<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 惡導遊,和八達通一姐邊個值得原諒多d﹖
返回列表 回復 發帖
3 c. b  j) v# K4 f3 `
) Z) @+ J# D- z7 A0 w4 h4 {
惡導遊、八達通一姐、包致金姪女、劉慧卿、goodnicelady邊個值得原諒多d﹖ - q: P# N) o* Y; w+ a1 q' u
d228216 發表於 2010-8-2 07:49 PM
乜攞埋我黎講呀﹖梗係最值得原諒係我啦!我都不是公眾人物!呀!錯!不是!我攞呢d野黎講是最不值得原諒…
莫理窮與富,相識就是緣!
泛泛友誼情,緣來就是朋!
乜攞埋我黎講呀﹖梗係最值得原諒係我啦!我都不是公眾人物!呀!錯!不是!我攞呢d野黎講是最不值得原諒…3 M  [% ]+ z3 d& R3 a0 q& A
goodnicelady 發表於 2010-8-2 07:53 PM
冇錯又何來原諒 , 所以你最唔值得原諒
冇錯又何來原諒 , 所以你最唔值得原諒
2 R1 |6 s* k) }9 xd228216 發表於 2010-8-2 10:57 PM
$ H) z+ r6 x- B2 R+ P6 b  Y! w咁都得﹖玩捉字失……
+ J. i; `8 _: S  R' V  M4 m5 W

* {8 c/ E% z4 v0 V* O0 Z8 b% A打差佬都只係罰8000蚊, 鬧吓人, 賣吓野 何罪之有???
: n7 {7 V7 T6 ld228216 發表於 2010-8-2 05:41 PM
, I: B: }6 t# C
* L2 j: |( R: M" j" M如果, 比人打一巴有8千蚊.....
0 S' _  ~4 u, Q( o+ `咁我又想扮 _ 佬比人打下....
! u0 D1 ]0 ~; ?- r* r2 |# b8蚊我都肯
0 U; i" ~3 }6 [. A) j# U咁都得﹖玩捉字失……
. I, P' X/ n- h% k6 z7 Ygoodnicelady 發表於 2010-8-2 11:54 PM
2 s. O9 g: `8 v! c( I  }0 p
+ a. M0 X0 g. O* _: j, P: [靚花姐,你會錯意啦,以我中云程度,水準咁高的我來看,
* T9 b9 H' U  w4 S3 N3 [% a" k4 ad佬應該係想講:係佢自己吾直得, 可能係童年陰影, 心理阻礙之類羅
7    6      5    4     3    2    1
如果加埋包致金侄女? 咁佢最值得原諒;
$ M7 C  Y5 |( Y* w! p3 N9 v: ~' H/ f因為佢天生出來就係大法官的親戚, 佢天生就係特權份子, 佢都冇得揀, 或者佢都唔想呢?
4 v, R  i) t1 L) k) O而且, 佢已經接受過法庭的審議, 判刑係點? 佢都唔知, 咁主審法官硬係唔使佢受靶, 咁佢又可以做到乜?
+ ?  T7 x* k! Z8 b所以, 佢最值得原諒!!!

評分次數

如果加埋包致金侄女? 咁佢最值得原諒;
; L3 I( a& z$ i4 f/ u因為佢天生出來就係大法官的親戚, 佢天生就係特權份子, 佢都冇得揀, 或者佢都唔想呢?
* z0 o& h( h' g1 i. B而且, 佢已經接受過法庭的審議, 判刑係點? 佢都唔知, 咁主審法官硬係唔使佢受靶, 咁佢又可 ...
; c, [9 w; a9 C: }& \- b: o! q打狗棒 發表於 2010-8-3 12:22 PM
2 L% p2 C. j- p) _) R& J1 c
3 i  Q* P& m( O! I咁你要小心, 你識果個係, 包皮甘 唔係 包致金
/ s6 u% s# ^* j( }8 u0 g7 t) e) c: T& A9 z! B
咁你要小心, 你識果個係, 包皮甘 唔係 包致金
% n: a9 V4 {; S$ g& {d228216 發表於 2010-8-3 12:38 PM
: s  e& e8 _% c% y$ o金包皮先有用, 包皮甘把x.........
) a0 g* e5 W3 ~, E! a! y
) |6 v" f( c3 U% P! K4 w" h2 C靚花姐,你會錯意啦,以我中云程度,水準咁高的我來看,
+ X. S' p" U" U" A: f/ ]& wd佬應該係想講:係佢自己吾直得, 可能係童年陰影, 心理阻礙之類羅" N0 v9 @& c' P5 A: i6 `
Triangel 發表於 2010-8-3 10:31 AM
妳窒佢地呀﹖笑死我…
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 惡導遊,和八達通一姐邊個值得原諒多d﹖

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。