<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 冷血女孩扔狗落海
返回列表 回復 發帖
/ T$ d* h5 p6 o% o) p! y

" q7 ^, T! ^- E- @; ]雞巴男定賜座男???    ! s7 Y- Q" E' P; t9 `4 U0 l2 S, J& U
KNY 發表於 2010-9-10 12:34 AM
" R- e+ {, Q) Y6 F; ?( s
$ l, A$ c, ?- U  {5 v外國男
喂喂~做咩事做咩事!
/ G# p' i& B; m, @, b做咩講講下狗仔變左講狗哥!- t$ ?9 F. w9 e& h* x4 N& F

; I" e4 s8 C" ]; h& s7 s大家唔準惡言相向嫁!唔準人身攻擊嫁下!
6 {- q4 U! ~: A+ n0 e自由神 發表於 2010-9-10 12:33 AM
如果我惡言相向應該好撚大單吓!
6 j/ c; \: a) y: V: p! x9 W* |; ?% }) X
外國男. t* p7 t0 z1 ~( G
jojojojoj 發表於 2010-9-10 12:37 AM
; X- A0 r% U; M' _4 o6 _8 Q- ~7 d& N( I" F: s2 D/ X, b
盧旺達定埃塞俄比亞?
呢鋪我都唔知點形容...
- K2 m) e; n8 ?3 d; t對狗哥o既說話有D失望
3 d' Y  K! c7 F9 T; |但又真係勁爆笑- \! T# E4 E' ~6 ~
一時間,令大家哭笑不得...
喂喂~做咩事做咩事!
3 j) }/ E, _' Y) ]2 _, U做咩講講下狗仔變左講狗哥!
5 E+ m1 u/ V; j% M2 J. i2 P( L6 e" Y% c4 F/ N& z8 j/ x
大家唔準惡言相向嫁!唔準人身攻擊嫁下!
9 H8 {/ b& w$ ^3 G* p# L, N自由神 發表於 2010-9-10 12:33 AM
# @. Z0 S4 v# _4 d/ Z6 L

6 J# d  H+ u" R  u3 ?公道自在人心
+ `# {% k' j6 e! v邊個妖言惑眾  s# H; {7 X3 D- d3 y. Y& |% J
邊個強詞奪理
& P! Z+ f; k/ s+ H$ @6 x% e$ n! N/ Q4 y, G+ ~
路人皆見# ]# |8 s9 m+ \

8 C$ {5 W6 X* c( z% Y' v* {! D本人路見不平
; }. y3 Z( `8 F- T恕我好事多為
) }7 G2 k0 F, U7 {5 s2 x收嘴
3 g* b$ v! U# m. ~, S4 L
- \2 ^, c5 H# A  ]1 R咁請問以下呢段算唔算呀?2 N1 v( G; a3 q0 E5 `$ k
& L; w. M' d4 d
你條粉腸打壞唔夠人講就即刻人身攻擊?9 _2 Z: m/ {4 z  ?$ Z& y
你老豆老母冇教你做人要講禮貌咩? / r* V# O$ d) l" R7 [7 w5 }* `, N7 j0 J7 }. V. t6 d) l* \
中國人就係有你d咁嘅人, 所以一路俾人睇唔起,% q+ E' T) y5 {+ r* R
乖啦, 你老母臭......揍大你好辛苦, ...* C  A# O* s( N7 U: j
KNY 發表於 2010-9-10 12:36 AM
4 g% o0 E+ v. S6 S! @; B
5 Q& z3 g3 T+ |6 L8 w1 n
- f: y  S5 ?, X* C% i5 V3 u/ u- r你呢啲算什麼
, r- ?! |: t4 ]  Z- s6 [: b7 l# p( Y: c! t7 n: D% w* G+ E% w9 K
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=235268&page=2#pid3481481* i% l9 p0 ]" O
中國就係有太多好似你d咁嘅人, 出事後仲要假道學懶理性, 講埋d乜9影響香港聲譽嘅廢話;8 w2 ]9 a6 L9 k( Z# @7 b! Y" U
! J; J$ z% e5 \% T早十幾年, 韓國日日示威, 日日擲氣油彈, 又唔見有人話影響韓國聲譽?& v* w- ^( ?# A  ~3 m1 |
' {/ e( E% E) x* G! B+ D( Z對付不公義的人和事, 理性的表達不滿永遠是無法成功, 適當的以暴易暴是在所難免;$ ?9 R. n; g" V, u8 u/ L: o; Z+ W( i! Z( |( }' O3 N4 \
當年的漢奸汪精衛都主張以理性方式跟侵略中國的日本人合作, 你係咪覺得佢做得啱? & y4 t" v3 g7 ?  ^+ U# c6 V; H, F+ w" T" l
你問我點解唔去搞? 你都戇尻, 孫中山搞革命都唔會自己一個人啦;# F0 r- g' {3 @4 \, n) n  B2 `/ C
  p1 q) ]- q$ x$ Y: P當自己處身一個當示威遊行為娛樂節目的社會中, 我一個人又可以做到乜?: b+ d. W8 o0 f) z- u6 e. ~. h
7 d: d! Q: y4 k: c9 U

6 P  \8 p8 o. p2 U呢啲咁金句嘅說話,稍為有點人性都講唔出
( G2 }% o1 n" e, o; V. {( A1 z

. w, A- E) [0 \9 `1 w盧旺達定埃塞俄比亞?
* U. J1 y+ S+ K) |  @KNY 發表於 2010-9-10 12:42 AM
9 r1 Q8 J; `9 a9 N; t
! O" h9 u$ D. E) p" `- F總之唔係中國
% t; j  W; z$ b) d6 T* U
* `, ]8 I( ]1 ^" M( K總之唔係中國
: O: @; u' b7 _4 \jojojojoj 發表於 2010-9-10 12:58 AM
2 ]) @! F! ]0 U0 j1 u4 z( q  N

- O' \1 w* \5 u+ i9 d1 H5 Q慶幸慶幸   
呢鋪我都唔知點形容.... S3 q7 N* g! k+ Q
對狗哥o既說話有D失望) h0 f$ a% J2 V. ~  r
但又真係勁爆笑: c7 W/ \1 g; l7 @' ^' K6 t/ y
一時間,令大家哭笑不得...) R7 P* B4 @7 o$ j
infjlam 發表於 2010-9-10 12:45 AM
走火入魔了?
/ P% L% K  Z8 W. d, {- [
5 @# O! ?8 t! [$ i  z) L' \/ w! v
你呢啲算什麼
6 I% V2 y6 `# f' w2 E7 \7 }8 k$ i. N$ K( G6 n( m2 P3 f/ N1 M
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=235268&page=2#pid3481481
0 x: E3 L4 Y+ O4 u+ R/ f2 o中國就係有太多好似你d咁嘅人, 出事後仲要假道學懶理性, 講埋d乜9影響香港聲譽嘅廢話;8 w2 ]9 a6 L9 k( Z# @7 b! Y ...
$ M  z5 f4 |2 ~9 O0 h* |- l6 G# V0 LWatchman 發表於 2010-9-10 12:53 AM
" R  o% [2 J8 G( z

2 ^( e- `9 |$ N* e' T! R3 cd外國人認真冇教養
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 冷血女孩扔狗落海

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。