<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 任亮憲:「我覺得有人整陷阱畀我踩!」
返回列表 回復 發帖
不過我覺得以馬草泥性格 , 真係唔知自己強姦左人 ... 人地反抗佢都以為係慾拒還迎架拉~~
當人偶像要去接近人的, 正是報案者!!!0 w/ b, f+ u7 v+ q
有d五毛黨為了過活, 迫於無奈地為專政獨裁者作寫手, 倒也情有可原;: h' M2 ^+ T+ @, u' r3 W
但係有d人天生犯賤, 自閹做奴才, 每樣事都要和爭取民主人權對著幹,
! k& z; @0 O6 P* q, J/ \3 I- a除了解釋佢地天生腦殘外, 別無他說!!!
不過我覺得以馬草泥性格 , 真係唔知自己強姦左人 ... 人地反抗佢都以為係慾拒還迎架拉~~3 ^! `. L6 J( G: |
迦樓羅女王 發表於 2010-12-28 02:18 PM
; V2 L* j$ E5 r3 Z: W

4 W/ \/ D8 ]( {3 C食慣免費餐卦?   
! H: j: ?4 d/ w* e7 t! \# ]! n
莫非一個有能力幫香港人爭取民主人權既人 ~ 就可以一邊披著狼皮 ~ 周圍玩女? ~ 醒下啦 ~ 鈍胎  
睇到人地食免費餐, 自己則食五指餐, 果種自卑無奈完全可以理解!!!
周圍玩女犯法咩? 你冇得玩又唔抵得? on9仔, 打你嘅老飛啦......
睇到自己偶像最污糟辣撻既一面呈現於公眾 ~ fans未知應該點去接受 ~ 就要出哂奶力維護偶像 ~ 真係蠢得可憐   
周圍玩女犯法咩? 你冇得玩又唔抵得? on9仔, 打你嘅老飛啦......
: U: C: l7 C4 l# C' l6 F- }打狗棒 發表於 2010-12-28 02:34 PM
- e8 L+ p8 i6 K  P1 c
2 p& o/ A8 `2 X& W9 n乜有人話周圍玩女係犯法咩? 你出現弱視呀?   
莫非一個有能力幫香港人爭取民主人權既人 ~ 就可以一邊披著狼皮 ~ 周圍玩女? ~ 醒下啦 ~ 鈍胎  - N% w; C+ ?/ j+ \+ l
KNY 發表於 2010-12-28 02:32 PM
) r7 c2 q8 `. G( R: P' t; v4 R
老實講 , 自己睇左 吉野家事件 段片後 , 我就對強姦有新的理解 ...
' f" `# D9 q3 b現在的女仔己經唔似以前咁 , 可能怕反抗會招至更大的暴力 , 唔會或唔曉強烈到爆你缸的反抗了 ,, |1 s! L, t* y  H6 `" o# o% t/ u! F
所以強姦不應以女性有無拼命的反抗作入罪否的理由~~
又開波???咁過癮
, ]/ d1 ~( r2 j/ ~9 _0 O9 L/ e+ S+ ^7 G; y: o( F( w
****& ^( ^# g5 i- m+ r
不如玩大佢啦, 本貼內只要唔提老母, 唔講人屋企人, 到2011年前, 講乜都得!!(犯法除外)
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 任亮憲:「我覺得有人整陷阱畀我踩!」

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。