<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Fantasy NBA League 2010 - 2011
返回列表 回復 發帖
好似用緊arsenal咁,3隊入晒semi-final諗住有得爭3冠王

點知 noah, n.young, delfino, afflalo, w. chandler 係重要時刻傷晒, 追極都追唔倒

兩個league都對住rose+barea, rose deserves to be the MVP, at  ...
R-Star 發表於 2011-4-3 10:55 AM
季季你做王,冇人同你玩ar
對住Sugo有無計可以贏?? 我就算加Durant我覺得都會輸...
Xtravagant 發表於 2011-4-4 08:11 PM
計我有,但我冇運,今年我用盡法子終於來到複賽,已完成使命
今年3個league都target一班球員

jennings, afflalo, n.young, gay, w. chandler, ty.thomas, melo, josh smith, perkins, noah (仲有waive番黎既 delfino, baron davis), 依班人至少o係我兩個league出現

jennings ...
R-Star 發表於 2011-4-4 11:26 PM
玩唔同le用同一班底根本無意思,一來極悶,二來好難發現自己不足之處,點解我會用odom trade D.colli之後再用E.gordon trade J.terry?
係時候開估,因這是我從自己兩個le兩team人得出的中位數,帳面差,但他們卻有能力令我打入Playoff
將兩team人的長處放出來,然後作出對比,取出差距,差距是答案,答案是人材
just to share~
會否覺得搵鐵膽建立隊波對長遠發展有幫助?
我年年都入josh smith同gay (multi-cat), 冇乜大cons, 隊波行攻防都得, 而受傷, 休息依d風險基本上個個球員都有

我又講少少點解trade lawson俾你, 最大 ...
R-Star 發表於 2011-4-5 12:18 AM
Trade Lawson 攞明攻心架la,我都故意唔講
我今年真係太忙少左好多時間follow NBA. 平時朝9晚5返工放工吾再講﹐ 加上我又學法文﹐又組隊打波。我subscribe jor NBA TV 但一個禮拜都看吾到幾場哈哈哈 所以你見我好多trade都係亂o甘來...

不過好在我都算幸運 ...
Xtravagant 發表於 2011-4-6 07:22 PM
組隊打波?我都有喎
我隊波係亞洲人為多﹐所以成日比D鬼佬屈贏身位/籃板...
Xtravagant 發表於 2011-4-8 09:05 PM
洗唔洗我幫你屈番D鬼???
我隨左有航空母艦的吨位,好比坦克之力量外仲薀藏著有如F-16戰機的爆發力
本人偏向以中距投射及助攻為主要攻擊武器,有一定3分把握,防守主要打體力波,得位扲板&補位系我強項
缺點系偷球、封波偏少,身高屬Under-Size內線
冇乜nba球員有晒你d特點喎
hayes冇3分, lee有偷球

btw, 苦心經營既playoff陣, 日日都出唔晒d球員
R-Star 發表於 2011-4-9 12:52 AM
How about Arvydas Sabonis ???
謙D就系05-06的 Diaw
球季完結,在和一眾傷兵搏鬥下仍能守在7位過終點,實在不易

評分次數

418# win715
上年已是我退休賽,今年或將來我也不會再出山,除非那年我很有興趣
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Fantasy NBA League 2010 - 2011

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。