<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Fantasy NBA League 2010 - 2011
返回列表 回復 發帖
同老婆跑完10K,又濕又滑,勁辛苦
同老婆跑完10K,又濕又滑,勁辛苦
Rated-R 發表於 2011-2-20 10:05 AM
跑10k尋晚咁夜訓?
冇問題格,反正聽日放假
我個大女話你個offer十分低質量喎,HAHAHAHA~!
連個得6歲的小女孩都分析到D數據,我又怎會答應?
我個大女話你個offer十分低質量喎,HAHAHAHA~!
連個得6歲的小女孩都分析到D數據,我又怎會答應?
Rated-R 發表於 2011-2-20 08:42 PM
即係佢未識分析囉
即係佢未識分析囉
R-Star 發表於 2011-2-20 08:58 PM
我大女系資優童,絕對醒過你同我先  (我有年半捉象棋未贏過佢)
我大女系資優童,絕對醒過你同我先  (我有年半捉象棋未贏過佢)
Rated-R 發表於 2011-2-20 09:10 PM
NBA有好多野要分析o既
不過記得你同fre兄幾年前做左d formula做分析

P.S. 我都有年半冇人嬴過我象棋
NBA有好多野要分析o既
不過記得你同fre兄幾年前做左d formula做分析

P.S. 我都有年半冇人嬴過我象棋
R-Star 發表於 2011-2-20 09:26 PM
話唔定不久的將來你地既對手系一個小女孩,因為佢對我系書房內所做的所有野都好有興趣,成日要坐系我大脾問呢問路
話唔定不久的將來你地既對手系一個小女孩,因為佢對我系書房內所做的所有野都好有興趣,成日要坐系我大脾問呢問路
Rated-R 發表於 2011-2-20 09:34 PM

My son (7 years old) also always 成日坐系我大脾問呢問路 when I watch NBA, But after I answer his question. He will forget the answer. Actually, they just want to ask question, no really interest in NBA. I have try to answer some question about NBA, e.g. how many time-out per game per team or how many sesion per game, he don't know the answer.
Always win win win @.@
有收到新搞作, 下年仲預唔預佢好

monroe + fernandez for bargnani + udrih
最大問題係我覺得佢係好認真咁出offer

Rated-R:
Would you include Frye in the trade? ...
R-Star 發表於 2011-2-18 09:22 PM
Can I joint next year? I back to HK, but I have play with others periouslly at USA.
Always win win win @.@
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Fantasy NBA League 2010 - 2011

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。