<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 冷血女孩扔狗落海
返回列表 回復 發帖
/ L/ v: D1 t, Q- y) p

1 F0 `  |( h& t: ^7 u& [外國男
) ~- n* ]5 {3 z  q! tjojojojoj 發表於 2010-9-10 12:37 AM
9 S" O1 l0 g" O+ ^1 h% Q* v
( k0 G, ?  t+ L5 i' a1 t6 ?盧旺達定埃塞俄比亞?
! e4 ], [( @9 U2 ^' S5 R# l2 O1 B
/ M" |/ N( c: c/ I! [( |
總之唔係中國
( }2 C$ k+ n# z8 gjojojojoj 發表於 2010-9-10 12:58 AM
. S4 N. M' k% I  ^: A( a/ [0 d+ K
! D1 `7 |* s7 _5 Z9 n
慶幸慶幸   
# h. B2 V# w% |; {; j: t" _2 Q
- S+ w8 H' |% h% T# {; Y" M

# D" L6 n- I' J, R4 d) j你呢啲算什麼
* P; P: H+ d/ y# H0 `+ M% {$ s) m' T2 j6 i. o
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=235268&page=2#pid3481481+ |) Y, k$ \5 A4 E- }+ L  F9 [' C
中國就係有太多好似你d咁嘅人, 出事後仲要假道學懶理性, 講埋d乜9影響香港聲譽嘅廢話;8 w2 ]9 a6 L9 k( Z# @7 b! Y ...: H' K* W# M  V- ~
Watchman 發表於 2010-9-10 12:53 AM
: [( y. |9 W  r& `0 r. k4 M# B, F8 H* y/ y) S* b1 S  }
d外國人認真冇教養
) w$ Q3 h* L! C6 |9 [2 G8 \. C

% b7 z4 j$ {$ M7 P/ F7 I! Z & \& `6 l, y8 J/ |9 y8 j- W
錯!!! 錯!!! 錯!!! 唔好亂咁得罪人!!!!
! X+ b+ x  j. i: q3 K明明未確認人家身份,點可一口咬定係外國人,最多只可話"疑似"外國人' o+ h, U  Y# A5 T$ a& d- m' f- Z! ]
Watchman 發表於 2010-9-10 01:15 AM
( q, c2 L: d4 [4 f. ^5 G3 h, \# c! F9 Q- d& u" y7 `9 C
得罪人?? ~ 我仲以為當正佢係外國人 ~ 佢會好開心 ~ 原來係我搞錯 ~ 罪過罪過  
又夠鐘出黎講笑話? 6 {& v. l  s7 m; Z: N
jojojojoj 發表於 2010-9-10 09:41 AM
  z  k) d" v& y7 t* m9 b( m; y' {& W8 a. w+ p
小羞今日早場有演出 ~ 叫好又叫座     
原來睇人死雞撐飯蓋係咁好笑 $ `6 y' n8 J. m2 ]' z& G7 d
jojojojoj 發表於 2010-9-11 06:28 AM
2 U1 u4 S% i1 H& I+ q) Y

# \: a5 {, Y# l仲有咩叫死唔斷氣 ~ 一次過表演埋俾你睇   
' z3 ]7 j( y1 _+ ?6 ?
3 w/ F% n8 O7 A( @* Y  E) V: G  P狗哥, 請問哪一個國家發護照給你? 我想介紹一d友人認識你.....' C& h% t8 L$ O+ z3 E" r! F6 i, e
狗哥, 他們十分不對, 迫你認係中國人..... 4 f6 T( D+ o, i  C& J1 T( A. |- Z
我建議狗哥你將你本護照封面拍照, post出來給他們看, 讓他們知道你真的是洋人.....) D! Q- W/ x% [* O0 d
若果你真的是洋人, 他 ...& N$ {: [; i( g, u# r) T) u8 }
hamsubboy 發表於 2010-9-11 02:22 PM
. m. U7 N3 s$ N" R7 H' {' d9 z3 a, E, c; p7 p7 w* h5 b3 ?9 W
其實人家唔鍾意做中國人咪算囉 ~ 點解你地係要難為人地 ~ 係都要話人地講大話呢 ~ 其實要脫離中國藉 ~ 事實上亦唔係好難既事 ~ 大把垃圾國家既入藉條件亦係非常之寬鬆 ~ 所以我覺得未必係大話 , 只係人家唔願再做中國人咁解 ~ 等如有種人連自己父母都唔肯認 ~ 身為外人又點可以鬧人係畜牲呢?     
義和團係發生於軟弱無能既滿清政府期間 ~ 用被義和團迫害來為自己喊苦 ~ 其實亦係有曲線影射論壇版主之嫌 ~ 比喻實在差勁   
  [2 w# B, e7 U

0 ]4 A5 ^' K! j5 {" g# I6 F) `KNY , 兄弟, 你唔好屈我呀 ! 我無要難為人地!0 M/ w8 y4 n$ o, G# Q+ X+ G' f9 e8 _2 R) ?+ d
我知道 dog brother (洋人, 要叫佢洋名)唔會講大話, 佢係洋人 .
  ^) F, S; [; x8 {4 l, \& p我一直都係問佢國籍.... (e.g. 美藉華人, 英藉印度人..... ) 同埋手持什麼passport.....: I3 T  d0 I0 t, k$ \% u
7 r( }$ K' E0 \- U# x可能有網友多心或者有糞, 所以將我的問題想歪左啫! 2 q0 k8 y( H1 e$ e* D
KNY brother, 我警告你呀! 你唔好破壞dog同小弟的網友情呀! 8 a. c: V9 O  R6 E1 [1 o
  c9 ~; }9 _  Z( E6 D5 V6 @我從來沒有鬧dog係畜牲! 人就係人, 畜牲就係畜牲! 7 s# T* g5 A& W$ C7 k" f2 Y
* k* s. v( @/ n+ g% C' {畜牲唔 洗 罵根本就係畜牲, 人係正常就唔會令其他人罵佢係畜牲,( @2 c" |1 n7 e& _) a
如果根本係畜牲, 別人叫佢做畜牲, 就只係好似你起個街, 見到個男人, 你叫佢先生,% R, d, i0 u* ^) C( E2 t
& q7 t) Q" ^  ?7 p5 `, f3 ?見到女人, 你叫佢小姐, ..... 一個統稱 ...
8 m7 p8 J! m/ h. L% hhamsubboy 發表於 2010-9-11 07:33 PM
# P- J1 B. F0 n8 w( v9 r1 e6 I) p% c
係既係既 ~ 收到收到 ~ 見你地溝通得咁開心 ~ 可以聯想到你地既友情非淺   
! }% z4 ^1 Y% d% p) c3 ^; L, L/ b7 h0 j: X: d
不過都要糾正下你先 ~ 人地好似已經講左入左歐藉 ~ 所以唔應該再問人地是否美藉華人 ~ 仲有 ~ 洋人洋人 ~ 洋洋聲我覺得唔好聽 ~ 我比較鍾意叫佢地做西人 ~ 如果確確實實係西方國家既人 ~ 可以直呼佢地做正西人 " z% f1 W4 f1 |
! W" B8 F. X' @1 p5 m
畜牲呢兩個字的確唔可以隨便叫出口 ~ 即使人家唔肯認祖歸宗 ~ 都唔可以叫人做畜牲 ~  因為咁樣會好傷人家自尊  
老老實實, 我好有衝動想將呢個post 升做精華.............
4 i; Y" P3 Y! d( ?6 XBOYDWAN 發表於 2010-9-12 01:08 AM
- S) U" i" s& ~/ a
6 G  K* K" k9 m% {! }咁仲等咩呀??   
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 冷血女孩扔狗落海

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。