<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 冷血女孩扔狗落海
返回列表 回復 發帖
# e; n+ f$ ]0 M* f& m; s: G- d0 O% x, }
) ^" r/ u2 ?2 j7 R4 K7 r7 t + C5 j% u% D$ V+ V) ^
"吹水區"幾時變咗"講政治-強詞奪理區"
$ H$ O+ W2 |. R" K+ T; Q. |5 @. rWatchman 發表於 2010-9-10 12:12 AM
% _3 j$ [' v0 l9 G5 T
/ P' i7 I" N1 Z& `  X& j$ y3 x變左做"笑爆肚開心笑話區"就真, 係果版都搵唔到一個咁笑爆肚既post
7 Q0 |8 C, D1 d; F" N  ?
2 t0 B# L9 p8 k: P
: l! P9 a5 N# F
本版規則歡迎吹水,請注意全論壇禁談大陸政治主題違者禁言1月。
' }4 v$ m. b  Z- I2 V+ |Watchman 發表於 2010-9-10 12:15 AM
+ y1 X' _6 G0 T, l* c5 w. P

$ S3 p% c' x3 ?2 ^. e. y我係新人唔知有呢條例 ~ 但點解我睇到不斷有好多同大陸政治有關既字句既呢???     
狗哥,算吧啦你!
2 O, K4 p7 {3 d8 R  o- X( E/ p2 z$ l1 }" g
變左做"笑爆肚開心笑話區"就真, 係果版都搵唔到一個咁笑爆肚既post
" {+ h. n" d1 m( I1 @/ T) P9 O0 b3 S
& x1 O% |( W! K  n' w4 F+ jjojojojoj 發表於 2010-9-10 12:17 AM
/ \2 l; X1 i. c9 q: o
- X. ]5 @" d9 O* t/ |我諗起睇粵語殘片 ~ 胡楓同張英才專登講唔正d廣東話扮外國人 ~ 好惹笑   
* `8 \  s. U, Q- @
5 A" L0 }0 j6 F: u! e4 Q4 U7 c: ~) P& r* l( R
變左做"笑爆肚開心笑話區"就真, 係果版都搵唔到一個咁笑爆肚既post+ s# N/ ~1 g& N* I8 J  W
& J6 q( Q& }* {0 v! B4 w. i
jojojojoj 發表於 2010-9-10 12:17 AM
! Y9 w, s- u  L, r8 ^
+ U/ t8 E1 G9 b3 H' Y5 U咁都要有人肯硬著頭皮企出嚟講啲自以為好笑嘅爛gag先得
& L! s6 l: e6 c叻人我就見得多,kai人我見得仲多
85# Watchman 變成網上欺凌?
喂喂~做咩事做咩事!# U  R9 g) n2 [- H- Z% z* ]9 E
做咩講講下狗仔變左講狗哥!! Y- E! U" [) f/ y( \6 ]5 [/ F9 d/ x) q
% d, Y1 g9 Z' H4 O: k
大家唔準惡言相向嫁!唔準人身攻擊嫁下!
% t% Q" ^+ X# X' O4 ~& Valan3015chan 發表於 2010-9-10 12:27 AM
* w: T9 \% J5 ?2 d" @/ x, E, E
  a: h: u* z8 `" l: N 明眼人由一開始就睇到"阿邊個"欺凌"邊個"
1 C1 a1 d4 _; S; q5 Zalan3015chan 發表於 2010-9-10 12:27 AM
! M7 r! s9 R2 S0 m" w
: [: ^+ c; P8 g& g, b4 }
雞巴男定賜座男???   
喂喂~做咩事做咩事!7 T4 t7 X5 n4 m
做咩講講下狗仔變左講狗哥!5 N& @; X5 M8 s$ ?( u/ M+ h$ E; H3 M! W+ i
0 R& E6 G( ~3 a; {1 }0 V; }
大家唔準惡言相向嫁!唔準人身攻擊嫁下!
$ A# m+ u/ X2 k6 D+ F6 w) M. B9 U自由神 發表於 2010-9-10 12:33 AM
( q3 d3 l# Z3 [
% I! ~' \( t" M7 W
咁請問以下呢段算唔算呀?
% ?5 n& q/ b9 D, d4 Y9 Z
" N7 [: f2 b/ P0 ~& p# C. G3 v: ]
4 i7 y4 r( {' I: w+ c% Z你條粉腸打壞唔夠人講就即刻人身攻擊?
7 [% K0 A- }6 f8 m你老豆老母冇教你做人要講禮貌咩? / r* V# O$ d) l" R7 [7 w5 }) s4 P; C9 f& Q6 y! [& b
中國人就係有你d咁嘅人, 所以一路俾人睇唔起,& y3 {: K. |0 a/ I6 J
乖啦, 你老母臭......揍大你好辛苦, 唔好影衰佢, 知冇?
0 f$ C" n5 v, n1 i' Z& v, y) ^
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 冷血女孩扔狗落海

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。