<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » [Yahoo英超聯]26fun Super League 2010 Group
返回列表 回復 發帖
朗尼 會唔會忽然又出得咖
kakei撒旦 發表於 2010-8-27 06:21 PM
rooney的確出得~
我都有買肥仔
轉唔轉人好呢
斷背大聯盟
It's very useful for me as I get 謝拉特 in my team. I should get change now...
happyada 發表於 2010-8-27 05:30 PM
我相信謝拉特周日對西布朗會出....
而且會有好表現!
T兄話唔出得喎
我都有買肥仔
轉唔轉人好呢
mK頭ck@G點 發表於 2010-8-27 11:18 PM
rooney的確出得~
後衛中場前鋒

評分次數

喂,你死得未呀,我拎左黃牌啦,起身啦
施治 車路士 以11.76出售(市價13.69)後衛 莊尼伊雲斯 曼聯 以8.47出售(市價8.75) G. 巴利 熱刺 以13.22出售(市價17.16) 華美倫 阿仙奴 以9.72出售(市價10.29)中場 史高斯 曼聯 以5.0 ...
屎勇 發表於 2010-8-28 12:10 AM
POSSIBLE:
scholes subs
chamack subs

評分次數

加分??你意思係咩野啊??
本論壇組別你沒有加入
kakei撒旦 發表於 2010-8-27 09:58 PM
唔好意思, 今年第一次玩26FUN, 我今年都JOIN 左  "26fun Super League 2010"  小組了.

請問重有D咩野手續嫁?

評分次數

唔好意思, 今年第一次玩26FUN, 我今年都JOIN 左  "26fun Super League 2010"  小組了.

請問重有D咩野手續嫁?
tovic 發表於 2010-8-28 07:00 PM
冇喇
你只要跟page6 #54 個表去攞分啦
丫!!仲有........
一齊發表一吓意見&心得啦
吹吓水交流吓
呵呵~~禾確特 又有波入
最衰唔夠$$買沙皇

評分次數

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » [Yahoo英超聯]26fun Super League 2010 Group

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。