<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 任亮憲:「我覺得有人整陷阱畀我踩!」
返回列表 回復 發帖
9 D, w( O, U6 E# U; _4 W+ P5 u
我絕對filter_197 , 但filter_197唔係大晒 , 唔係話filter_197就可以強姦 , 唔係強姦可以唔駛坐監~~
/ Q5 Q3 N; p& _3 F( ?! w迦樓羅女王 發表於 2010-12-28 02:52 PM
2 \2 K* I( t6 K* G
: Y) u& ?6 G0 i  b0 j: U丐奴們除左用呢類說法來為自己既丐主反擊之外 ~ 你認為仲有何方法?
道德標準, 各有不同, 宅男套用自己的道德標準, 那是他的自由,+ O% B0 h6 j9 ?1 U1 @5 c- `" O
從政的人只要對他的選民負責就好了, 如果選民覺得他有違反他們理念時,
, j" H& ]; l7 Z8 z: q5 r自會用選票作出適當行動; 而一些天生沒有民主意識的太監閹人, 沒有資格批評。
道德標準, 各有不同, 宅男套用自己的道德標準, 那是他的自由,/ G  z) I2 Y% S, T
從政的人只要對他的選民負責就好了, 如果選民覺得他有違反他們理念時,
7 ^: q/ S7 E4 b/ d1 p$ S自會用選票作出適當行動; 而一些天生沒有民主意識的太監閹人, 沒有資格批評。 ...
( a9 \0 b, o4 `: x1 a打狗棒 發表於 2010-12-28 03:01 PM
" I! H, T" f8 D* |' L7 p/ M
各人有各人標準 ... 但如果社民的標準是強姦完人唔駛坐監 , 恕我不能接受~~
哈哈....如果一句道德標準係各有不同就歪理變真理的話 ~ 咁社會上唔需要有法律啦 ~ 呢d簡直係滿口歪理 ~ 咁係咪任何一個強姦犯只要搬出呢番"道理" ~ 就可以為所欲為 ~ 鍾意姦邊個就姦邊個呢?   2 y- l, I* C0 l1 Q/ R( p

( q8 w$ ^. z) ?& \& U5 N' A4 }: `6 _" E! X  v7 s
我認為一個真正民主社會 ~ 係要包容社會上不同意見 ~ 如果去審判某類觀念而界定有沒有資格批評 ~ 呢個已經唔係民主社會 ~ 果然係被丐幫洗左腦既丐奴
& t( j# X  O) I6 k  c! Y
各人有各人標準 ... 但如果社民的標準是強姦完人唔駛坐監 , 恕我不能接受~~( [) R4 g; M7 u2 v7 r
迦樓羅女王 發表於 2010-12-28 03:05 PM
* n. Y5 e/ K0 |
你係咪傻Q咗? 我幾時話強姦犯唔駛坐監? 而我亦唔係社民連;
' T: t9 x1 r+ m, M如果法庭判佢有做過, 我支持判佢最高刑罰!!!
! ~5 b6 z3 w* X3 r5 [+ ~/ N你係咪傻Q咗? 我幾時話強姦犯唔駛坐監? 而我亦唔係社民連;2 U/ J9 Z4 I5 H8 X
如果法庭判佢有做過, 我支持判佢最高刑罰!!!7 Y9 A1 V  k' z! `& q7 \" D+ k
打狗棒 發表於 2010-12-28 03:10 PM
2 I0 w  y/ X0 n& b
! d3 x0 V$ u& i乜而家又唔係"從政的人只要對他的選民負責就好"咩?  
土共太監竟然學人講民主包容? 真係笑x死人......
. F" [' M( _0 I7 q3 J佢對一個未經法院審理嘅人私下定義說成強姦犯, 仲學人講包容?
& I% r: q( Z3 s2 J/ M乜嘢叫思覺失調, 已經呈現眼前.......
土共太監竟然學人講民主包容? 真係笑x死人......
) |% C/ r. a! q佢對一個未經法院審理嘅人私下定義說成強姦犯, 仲學人講包容?
: K# q2 Z/ M7 Q& ?乜嘢叫思覺失調, 已經呈現眼前....... ...$ p/ X. N: L/ x
打狗棒 發表於 2010-12-28 03:16 PM
' ~; Q, S1 \+ E6 s. D. [5 ?  @, h; [  `/ f& P( S+ l
係囉 ~ 冇野好辯駁 ~ 最好就用土共來反駁啦 ~ 睇怕都冇乜邊招可以用?  
丐奴! 丐奴!
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
丐奴! 丐奴!
: t+ z3 o1 j& G7 [hamsubboy 發表於 2010-12-28 03:27 PM
0 m6 x+ X  p5 s2 G$ [$ d9 U+ A; z  _. W) c; O: ]0 f
為丐奴鼓掌呀你? ~ 因住連你都變成土共呀  
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 任亮憲:「我覺得有人整陷阱畀我踩!」

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。