<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 劉太太,衷心恭喜你先生獲獎
返回列表 回復 發帖
Winters兄,勞煩你係咁易應酬下狗哥,費事又話唔俾面
, I& r0 y6 W- _  D1 ^& P$ Uinfjlam 發表於 2010-10-14 11:39 PM
& X; \- F. Y6 g
喂, 係咪賭呀? 落完注先開估刺激d喎......% b0 n, p; D. T! g$ G" l/ l
不過, 就算你輸咗, 係咁易寫番幾隻字: "我爛屎忽"咪算囉,
1 F7 ?$ |+ k% A. d9 Q) [唔通我真係搵幾條基佬番嚟插你咩?
1 M0 p# {, N  C, ]' C
喂, 係咪賭呀? 落完注先開估刺激d喎....... V0 y" q) h! L* e
不過, 就算你輸咗, 係咁易寫番幾隻字: "我爛屎忽"咪算囉,
/ j) O  m7 U# c唔通我真係搵幾條基佬番嚟插你咩? + N1 A! }( m% Q8 ?7 P3 E
打狗棒 發表於 2010-10-14 11:51 PM
2 R! X. S/ W$ f+ l6 K4 q
9 G8 D' m/ a0 M$ n" E
I 說D 是 板主, D死口唔認.... I 吹D唔漲!
+ M9 Y4 ?  T: e% h" aD如果真係無做過, I 都死口話有, D吹I 唔漲! ( m( ^2 W1 E9 C3 ?  i  d$ G
$ S5 g' x# V& K/ I
棧攪
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
$ S! N3 u# L, E4 k+ j8 R+ t$ y& t# Y& n2 G8 {+ K

# F' X) e* r, w/ O
2 ?+ t) p; T# e3 s& c6 l3 ]. q( b4 G# P
嘩...兄台連狗哥條底褲都除埋
8 J1 G* @# a# ~/ R佢仲邊度搵窿捐呀...( g$ N5 |% Y+ f8 ^# e
infjlam 發表於 2010-10-14 09:32 PM
9 @) ^7 f& v$ m" a3 T' T
哈哈,係巴打你話仍所講嘅野係長毛係節目入面講嘅野,我先諗返起阿狗哥啲高見,有啲都係係其他地方參考返黎- N" h+ c! y( U, c

3 t+ N) P% C- |9 |1 M% w其實個條友係咪狗哥我就唔知,不過佢嘅COMMENT就同狗哥一式一樣.
' T# G1 O7 z: a: w" @
- d: R" u2 f( m0 f/ q2 K- M8 w
/ e2 c# a$ i9 V" k# U, w  f2 b2 N. n; i& P0 d
I 說D 是 板主, D死口唔認.... I 吹D唔漲!
1 `: {7 k2 M8 Q+ t# X# h( s% d2 a: fD如果真係無做過, I 都死口話有, D吹I 唔漲!
( C# V# q/ a& k* @! {- o
" r1 E3 R. z! G' v8 b棧攪
: o) ^5 K; s: xhamsubboy 發表於 2010-10-15 12:09 AM
; d/ R, g: W# d: r5 g# w
吓? 佢地講到咁撚堅, 又話起底又"剩"? 梗係證據確鑿, 到我唔認咩?
3 ]1 z( \  G, p4 @' {5 d仲有, 做個濕尻版主又唔係乜嘢大不了? 有就有, 冇就冇, 你估d人下扒輕輕扮晒神探"0加哩略"話起晒人底呀?
5 i) g8 M9 d; N, O$ V# W都係果句, 自己個底都可能未搞清楚, 番去問清楚伯母邊個係自己老豆先學人起人底......
* D6 S! \3 p3 u# s吓? 佢地講到咁撚堅, 又話起底又"剩"? 梗係證據確鑿, 到我唔認咩?' C* C$ O' M1 E$ R/ j1 ]. `
仲有, 做個濕尻版主又唔係乜嘢大不了? 有就有, 冇就冇, 你估d人下扒輕輕扮晒神探"0加哩略"話起晒人底呀?
1 c4 h4 s( Q5 ~* d, N% R都係果句, 自己個底都可能未搞清楚, 番去 ...
) F% q8 ?$ o; X4 o# {6 S打狗棒 發表於 2010-10-15 12:25 AM
7 u, d) d- I7 a/ a; }4 s
$ I) m9 n$ E0 T; K& J' h" w狗哥, 唔好話我抽你後腳.....
8 `# S  @  R8 w% M9 S& l你係咩國籍既人都唔答, passport 出世紙... 父母.... 總有樣証明.... 但你唔認唔答..... 有前科

評分次數

• BOYDWAN

慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
真相係點?; o1 b; ~4 W/ ^/ m: S1 k% u
各位聽後,自己分析喇
2 ]& {( I! u5 c6 [# n第一節8-9分鐘 6 [0 u* q. y; W5 [
http://www.hkreporter.com/audio_archive.php?archive_id=11384
" N* Y/ h/ c# u' D' s* n: t, g6 E( `7 ]7 _
播出/ 討論時間、說話內容,完全吻合,你話幾咁巧合呢  i9 q$ `/ K7 v( E' q! g( X+ K
狗哥真係要快D買張六合彩呀
4 j3 f7 E7 C( q- G" q3 {8 H$ S9 z8 r0 `& Z: s) W, w* A

7 _( w- E9 \0 D( \8 O. `( o
我從來冇聽過長毛節目, 今次係我自己搞錯.......; H2 O1 q6 J/ a
打狗棒 發表於 2010-10-9 04:44 PM
0 M; X! |3 k6 B" h! |# c  C( n* x) ]狗哥貴為反 共網上急先鋒,竟然話從未聽過長毛節目?就更加係奇中之奇
6 N1 H  r4 t1 v" m; G% u喂, 係咪賭呀? 落完注先開估刺激d喎......) Y  @3 q% W7 v5 O( X
打狗棒 發表於 2010-10-14 11:51 PM
  o, Q) V) i7 D/ C) c$ p9 ?/ H7 d7 S' L8 p$ x' D, P
做西狗咪算囉,仲要做隻爛屎忽o既西狗,狗哥又何苦呢
: L3 z4 [2 R9 b0 i) I( K+ ^7 X
1 s: S; @0 e  |4 P( D各位巴打真係好犀利, 講劉曉波事件可以講到變左打賭屁股爛, 快d發毒誓打賭吧!; I, a: a% S# ]9 q$ [8 }
打狗棒你自己提出, 真係屁股爛與人無尤啦,
) q8 n. a2 C; m+ t6 H' Cwinters兄你應俾d信心自己, 唔好俾打狗棒一拋就改口風話- M4 }$ l$ ]) q5 ~2 w  }
其實個條友係咪狗哥我就唔知,不過佢嘅COMMENT就同狗哥一式一樣
  Z3 I1 O3 T8 o同佢打賭啦! 唔通真係無端端會屁股爛咩?頂多咪生痔瘡!
" d) Z. ^+ s% `4 c哈哈,係巴打你話仍所講嘅野係長毛係節目入面講嘅野,我先諗返起阿狗哥啲高見,有啲都係係其他地方參考返黎
# p8 A( S# x0 e+ O7 h  U7 S7 _) K. Y: Q" h) r9 Z
其實個條友係咪狗哥我就唔知,不過佢嘅COMMENT就同狗哥一式一樣. ...
8 P9 K0 \$ M3 e: j0 p2 V6 k1 O2 ~Winters 發表於 2010-10-15 12:19 AM
7 c( D) e! q8 f6 q: n# v/ E! Z; Z$ i0 i* y
搬字過紙唔得咩 ~ 自己墨水唔夠 ~ 將呢個網既留言搬到另一個網貼 ~ 當係原創囉 ~ 點會諗到會俾人發現喎
6 }) Y* K5 s2 B; j( V5 H7 [& I# u, [( f
搬字過紙唔得咩 ~ 自己墨水唔夠 ~ 將呢個網既留言搬到另一個網貼 ~ 當係原創囉 ~ 點會諗到會俾人發現喎
7 D0 p7 T6 I$ `- b5 HKNY 發表於 2010-10-15 10:55 AM
2 f/ C: v6 b6 u4 l4 |  o

* x! D9 k) J. L7 e! E2 ]  P4 K而家有人唔認, 所以玩發毒誓, 毋須講證據, 視乎雙方怕唔怕報應,
/ g4 u" b" W+ {, ?; n; f' P. M' X如果你認為打狗棒信唔過, 不如你同佢打賭啦, 我負責做公證人
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 劉太太,衷心恭喜你先生獲獎

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。