<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Fantasy NBA League 2010 - 2011
返回列表 回復 發帖
Your Brooks is due to be back next week!!!
Xtravagant 發表於 2010-12-4 05:48 PM
冇用丫,傷兵始終接住黎,我仍未有一week能看清楚我真正的實力
你今年簽D人番來吾錯bor: D.Wright, T.Chandler, T.Prince...

挨多個禮拜到時有8成功力都仲有希望既。
Xtravagant 發表於 2010-12-5 08:36 PM
少個JJ我眞系唔驚,我Trade佢頂St.Curry只系貪佢to夠少,3分同Pts亦不差太遠,最怕系十字軍源源不斷,到時我識飛都唔掂

(今日下午系馬鞍山同天怡打波遇三個奇人叔父........一個同我咁高about 5'8但佢打法成個AB-0咁,有速度有射程有Driving,但好衰唔衰連進攻黑洞唔比波這缺點也似埋,一個擁有超華麗的標準射姿,且命中率極高,只是冇3ps及突破能力,就像是Rip.Ham,還有個帶帽但比我矮的大隻叔父,場場頂住我,專責防衞,籃板及補位.爛打,身位,茅招,及Blk為其賣點,正是前封波王Ratliff 的打法,我都身受其害,打左9場輸5場,之後仲要比我個大公主寸"爸爸被叔叔打低,我弟時大個一定勁過你la"我覺得勁瘀..........所以~決心下week班齊兄弟打埋大小公主再由大圍殺入馬鞍山掃佢場 )
儲備彈藥,下半場炮轟各隊
我仲有2件dead weight 隨時可以drop來增加戰鬥力
Xtravagant 發表於 2010-12-9 05:10 PM
Hedo & Ja.Thom ?
Belinelli是我十分希望簽入的球員
若不是陪Wife睇婦科,我一定系呢單CASE既大蠃家
Looking back, I did quite an awful draft for league 1:

In round 4, picked up D.Collison over Kevin Love, Ginobili, R.Felton, D.West, J.Wall, Hilario, S.Jax...
In round 6, took A.Jamison over Kevin G ...
Xtravagant 發表於 2010-12-22 07:54 PM
........................................................!
Why Drop Ben-3 & Humphries?
他們須不是甚麼數字巨人,但角色上卻擁有十分好用的數據
too surprised to see brooks being dropped!!!

I am targeting him in my leagues
R-Star 發表於 2011-1-7 01:24 AM
條友冇用架喇
希望有人可與我兑換一個PG,我會給予他同等級數的其他位
houston fans do not like him since he did not pair well with Yao

but since Yao is out, I have faith on him (and scola) like last year

btw, is collison better than udrih?
R-Star 發表於 2011-1-10 11:20 PM
I love D.C Much than Udrih, Because King's Roster is  all-way Change,And Udrih play Back up is not good
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Fantasy NBA League 2010 - 2011

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。