同傳統的導遊唔同咯!那間旅行社真係搵人做替死鬼咯!我未睇新聞呀!所以不知情!
1 {# V( h7 Q. h. r' k/ D$ Ggoodnicelady 發表於 2010-7-17 03:39 PM
) o: u2 n* y) H% T2 T$ C8 K; R
6 S1 Q+ L! w5 {) W
北妹亞珍  
禾係 ........ ....... 電梯男
3 n4 P* M- v4 [. Ggoodnicelady 發表於 2010-7-17 03:39 PM
一千蚊點可能飛機票加在香港住同食幾日?日日快餐都唔掂啦
一千蚊點可能飛機票加在香港住同食幾日?日日快餐都唔掂啦; ^% M! S6 `( Z8 L4 m
自由神 發表於 2010-7-17 03:50 PM
+ g1 P$ l! f. g* U" T% Q& D# X) m5 T
5知索5索牙  
一千蚊點可能飛機票加在香港住同食幾日?日日快餐都唔掂啦
0 K( A6 ^. n  h7 X1 X自由神 發表於 2010-7-17 03:50 PM
我全無睇呢單新聞,正係聽呢單導遊鬧人唔買野!
& d  b& Z# s# q- `: ~* `
3 T8 N$ S% ?) Y+ ]$ \) B' E  `9 w# m  d7 C5知索5索牙  . I7 h! I/ \9 N' B5 K
電梯男 發表於 2010-7-17 03:51 PM
你講呀珍姐?
你講呀珍姐?
/ S' `, l3 ^% W3 D) Q9 P: ]5 M自由神 發表於 2010-7-17 04:06 PM
3 D4 \1 n! R& U6 s/ m2 y1 m3 r  {) |# l  I
叫床  
4 f( R# [* V; D1 Z% |" }- H$ g. U' X: x- U- j
叫床  
, ~2 {7 _8 R+ X電梯男 發表於 2010-7-17 04:11 PM
乜你咁意淫架﹖
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 香港導遊狂鬧恐嚇大陸遊客!!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。