<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 劉太太,衷心恭喜你先生獲獎
返回列表 回復 發帖
! W3 N" s3 h' P% W# n講得好啱, 有時自己認定以為真嘅, 原來係錯嘅!!!4 \$ B! m. h, x6 p, T0 U0 s
等於你張出世紙上父親一欄係你老豆個名, 但係實際上有可能佢唔係你親身老豆, 你都係返去問清楚伯母確認一下。
- E9 ]% U8 M/ {. q- F! T# {如果唔查清楚, 你可能柒一世。 ...
7 m) l. G, _) G# L0 d: R打狗棒 發表於 2010-10-9 10:32 AM
8 x; ]& E& [5 Z' i
5 I. |% [: H( y3 x% @) M我黎呢度唔耐 ~ 仲以為狗哥辯才有幾叻 ~ 原來都係同一般市井網民冇分別 ~ 唔夠講就講人父母   
. I% l; L/ G8 v. M- q( B
9 B# u9 G7 s) w8 x3 z. B' G
狗哥你冇攪錯,我只係話,長毛在老蕭節目吹水時攪錯啫
, t' _. A! S# n狗哥只係人云亦云,道聽途說,一字不漏搬字過紙,不分真偽,不虞有詐,照抄可也咁多啫 ( J: v% r8 a$ C6 |: h+ H

! w: v: N4 |9 g" N依家就還狗哥你一個公道,核爆o既係長毛,唔係狗哥 ...
8 W9 S1 G) I" m. H, p. \( J+ \infjlam 發表於 2010-10-9 02:35 PM
& A2 H9 v2 F. ~; S$ [

/ j1 [( A. J" a0 w有時三兩句說話 ~ 已經知道一個人講既野有冇料到
本帖最後由 KNY 於 2010-10-9 08:49 PM 編輯 - i" h3 R* A% a: ]3 m* d0 |: O

/ z' g. D/ P7 q8 Y( F  e. J
) R/ U- W; l; l

Y" W- N% s- Z" g, D唔洗客氣! 我都係同個芬蘭朋友有生意做先至識..... nokia 仲有皮靴, 皮具.....
" I$ e; P$ M/ j* [, @( V  i& v我個芬蘭朋友仲話唔一定係歐洲人都識 nokia 呢個地方!
+ E5 i* b, z& w* A# w. f2 y$ t  R4 H; m
PS. 恭唔恭喜我就覺得無感覺, 我只係覺得"砌生豬肉"呢家野, 亞爺最叻!: ...$ u0 c3 B7 `% N6 f8 w6 J
hamsubboy 發表於 2010-10-9 02:19 PM
, P7 W' p" X9 `+ g. U) ~9 b% o2 y/ p! Y. e5 {. Q
唔怪得狗哥移民左去歐洲都仲咁烏sir sir  ~ 成碌葛咁啦 ~ 唔怪得有人話歐洲佬最環保 ~ 最叻係廢物利用   
; h0 {  z! {/ w: P
9 [: r' O$ j" N我黎呢度唔耐 ~ 仲以為狗哥辯才有幾叻 ~ 原來都係同一般市井網民冇分別 ~ 唔夠講就講人父母   5 G+ y& O& h4 \: A6 n
KNY 發表於 2010-10-9 08:40 PM
) K; w) K3 y5 I2 ?
對你呢d人, 一定要用特殊方法, 我嘅辯才好壞, 唔需要你地義和團認同,, m( j9 x0 e+ w8 o) M6 P
你初來報到, 就學人搞事抽水? 你搵錯對象!!!
本帖最後由 KNY 於 2010-10-9 10:25 PM 編輯 + j- X4 E: n8 [% V% S5 L. \9 \! m- c! u

% S- G2 ], L: e& @
0 C; E% X3 w4 ?# p對你呢d人, 一定要用特殊方法, 我嘅辯才好壞, 唔需要你地義和團認同,( r" A5 l$ {& Q, e; U
你初來報到, 就學人搞事抽水? 你搵錯對象!!!
9 i% o* Z/ r5 \  X打狗棒 發表於 2010-10-9 10:05 PM
$ J( Z3 y0 I, K  ^) n; k* D5 c: [* S; d# p$ O0 n4 B- z: `0 u0 \) z
呢度大部份人都係有point ~ 得你一個會用市井網民方法 ~ 根本唔會有人認同啦  
2 a- W! q7 q0 Y) V

: p7 Y$ R) J) M9 Y2 \呢度大部份人都係有point ~ 得你一個會用市井網民方法 ~ 根本唔會有人認同啦  
6 o& J6 ~& V! h5 e5 ~! F; zKNY 發表於 2010-10-9 10:22 PM
1 U0 j7 O# |: A: O" D1 i8 C
冇錯, 但係唔包括你條契弟.........
挪威政府真的吃了豹子膽, 竟敢公然干涉中國內政, 頒獎給一個罪犯?
9 B. \6 D+ R- `8 X1 v& _3 C% i稍為有血性的中國人, 應該立即把手中的Nokia手機打爛, 和發誓永遠不吃挪威三文魚(如再吃就腸穿肚爛)!!!, D+ j/ C+ L5 G: S7 \( @
而中國亦應設立一個具中國特色的「諾貝爾獎 ...
7 {/ K. j7 B& X7 I打狗棒 發表於 2010-10-8 09:42 PM
; H9 k& S* f+ O  c9 Y; \
艾哈邁廸內賈德有咩問題???
露個炸......
- q0 a* Y% u) k7 U. K( P, {( g) i+ f  D, p  r, v- l9 y# m1 [

( n, b) [7 j4 d/ S3 ^3 ~6 g+ i. @少到庭吳島........
8 `0 `) ]8 Y# r冇錯, 但係唔包括你條契弟.........
' X( {- A* o+ ^3 o( w* T打狗棒 發表於 2010-10-9 10:34 PM
/ f+ j2 l% ^9 F+ D7 V. J... 朋友 , 其實你係咪偷左狗兄個ACCOUNT???' c; @" W7 c# A) w! G6 c
我唔信狗兄會講D咁既野 ...
8 x/ d6 X9 h# |對你呢d人, 一定要用特殊方法, 我嘅辯才好壞, 唔需要你地義和團認同,. m' p# r3 S: f9 s. P' Z
打狗棒 發表於 2010-10-9 10:05 PM
" A2 w) n& c3 l8 _+ l+ j0 t
8 @( q3 i# C& I; |4 g教人把毫不相干的芬蘭Nokia手機打爛這等拳民暴行,正正是狗哥你提倡罷
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 劉太太,衷心恭喜你先生獲獎

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。