<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » [Yahoo英超聯]26fun Super League 2010 Group
返回列表 回復 發帖
你有冇睇錯啊
yahoo唔會搞錯的
屎勇 發表於 2010-8-21 11:56 PM
衰佬仲吋我
打少2個中場已經冇左好多分
阿仙奴贏6:0,希望依保攞多d分啦
7月節真撞鬼.....得10.5分
但總排名居然都上升+4

我想問問,保頓唔係輸一個12碼咩點解佢2個人都要扣分

門將後衛中場前鋒

評分次數

兩個都有黃牌, 要扣3分
史甸臣犯規導致12碼, 扣多3分

計埋d雜分差唔多
R-Star 發表於 2010-8-27 08:40 AM
唔係喎,,,,2個都有扣12碼
因為我冇睇場波,所以我先問問係唔係有一個12碼射失
唔通2個人同一時間落腳犯規
You are right,保頓 vs 韋斯咸唔係輸一個12碼,係輸2個12碼:

1. 30分鐘,卡頓高爾被保頓守將史甸臣推倒在地,球證直指十二碼。卡頓高爾負責主射,竟被積斯基拿倫輕易地接住,十二碼宴客。

2. 78分鐘,保羅羅賓 ...
tlkwan 發表於 2010-8-27 11:07 AM
噤就清楚晒喇,冇理由犯一個12碼,成條防線要扣3分,原來係有2個12碼
thx師兄
It's very useful for me as I get 謝拉特 in my team. I should get change now...
happyada 發表於 2010-8-27 05:30 PM
朗尼 會唔會忽然又出得咖
係啦, 想請問點睇自己有冇加到分嫁?
我係MAC CHES TER UNITED

THANKS!
tovic 發表於 2010-8-27 09:17 PM
加分??你意思係咩野啊??
本論壇組別你沒有加入
英超第3周傷病簡報
Reported English Premier League Injuries for Week 3
(up to Thursday 26th August 2010):

ClubInjuriesPlayerConditionExpected Return*Next Match**Blackpool5J EuellKnee Injury28th Aug ...
tlkwan 發表於 2010-8-27 04:03 PM
多謝提示
已經改左前鋒 藸油巴
車仔雙箭頭一定要狂殺屎城
唔好意思, 今年第一次玩26FUN, 我今年都JOIN 左  "26fun Super League 2010"  小組了.

請問重有D咩野手續嫁?
tovic 發表於 2010-8-28 07:00 PM
冇喇
你只要跟page6 #54 個表去攞分啦
丫!!仲有........
一齊發表一吓意見&心得啦
吹吓水交流吓
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » [Yahoo英超聯]26fun Super League 2010 Group

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。