<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 【8月8日藍紅大戰】
返回列表 回復 發帖

[發埋便] 【8月8日藍紅大戰】

上次旁証誤判 藸油巴 冇越位,搞到 藸油巴 一腳射死曼聯,今次曼聯一定出全力報仇
曼聯2:1~~3:2
車路士贏4:1啦,都有可能3:1就算
睇下出唔出班拿約啦,出就贏多球
車路士贏4:1啦,都有可能3:1就算
睇下出唔出班拿約啦,出就贏多球
自由神 發表於 2010-8-4 12:58 AM
我依幾個月都冇留意體育新聞,班拿約過左車仔係唔係放走波力克啊
費托都會走喎,咁利記米分晒體
我依幾個月都冇留意體育新聞,班拿約過左車仔係唔係放走波力克啊
費托都會走喎,咁利記米分晒體
kakei撒旦 發表於 2010-8-4 01:03 AM
班拿約6M上車,波歷克番母會等退休,迪高都走了
車就免費送個joe cole俾利記,利記出到9萬磅周薪
利記主力球員最後應該只餘謝四、王子、連拿(順帶一提,被賓師放棄既奧利理奧俾利記新師簽番
班拿約6M上車,波歷克番母會等退休,迪高都走了
車就免費送個joe cole俾利記,利記出到9萬磅周薪
利記主力球員最後應該只餘謝四、王子、連拿(順帶一提,被賓師放棄既奧利理奧俾利記新師簽番 ) ...
自由神 發表於 2010-8-4 01:07 AM
古治 呢???唔係都走佬掛
早高 都OK丫,季尾見佢都交到D表現,起馬 利記 前面多個人用9萬又貴左D,但跟謝老4仲有好大差距
古治 呢???唔係都走佬掛
早高 都OK丫,季尾見佢都交到D表現,起馬 利記 前面多個人用9萬又貴左D,但跟謝老4仲有好大差距
kakei撒旦 發表於 2010-8-4 01:17 AM
古治同馬C查蘭奴已成賓師收購對象,應該好快會國米(後者既可能性為百分之九九,開到聲話會走)
早高太易傷,佢同王子一季同場可能過二十場。咁就真係再見啦利記
古治同馬C查蘭奴已成賓師收購對象,應該好快會國米(後者既可能性為百分之九九,開到聲話會走)
早高太易傷,佢同王子一季同場可能過二十場。咁就真係再見啦利記 ...
自由神 發表於 2010-8-4 01:20 AM
我覺得古治利記進攻重心,佢一走利記一定會散晒
有消息話利記冇歐聯踢,費托可能會去曼城,到時利記真係面目全非
希望利記新教頭有雲加的功力,可以死馬當活馬醫啦
我覺得古治係利記進攻重心,佢一走利記一定會散晒
有消息話利記冇歐聯踢,費托可能會去曼城,到時利記真係面目全非
希望利記新教頭有雲加的功力,可以死馬當活馬醫啦 ...
kakei撒旦 發表於 2010-8-4 03:18 AM
利記有自封新卡卡既盧卡斯坐陣中場....定過台炸彈!!唔使驚啦
上次旁証誤判 藸油巴 冇越位,搞到 藸油巴 一腳射死曼聯,今次曼聯一定出全力報仇
曼聯2:1~~3:2
kakei撒旦 發表於 2010-8-4 12:31 AM
0:0完場
多謝燈神出手........和波可以唔洗諗
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 【8月8日藍紅大戰】

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。