<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 冷血女孩扔狗落海
返回列表 回復 發帖
& _& b+ x. K3 z, z1 s# ~

" G! N- c# e8 S外國男1 ]' L/ [4 z- t$ n& H
jojojojoj 發表於 2010-9-10 12:37 AM
% ^* Z; W/ Y9 b, l2 n2 d/ Z& e) w& |0 m0 L8 F
盧旺達定埃塞俄比亞?
/ ~6 t. c" k, e; H/ I; {

- n' z- S2 P  u5 W總之唔係中國
' y. o5 N$ f* G' W( sjojojojoj 發表於 2010-9-10 12:58 AM
( r3 s$ o" G% I$ s4 T
, m. q# O; x3 \$ b) |: P- ^
慶幸慶幸   
, O5 b2 T8 }1 ?

$ ?* t# x- R- S, J; `7 l5 o$ |& z' U' O
你呢啲算什麼 7 L/ t% d( Q1 D/ f
: q" K+ y& A/ D  t  f! Z
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=235268&page=2#pid3481481" D& N5 j) e# X0 O2 L/ R& Y- m. G
中國就係有太多好似你d咁嘅人, 出事後仲要假道學懶理性, 講埋d乜9影響香港聲譽嘅廢話;8 w2 ]9 a6 L9 k( Z# @7 b! Y ...
; f+ H+ i2 J& \1 v7 _& UWatchman 發表於 2010-9-10 12:53 AM
0 {' A8 F/ e0 k$ u; E
' H3 Q( x( d4 e! V+ k8 t  Od外國人認真冇教養
% K2 n' g9 y" R( Y& A
1 X; g8 A' D6 m! a9 o* k7 ~ , ]3 L4 Y  `+ E, b% q
錯!!! 錯!!! 錯!!! 唔好亂咁得罪人!!!!4 `# |% {% b' g5 G6 D9 z
明明未確認人家身份,點可一口咬定係外國人,最多只可話"疑似"外國人
- D0 X2 I: N5 e. K# t8 s, \Watchman 發表於 2010-9-10 01:15 AM
4 ?) q% D* c, y8 h
% D; h) R: F# R! u; E6 J% V$ o9 ]得罪人?? ~ 我仲以為當正佢係外國人 ~ 佢會好開心 ~ 原來係我搞錯 ~ 罪過罪過  
又夠鐘出黎講笑話? / V: T- m$ C( T6 d! b: j- ]6 W
jojojojoj 發表於 2010-9-10 09:41 AM
0 |' L2 ^0 b. @$ Q  J

9 ]! Z' N+ D5 u2 e7 f# f2 L! o小羞今日早場有演出 ~ 叫好又叫座     
原來睇人死雞撐飯蓋係咁好笑   S: e& ?" H, }  s* ]& i! z$ s% n
jojojojoj 發表於 2010-9-11 06:28 AM
0 J6 [" V) |% E8 o
# h+ T& D) |4 M' [) p1 o
仲有咩叫死唔斷氣 ~ 一次過表演埋俾你睇   
8 P/ y: B& v  P& F. a

' b" b. N1 m, P  @; U; \狗哥, 請問哪一個國家發護照給你? 我想介紹一d友人認識你.....
8 R+ w+ J" c; ]2 K3 z# b6 V0 k$ o狗哥, 他們十分不對, 迫你認係中國人.....
% c5 F& m9 Q$ W3 p( Z6 z8 Z6 B我建議狗哥你將你本護照封面拍照, post出來給他們看, 讓他們知道你真的是洋人.....
3 C- k8 K( R7 H1 O& M! }若果你真的是洋人, 他 ...
% r4 {' S7 j  Xhamsubboy 發表於 2010-9-11 02:22 PM
' x8 a5 B* a- s! \' @5 @

g& |' r$ w1 p/ A其實人家唔鍾意做中國人咪算囉 ~ 點解你地係要難為人地 ~ 係都要話人地講大話呢 ~ 其實要脫離中國藉 ~ 事實上亦唔係好難既事 ~ 大把垃圾國家既入藉條件亦係非常之寬鬆 ~ 所以我覺得未必係大話 , 只係人家唔願再做中國人咁解 ~ 等如有種人連自己父母都唔肯認 ~ 身為外人又點可以鬧人係畜牲呢?     
義和團係發生於軟弱無能既滿清政府期間 ~ 用被義和團迫害來為自己喊苦 ~ 其實亦係有曲線影射論壇版主之嫌 ~ 比喻實在差勁   
1 x) k2 B. E) g0 A9 }, i4 ?0 x' t, l' }% e  X4 r& l: ]
KNY , 兄弟, 你唔好屈我呀 ! 我無要難為人地!0 M/ w8 y4 n$ o, G# Q+ X+ G1 B; d$ c" R* N
我知道 dog brother (洋人, 要叫佢洋名)唔會講大話, 佢係洋人 .# G3 U# b( t! Z* z) Y1 q/ T
我一直都係問佢國籍.... (e.g. 美藉華人, 英藉印度人..... ) 同埋手持什麼passport.....: I3 T  d0 I0 t, k$ \% u, V3 X$ E0 W& L; S* j
可能有網友多心或者有糞, 所以將我的問題想歪左啫!
. X8 A" S' q$ M5 @6 kKNY brother, 我警告你呀! 你唔好破壞dog同小弟的網友情呀! 8 a. c: V9 O  R6 E1 [1 o
1 K- j. y" |5 M1 q7 A& B我從來沒有鬧dog係畜牲! 人就係人, 畜牲就係畜牲! 7 s# T* g5 A& W$ C7 k" f2 Y( K+ E  a7 h/ s5 N8 l9 ?4 ^
畜牲唔 洗 罵根本就係畜牲, 人係正常就唔會令其他人罵佢係畜牲,% ]3 i7 Y4 g! U) Y  V! @
如果根本係畜牲, 別人叫佢做畜牲, 就只係好似你起個街, 見到個男人, 你叫佢先生,% R, d, i0 u* ^) C( E2 t
% R/ F, r; H  V, j  r見到女人, 你叫佢小姐, ..... 一個統稱 ...5 J, x0 a7 `" F" g" G" q
hamsubboy 發表於 2010-9-11 07:33 PM
; y5 t& N$ H& T% P; d

2 N1 f* D( r# ?* ~/ O0 m係既係既 ~ 收到收到 ~ 見你地溝通得咁開心 ~ 可以聯想到你地既友情非淺    ; ^  A9 w# v+ P9 b# h* E

1 U. C( n2 m4 @. Z% |不過都要糾正下你先 ~ 人地好似已經講左入左歐藉 ~ 所以唔應該再問人地是否美藉華人 ~ 仲有 ~ 洋人洋人 ~ 洋洋聲我覺得唔好聽 ~ 我比較鍾意叫佢地做西人 ~ 如果確確實實係西方國家既人 ~ 可以直呼佢地做正西人
6 Y2 L, F3 K) ~* y  c6 T% \7 v
1 S- f# F  s" A8 ]+ i7 [畜牲呢兩個字的確唔可以隨便叫出口 ~ 即使人家唔肯認祖歸宗 ~ 都唔可以叫人做畜牲 ~  因為咁樣會好傷人家自尊  
老老實實, 我好有衝動想將呢個post 升做精華.............1 E  g& ^' l% M- k
BOYDWAN 發表於 2010-9-12 01:08 AM
5 a' k7 [+ l  S+ }$ l

5 R' R2 z9 w; ^1 }6 a* B6 B" ]咁仲等咩呀??   
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 冷血女孩扔狗落海

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。