<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 賢仔--介紹條囡過你
返回列表 回復 發帖
嘩!馬沙gor咁神通廣大?!
得一張知已經勁
仲要未出現都知?
自由神 發表於 2010-12-21 01:31
咁我又唔知點解佢知喇......我早兩日有張尖沙咀, 佢叫我咪亂丟跟住講我知嘅....
訓浴缸?我細個真係有呢鋪癮
自由神 發表於 2010-12-21 01:32
咸濕嘅嘢果然三歲定八十........
我無自由!我失自由!傷心痛心我眼......
自由神 發表於 2010-12-21 01:33
鬼叫我隻乸叫雄霸咩.......
咁我又唔知點解佢知喇......我早兩日有張尖沙咀, 佢叫我咪亂丟跟住講我知嘅....
BOYDWAN 發表於 2010-12-21 01:41 AM
有利可圖
我真係唔知玩乜春! 又要集齊幾款又要同顏色........比呀雄霸慢慢研究算~
鬼叫我隻乸叫雄霸咩.......
BOYDWAN 發表於 2010-12-21 01:43 AM
一遇瘋暈便化龍
我真係唔知玩乜春! 又要集齊幾款又要同顏色........比呀雄霸慢慢研究算~
BOYDWAN 發表於 2010-12-21 01:46 AM
呢D真係女人仔遊戲
佢嗰三絕已經出神入化喇........
呢D真係女人仔遊戲
自由神 發表於 2010-12-21 01:48
我鄧嗰d 日日食去氹囡囡嘅人淒涼.......
佢嗰三絕已經出神入化喇........
BOYDWAN 發表於 2010-12-21 01:52 AM
唔使驚!所謂誠也瘋暈,敗也瘋暈
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 賢仔--介紹條囡過你

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。