<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » [Yahoo英超聯]26fun Super League 2010 Group
返回列表 回復 發帖
點解就咁post陣有分加, 叫人轉個多分既人冇分加
R-Star 發表於 2011-5-15 10:33 PM
你唔係而家先知post陣有分呀嘛
加番比你咯
你唔係而家先知post陣有分呀嘛
加番比你咯
kakeidevil 發表於 2011-5-16 11:00 AM
+4分咁少不如唔好加
post陣一d分析都冇, 人地得個睇字, 咁都有6分
+4分咁少不如唔好加
R-Star 發表於 2011-5-16 10:33 PM
POST陣有6分咁多??
+4分咁少不如唔好加
R-Star 發表於 2011-5-16 10:33 PM
咁你想加幾多丫
4分都話小
你出去行個圈都唔知有冇拉
POST陣有6分咁多??
yutik 發表於 2011-5-16 10:56 PM
原來我一直做既野冇人知架
原來我一直做既野冇人知架
kakeidevil 發表於 2011-5-18 03:54 AM
Don't worry, 你做既野不少人知架,如果唔系咁,每週邊會有咁多人 post 自己個陣出來呢,因為,自己個陣如果比人預先知道,對手就會作出針對性佈防!!!! 此外,每週頭5名,問你囉分的人也少,加上this post, up to now 有 545 replis /10755人次曾溜覽,由此可見此話題是成功的, 此成功你也有不少功勞, 歸功於你不斷在此為我們加超過 26fun and 分, 我估每個活躍於此 post 的人都增加了超過 26fun/分. 我要在此為此 post 的活躍份子多謝你為我們增添的 fun and 分.   

如果,不是活躍份子的人也不緊要,你們還有最後一週爭取分數,快上來 post 陣及多加 discuss 吧!

BTW, 我建議版主考慮加分給領先的兄弟姊妹呢!!! 建議如下:

每月最佳球隊
冠軍+15
亞軍+12
季軍+9
殿軍+6
第5名+3

半季最佳球隊(1-19週, 20-38週)
冠軍+30
亞軍+28
季軍+26

全年總冠軍+60
亞軍+58
季軍+56
殿軍+54
第5名+52
第6名+50
第7名+48
第8名+46
第9名+44
第10名+42

大家又覺得如何呢?????如果,版主同意我可以為大家做以上的總結及統計(不過要下星期才可以做喔)

評分次數

人生有幾多個十年? 不如坐底飲杯茶食個包啦!
V_____V

37週最後結果:

排名

隊名

33週總計

34週總計

35週總計

36週總計

37週總計

37週排名

總分

Fantastic Day

162.5

3529.5

Man Ches Ter United

125.5

129.5

69.5

3453.5

130.5

Saxo

144.5

136.5

94.5

61.5

3422.5

Xx Paul The Octopus xX

103.5

126.5

TLKWAN

172.5

125.5

80.5

132.5

86.5

3094.5

WIN715

109.5

120.5

3003.5

spica*torresdabest

126.5

150.5

3002.5

勇者A@Hellspurs

131.5

91.5

53.5

95.5

Chicharito

131.5

72.5

63.5

2841.5

Smile 15

116.5

105.5

47.5

86.5

Electronic Unicorn

64.5

FC Bayern

48.5

80.5

FC Tobeanio

122.5

81.5

69.5

2757.5

好臣FC

136.5

66.5

98.5

2747.5

Happyada

125.5

yeungyt

75.5

25.5

67.5

Kopite

42.5

123.5

22.5

2327.5

kakei撒旦

129.5

55.5

60.5

Devil

22.5

8.5

2091.5

galaxy

24.5

28.5

V_____V
第37週冠軍是 勇者A @ Hellspurs 得146.00分,勇者A @ Hellspurs 第37週的陣容如下:

門將後衛中場前鋒

第37週總計 : 146.00
總分 : 2,992.00

評分次數

V_____V
Don't worry, 你做既野不少人知架,如果唔系咁,每週邊會有咁多人 post 自己個陣出來呢,因為,自己個陣如果比人預先知道,對手就會作出針對性佈防!!!! 此外,每週頭5名,問你囉分的人也少,加上this post, up to now 有 ...
tlkwan 發表於 2011-5-18 10:24 AM
good la
加分分數全部x2拉
細聲d唔好比admin知道
唔係佢會打死我
其他野你地話事
第37週最後結果:排名隊名第33週總計第34週總計第35週總計第36週總計第37週總計第37週排名總分1Fantastic Day
111162.5681118083529.52Man Ches Ter United
125.5129.569.51058963453.532000
151130.58091701034464Sa ...
tlkwan 發表於 2011-5-18 10:34 AM
I am 4th of the week,+2 please.

評分次數

Happy girl, happy fun
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » [Yahoo英超聯]26fun Super League 2010 Group

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。