<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 惡導遊,和八達通一姐邊個值得原諒多d﹖
返回列表 回復 發帖
! a& B0 z& E) u% ^+ i
9 Y7 x( o# R* K' }3 T* o惡導遊、八達通一姐、包致金姪女、劉慧卿、goodnicelady邊個值得原諒多d﹖ , f" q# a+ V% N& c, C+ a. i
d228216 發表於 2010-8-2 07:49 PM
乜攞埋我黎講呀﹖梗係最值得原諒係我啦!我都不是公眾人物!呀!錯!不是!我攞呢d野黎講是最不值得原諒…
莫理窮與富,相識就是緣!
泛泛友誼情,緣來就是朋!
乜攞埋我黎講呀﹖梗係最值得原諒係我啦!我都不是公眾人物!呀!錯!不是!我攞呢d野黎講是最不值得原諒…. F3 o* m% t) \( C2 P" L1 o
goodnicelady 發表於 2010-8-2 07:53 PM
冇錯又何來原諒 , 所以你最唔值得原諒
冇錯又何來原諒 , 所以你最唔值得原諒
& o8 R6 Q8 |0 rd228216 發表於 2010-8-2 10:57 PM
* G$ T& T) I) c2 K# F( R9 H咁都得﹖玩捉字失……
% G7 y! \* t  L, F4 V4 |2 x
" z$ I5 q- x$ ~' S/ q5 t打差佬都只係罰8000蚊, 鬧吓人, 賣吓野 何罪之有???4 Q% V* c2 A  a) ^
d228216 發表於 2010-8-2 05:41 PM
6 N* O/ H3 D# s8 ~) R- |' Z9 Y# Y# U- ^$ U
如果, 比人打一巴有8千蚊.....
* o' x' w  E: _3 ?: U5 {: ^, P. q咁我又想扮 _ 佬比人打下....$ j5 I% \/ Z& Z/ p% f
8蚊我都肯
; U) J! _3 l, x; |咁都得﹖玩捉字失……
3 T8 S# I3 g- I, i3 ^$ Kgoodnicelady 發表於 2010-8-2 11:54 PM
( K8 j, O. M" h0 _, I
8 h/ y! h9 W3 I+ X/ M靚花姐,你會錯意啦,以我中云程度,水準咁高的我來看,# G1 w% Y, L: F
d佬應該係想講:係佢自己吾直得, 可能係童年陰影, 心理阻礙之類羅
7    6      5    4     3    2    1
如果加埋包致金侄女? 咁佢最值得原諒;
( X+ I$ }# N3 \因為佢天生出來就係大法官的親戚, 佢天生就係特權份子, 佢都冇得揀, 或者佢都唔想呢?1 G, G4 t6 }: C7 p
而且, 佢已經接受過法庭的審議, 判刑係點? 佢都唔知, 咁主審法官硬係唔使佢受靶, 咁佢又可以做到乜?
$ s- f( s( U. ?3 K& l4 L: s所以, 佢最值得原諒!!!

評分次數

如果加埋包致金侄女? 咁佢最值得原諒;
" X2 s5 I1 ]1 h0 B  G2 j5 `# B因為佢天生出來就係大法官的親戚, 佢天生就係特權份子, 佢都冇得揀, 或者佢都唔想呢?
! O; B+ F. C4 v而且, 佢已經接受過法庭的審議, 判刑係點? 佢都唔知, 咁主審法官硬係唔使佢受靶, 咁佢又可 ...
  F5 e; I; d( s7 k2 d: ^8 e+ N打狗棒 發表於 2010-8-3 12:22 PM
& s6 W: N% n1 N$ R
# L# w, _6 }4 F' {
咁你要小心, 你識果個係, 包皮甘 唔係 包致金
, c8 a+ k8 b+ ~" k/ O/ l' ^$ H& @% _% p1 y) j1 F8 _& d0 M
咁你要小心, 你識果個係, 包皮甘 唔係 包致金
( K+ M( F7 ?0 y  e. Ed228216 發表於 2010-8-3 12:38 PM
( E9 B: {, b# C2 M9 }# B2 o7 q$ Y" G金包皮先有用, 包皮甘把x.........
) d6 w, g! w4 _  w
; E- ]7 j0 ]. h& ?: T4 `靚花姐,你會錯意啦,以我中云程度,水準咁高的我來看,
3 ~9 Q" c. [0 J$ hd佬應該係想講:係佢自己吾直得, 可能係童年陰影, 心理阻礙之類羅
! F/ s  b6 ~/ c, E9 y# z( k( JTriangel 發表於 2010-8-3 10:31 AM
妳窒佢地呀﹖笑死我…
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 惡導遊,和八達通一姐邊個值得原諒多d﹖

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。