<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 特快報導!包致金姪女襲警案維持原判![有片]
返回列表 回復 發帖
: c1 [1 R% N7 U" I) l
1 o' w- o0 Q0 v2 _2 r% d[否則以後有類似的情況,人人作為依據]8 E/ E0 F* v$ r4 j9 R; D# N
靚花姐,接受現實啦。所有利益都歸有錢人,所有有錢人都對賽果都吾知幾開心同滿意,因為事實再一次證明,錢是萬能的,他們都吾想因為呢單case 失去咁好的優惠- `. }2 }6 l; x% j; c- |. F

& }% ^+ ?# p& L, a1 T( y5 a$ d再者泰美斯女 ...
- R' ?7 G, p8 @% q4 m+ pTriangel 發表於 2010-8-6 09:41 PM
你叫我接受就接受啦…但不是接受犯法可以逍遙法外!我只接受原來有錢真係咁好…早知我當年嫁個有錢人啦……
莫理窮與富,相識就是緣!
泛泛友誼情,緣來就是朋!
你叫我接受就接受啦…但不是接受犯法可以逍遙法外!我只接受原來有錢真係咁好…早知我當年嫁個有錢人啦……4 T  D5 s6 B/ ~( `0 X' q2 l
goodnicelady 發表於 2010-8-6 10:12 PM
: B& K  S* d- Y* d, K9 w* f8 v) k5 g
咁多年來, 佢打過舊男友、的士司機、女警、男警, 次次自己都無乜事, 宣判完就笑笑口
你叫我接受就接受啦…但不是接受犯法可以逍遙法外!我只接受原來有錢真係咁好…早知我當年嫁個有錢人啦……& `1 c$ ?/ X7 N; A: e# A
goodnicelady 發表於 2010-8-6 10:12 PM
( ~2 A; Z0 C4 S( Z

7 `" F& n4 ^2 N( P. W/ C/ c3 X& ]) P* R駛乜話當年呀,依家都得啦
7    6      5    4     3    2    1
" }$ {9 e) u# A$ u* a; R
4 ?0 c, b  H; ~/ J5 s& j" }
咁多年來, 佢打過舊男友、的士司機、女警、男警, 次次自己都無乜事, 宣判完就笑笑口
1 H8 L, y; s4 Z+ o1 t+ U; t& x, ad228216 發表於 2010-8-6 10:33 PM
嘩!咁多新聞架啦﹖我真係唔知喎……那佢係咪真係無暴力傾向呢﹖打過咁多人都算無暴力傾向﹖佢果d係咩醫生和法官黎架﹖有錢雖然是可以逍遙法外!但遲早被佢自己有錢所累…因佢從未知做人的道理……也從未有悔意!否則不會有咁多打人紀錄﹖…噢…無眼睇…
嘩!咁多新聞架啦﹖我真係唔知喎……那佢係咪真係無暴力傾向呢﹖打過咁多人都算無暴力傾向﹖佢果d係咩醫生和法官黎架﹖有錢雖然是可以逍遙法外!但遲早被佢自己有錢所累…因佢從未知做人的道理……也從未有悔意!否 ...' p# X6 k" h) d0 T6 O8 {. P
goodnicelady 發表於 2010-8-6 10:39 PM
丸官說: 佢因為病而打人, 唔係壞人, 好人係唔洗坐監.
丸官說: 佢因為病而打人, 唔係壞人, 好人係唔洗坐監.
4 ~/ k0 m4 i; o, Q2 T$ U* |- ed228216 發表於 2010-8-6 10:49 PM
刁蠻任性成日打人、醉駕、危駕當然在佢地被錢蓋眼的人唔係壞人啦…不過係犯法的人麻……
# `0 n, c8 E  e; V
9 ^" P1 @6 g# u! x  d& _3 Q
駛乜話當年呀,依家都得啦
1 ~9 R: {1 E0 E* d, D7 \Triangel 發表於 2010-8-6 10:37 PM
好!我依家去嫁個有錢人!又去飲酒!再試吓逆綫行車!你地要行開九丈遠呀…唔係睇吓邊個唔好彩呀…因我都有抑鬱病架!再被人激親又多埋狂躁症!實行個個都掌摑幾吓…睇吓好唔玩先……不過依家先做有錢人遲唔遲d呀﹖都無好背景,又無良好學歷……睇怕依家都唔得咯…
刁蠻任性成日打人、醉駕、危駕當然在佢地被錢蓋眼的人唔係壞人啦…不過係犯法的人麻……
. G% B4 k- H$ y% Ugoodnicelady 發表於 2010-8-6 11:05 PM

300 x 454 PIXEL下載

吓﹖咁都搵到呢d搞笑野﹖
吓﹖咁都搵到呢d搞笑野﹖
" m5 u) D# X5 r' }/ G" R6 Igoodnicelady 發表於 2010-8-6 11:20 PM
) y$ `6 i  L4 i8 {! X8 E: V
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 特快報導!包致金姪女襲警案維持原判![有片]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。