<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 劉太太,衷心恭喜你先生獲獎
返回列表 回復 發帖
Winters兄,勞煩你係咁易應酬下狗哥,費事又話唔俾面; G+ `, n, n; T4 U" l
infjlam 發表於 2010-10-14 11:39 PM
* I4 Y2 F* o  a! V, B% O- M/ ]喂, 係咪賭呀? 落完注先開估刺激d喎......
1 `9 r6 t/ U; l* P5 v1 y不過, 就算你輸咗, 係咁易寫番幾隻字: "我爛屎忽"咪算囉,
6 t8 M7 M9 D% a) ]唔通我真係搵幾條基佬番嚟插你咩?
3 ]. u) m! [. c. F3 h喂, 係咪賭呀? 落完注先開估刺激d喎......2 @6 p7 x2 q0 ^( d/ H  I5 i" Q
不過, 就算你輸咗, 係咁易寫番幾隻字: "我爛屎忽"咪算囉, : K; F4 |1 s  W) \) A% _
唔通我真係搵幾條基佬番嚟插你咩?
- J6 i- y# {9 f% I1 K; R打狗棒 發表於 2010-10-14 11:51 PM
9 q: C8 @7 y! k! w1 @( ~% q1 A

' _* F4 X% p; J, O5 q* p2 p$ BI 說D 是 板主, D死口唔認.... I 吹D唔漲!
) k9 z7 l! x. J7 s- l/ AD如果真係無做過, I 都死口話有, D吹I 唔漲!
2 P4 Q4 @7 i+ p6 d% F* r6 \- M6 }& Y) F# h8 e. q* p/ J/ E
棧攪
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
5 K. K" S1 z* N- C+ `) q

w2 \* ^! K5 }. [3 I! c+ Q% t" T
3 W7 o$ B, _/ f, u
: a6 Y) ^' h; Q0 G
1 E! E8 H8 Y9 I3 }嘩...兄台連狗哥條底褲都除埋
! s. s5 [: s4 k佢仲邊度搵窿捐呀...# j. T2 e3 D$ u' C) x* f' g
infjlam 發表於 2010-10-14 09:32 PM
# e: u( x/ t; G7 F$ i/ Z哈哈,係巴打你話仍所講嘅野係長毛係節目入面講嘅野,我先諗返起阿狗哥啲高見,有啲都係係其他地方參考返黎
8 |3 u5 g6 P4 n- A6 y7 D% G% U  e/ ^
$ f7 r: a: x/ E: H# _# e$ {! x其實個條友係咪狗哥我就唔知,不過佢嘅COMMENT就同狗哥一式一樣.
9 V% p# m8 j: q$ K. X
* p# G: j$ f/ L, H  o2 E
3 b6 h/ j$ N0 o. Z- B  y1 C* ^2 z* k4 v0 x1 Z
I 說D 是 板主, D死口唔認.... I 吹D唔漲!
4 B; k* g9 X' [4 g- M; gD如果真係無做過, I 都死口話有, D吹I 唔漲! ) H2 {7 x2 I& T
3 w7 b4 u  w# f' R' h( W
棧攪- }8 M/ [0 {& W0 }7 R
hamsubboy 發表於 2010-10-15 12:09 AM
4 g: O, t8 |7 D3 u2 I( @
吓? 佢地講到咁撚堅, 又話起底又"剩"? 梗係證據確鑿, 到我唔認咩?
( B+ O. K5 S* G' Q3 ]1 J, f" r* A仲有, 做個濕尻版主又唔係乜嘢大不了? 有就有, 冇就冇, 你估d人下扒輕輕扮晒神探"0加哩略"話起晒人底呀?9 D! d9 |5 n1 p+ V3 ^& y
都係果句, 自己個底都可能未搞清楚, 番去問清楚伯母邊個係自己老豆先學人起人底......
, d% r' m( [; @+ H吓? 佢地講到咁撚堅, 又話起底又"剩"? 梗係證據確鑿, 到我唔認咩?
; B5 G. D! T- z5 J8 y3 O仲有, 做個濕尻版主又唔係乜嘢大不了? 有就有, 冇就冇, 你估d人下扒輕輕扮晒神探"0加哩略"話起晒人底呀?: K' j2 s  q( W/ |9 s
都係果句, 自己個底都可能未搞清楚, 番去 ...
# c- v3 e+ E2 k4 H, T打狗棒 發表於 2010-10-15 12:25 AM
* l4 i: q# R; c1 v9 u  M( f

" W: j4 O/ f6 }狗哥, 唔好話我抽你後腳.....# U' Z/ \0 Q( e, N- C% g
你係咩國籍既人都唔答, passport 出世紙... 父母.... 總有樣証明.... 但你唔認唔答..... 有前科

評分次數

• BOYDWAN

慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
真相係點?
$ N$ i0 E) N# k4 `+ C各位聽後,自己分析喇
% G' [. C* y) C4 }( e第一節8-9分鐘 . J1 S8 i. J1 j) j% P
http://www.hkreporter.com/audio_archive.php?archive_id=11384
# |- M4 G" ?6 u' @" ^8 h3 ]
9 G& p- W) Z" z3 Q: H& p播出/ 討論時間、說話內容,完全吻合,你話幾咁巧合呢
8 a5 [6 o2 Q8 a6 A狗哥真係要快D買張六合彩呀 " _, P; ~' u! m. L/ U* d

r3 S& U0 v3 X( F6 P3 b6 {+ {1 U1 V# g9 N4 |7 U+ p# w! q
我從來冇聽過長毛節目, 今次係我自己搞錯.......) |& B2 P+ G4 Q3 ]
打狗棒 發表於 2010-10-9 04:44 PM
3 g! @+ Z$ y& X9 d2 e
狗哥貴為反 共網上急先鋒,竟然話從未聽過長毛節目?就更加係奇中之奇
: W1 R7 j5 i2 {5 e: O喂, 係咪賭呀? 落完注先開估刺激d喎......9 R# c' ?3 J6 }& Y
打狗棒 發表於 2010-10-14 11:51 PM
; o4 N  s" t8 A; P. [2 X
; P' S4 ]. n2 |0 B
做西狗咪算囉,仲要做隻爛屎忽o既西狗,狗哥又何苦呢

) A( P& a' `  d4 q# u) ?) Y) r' c各位巴打真係好犀利, 講劉曉波事件可以講到變左打賭屁股爛, 快d發毒誓打賭吧!2 g! z, {% P/ {
打狗棒你自己提出, 真係屁股爛與人無尤啦,
( i. P3 g1 c, \' M/ Nwinters兄你應俾d信心自己, 唔好俾打狗棒一拋就改口風話& o: v# `' y6 h6 M( d) ~2 x
其實個條友係咪狗哥我就唔知,不過佢嘅COMMENT就同狗哥一式一樣
6 `+ [, B5 m3 `! K9 J同佢打賭啦! 唔通真係無端端會屁股爛咩?頂多咪生痔瘡!
$ j+ Q! A$ |, k% g4 D  `# ]' l
哈哈,係巴打你話仍所講嘅野係長毛係節目入面講嘅野,我先諗返起阿狗哥啲高見,有啲都係係其他地方參考返黎* {+ H% ]$ ?3 \; u3 [5 B- T4 Z. r

4 U3 w" Q/ J  L. Z6 I/ ~5 o2 W其實個條友係咪狗哥我就唔知,不過佢嘅COMMENT就同狗哥一式一樣. ...' ]2 w. F: c: B+ I+ W- V* t8 g
Winters 發表於 2010-10-15 12:19 AM
! Z, H) f$ l* Q
) {6 J, W& u; p* x搬字過紙唔得咩 ~ 自己墨水唔夠 ~ 將呢個網既留言搬到另一個網貼 ~ 當係原創囉 ~ 點會諗到會俾人發現喎
' j+ X. B) d" B+ |
% X# S0 D$ y* M% h+ m搬字過紙唔得咩 ~ 自己墨水唔夠 ~ 將呢個網既留言搬到另一個網貼 ~ 當係原創囉 ~ 點會諗到會俾人發現喎 : S/ b  d; Y$ m; f; G8 q2 o8 Q; N
KNY 發表於 2010-10-15 10:55 AM
0 K& X2 T- F/ T* A. x7 J. e. \( D
而家有人唔認, 所以玩發毒誓, 毋須講證據, 視乎雙方怕唔怕報應,
1 ?( W; H. L0 s- r1 l如果你認為打狗棒信唔過, 不如你同佢打賭啦, 我負責做公證人
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 劉太太,衷心恭喜你先生獲獎

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。