<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 任亮憲:「我覺得有人整陷阱畀我踩!」
返回列表 回復 發帖
香港地有更多蠢人自比法官, 未審先判, 為咗擦共 產黨鞋, 甘願化身奴才寫手, 打擊異己;2 V# l8 }- j; q5 n' l
亦有一些日日對住咸網打老飛嘅宅男, 將自己的自卑心態化成高道德標準, 妒嫉人地可以叫雞玩女, 自己就要靠五姑娘和廁紙自娛? ...: N! ]7 X* S/ E  ~; U
打狗棒 發表於 2010-12-28 01:35 PM
4 Y. c2 {* F/ u% X1 c6 R... 我想講 , 未審先判(無罪)的 , 是你們吧~~
5# 打狗棒  
$ L' |4 x  L9 s8 e2 W( |5,請你看回自己的2 , 叫人不要誹謗 , 請自己也不要 , 尤其那個是女生 ...
  K" ]1 E" \. P5 \, `' g6,我近來也有和一些支持社民建聯的朋友 , 他們竟都認上得屋企就可以強人 ,( H8 y$ u; x7 H+ q- f
這實在太令我驚訝了 ... 女生們 , 交往社民聯人時請 ...9 ~3 B  J/ i6 J9 f( g
迦樓羅女王 發表於 2010-12-28 01:35 PM
1 f/ }* e; M' e$ T* e我如何誹謗那女生? 請道來!!!
: U8 B8 o$ q2 O! ^0 _" l我冇話過上人屋企就可以強姦人, 如果法庭判馬草泥罪成, 我絕對鄙視呢個人。
( ?4 q& w/ O" z+ s睇嚟你都係果d唔尊重法律兼未審先判嘅人, 你都係寫番你嘅「樂而不淫」嘅色文, 唔好五十步笑百步。
8 y* b6 L* b7 Y/ I2 C# }, X... 我想講 , 未審先判(無罪)的 , 是你們吧~~, H3 F8 [# ~& O2 v3 g
迦樓羅女王 發表於 2010-12-28 01:36 PM
  o6 R9 m* U; ?' j; h9 I9 `唔識法律精神就讀多d書, 在香港任何人未經法庭定罪者, 都屬無罪, % O9 E, H, N& ~" S
有罪冇罪唔輪到我地話, 因為我地唔係法官!!!
, P/ t  D/ {, P* [: W我如何誹謗那女生? 請道來!!!6 T+ J+ \( r$ l8 a( u
我冇話過上人屋企就可以強姦人, 如果法庭判馬草泥罪成, 我絕對鄙視呢個人。
6 p5 @) f, U; f1 q/ c睇嚟你都係果d唔尊重法律兼未審先判嘅人, 你都係寫番你嘅「樂而不淫」嘅色文, 唔好五十步笑百步。 ...
, l- @; Q: I1 h5 ^# ]+ g打狗棒 發表於 2010-12-28 01:45 PM
. s& M6 C# A, r) ~: C. p9 M/ O! [- n寫有咩問題??? 我想強姦人的 , 才可以叫有問題吧 ...
) }; H3 v7 g4 ~* _8 E  M7 Z
寫有咩問題??? 我想強姦人的 , 才可以叫有問題吧 ...
/ q5 J) p# N1 P" k8 F' {* K( F4 b9 l迦樓羅女王 發表於 2010-12-28 01:54 PM
7 l9 }3 H, `, _1 C
冇話你有問題, 兩者分別:# h" S6 a8 b: i' x# @
寫------五十步
, n/ b2 I0 d, K, C9 d9 r做------一百步
7 x: S- e, P5 |7 [- Q/ \
唔識法律精神就讀多d書, 在香港任何人未經法庭定罪者, 都屬無罪, $ L( L$ h2 _/ B! B. ?
有罪冇罪唔輪到我地話, 因為我地唔係法官!!!$ K% e6 y. u% n% H1 C
打狗棒 發表於 2010-12-28 01:50 PM
' D! M! e) C/ G7 p4 x2 Y" B- t6 I
... 你誤解了 , 所謂的無罪論 , 是指係判案前 , 不能以有罪人看之 ,
/ f1 g% P7 N8 r而不是你們般斷言佢無做得羅~~
( d% K3 N' z2 g' ]. J冇話你有問題, 兩者分別:( {- i7 w0 @% o5 t  R5 h+ U
寫------五十步% m; E3 O: H& g" f  y
做------一百步0 }% R$ M3 z* W; Q
打狗棒 發表於 2010-12-28 01:57 PM
) V$ }' V2 m. ]7 r
咁 "告白" "惡人" 個作者咪 ...
0 i) F: D5 C* R6 X! F/ O$ ?  @- H... 你誤解了 , 所謂的無罪論 , 是指係判案前 , 不能以有罪人看之 ,+ t8 e, m, n  W7 _+ C4 P) L
而不是你們般斷言佢無做得羅~~
0 ?9 F- {1 t7 B& h& k: A1 `& `迦樓羅女王 發表於 2010-12-28 01:58 PM
2 t8 [& q' c8 w. D- N4 m邊個斷言佢冇做過? 你唔係話我呀?
香港地有更多蠢人自比法官, 未審先判, 為咗擦共 產黨鞋, 甘願化身奴才寫手, 打擊異己;
: v( e/ W/ O3 m" v; X% G& t; d亦有一些日日對住咸網打老飛嘅宅男, 將自己的自卑心態化成高道德標準, 妒嫉人地可以叫雞玩女, 自己就要靠五姑娘和廁紙自娛? ...
4 t: \9 \( H$ j4 w+ V4 G打狗棒 發表於 2010-12-28 01:35 PM
$ j  o4 g9 h5 E( o: r# M. f; @3 r
唔好話俾我知原來連共 產黨都怕左呢位任先生? ~ 要搵寫手做佢卦? ~ 真係大揭秘喎 ~ 哈哈..............
4 M, r! ?! m3 n- V4 n' r... 我想講 , 未審先判(無罪)的 , 是你們吧~~
/ f" |+ K6 m4 D& {迦樓羅女王 發表於 2010-12-28 01:36 PM
- _, N' S5 E$ i1 K8 y9 }1 w8 v0 Q

7 k/ L8 D. M2 `要d傻仔去接受自己偶像做出一d天理不容既事 ~ 係好殘忍 ~ 傻仔唯一可以做 ~ 就係將一件天理不容既事 ~ 演說成偶像既風流韻事   
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 任亮憲:「我覺得有人整陷阱畀我踩!」

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。