<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 任亮憲:「我覺得有人整陷阱畀我踩!」
返回列表 回復 發帖
香港地有更多蠢人自比法官, 未審先判, 為咗擦共 產黨鞋, 甘願化身奴才寫手, 打擊異己;
$ B( [: s6 X# @1 @亦有一些日日對住咸網打老飛嘅宅男, 將自己的自卑心態化成高道德標準, 妒嫉人地可以叫雞玩女, 自己就要靠五姑娘和廁紙自娛? ...' g3 U4 e* G. g
打狗棒 發表於 2010-12-28 01:35 PM
" P! c& u2 E7 ?. j9 S; U# n1 y6 a# @... 我想講 , 未審先判(無罪)的 , 是你們吧~~
5# 打狗棒  
( O  U1 L$ S: ^5,請你看回自己的2 , 叫人不要誹謗 , 請自己也不要 , 尤其那個是女生 ...' s' Y' w; Q& J0 P; d, e+ t2 m
6,我近來也有和一些支持社民建聯的朋友 , 他們竟都認上得屋企就可以強人 ,
+ M  D" h2 _$ g! ^7 V這實在太令我驚訝了 ... 女生們 , 交往社民聯人時請 ...- t$ |8 D" Z9 `+ t+ Q  t; H' R
迦樓羅女王 發表於 2010-12-28 01:35 PM
: M% {+ \+ Q) S* G" Q, B. ^我如何誹謗那女生? 請道來!!!3 M1 @  M! g3 k
我冇話過上人屋企就可以強姦人, 如果法庭判馬草泥罪成, 我絕對鄙視呢個人。
& b  _$ g9 o4 y3 `, Z8 v睇嚟你都係果d唔尊重法律兼未審先判嘅人, 你都係寫番你嘅「樂而不淫」嘅色文, 唔好五十步笑百步。
* m6 q5 v+ E: q  Q+ |+ T, t0 V0 x
... 我想講 , 未審先判(無罪)的 , 是你們吧~~  @. ~1 G: j0 C& y
迦樓羅女王 發表於 2010-12-28 01:36 PM
. [5 e* Q2 H; Q2 ^" n* s' ]唔識法律精神就讀多d書, 在香港任何人未經法庭定罪者, 都屬無罪, ! J/ I0 U: ~. T
有罪冇罪唔輪到我地話, 因為我地唔係法官!!!
! {" `$ m$ w6 h; _, W我如何誹謗那女生? 請道來!!!
& G8 q! Y3 ]& R我冇話過上人屋企就可以強姦人, 如果法庭判馬草泥罪成, 我絕對鄙視呢個人。
/ |  _" U$ f1 |- u3 A- G# `" P9 n' }睇嚟你都係果d唔尊重法律兼未審先判嘅人, 你都係寫番你嘅「樂而不淫」嘅色文, 唔好五十步笑百步。 ...1 d) O7 C. j6 a0 a& O' c
打狗棒 發表於 2010-12-28 01:45 PM
9 t9 x% s3 q$ W5 l寫有咩問題??? 我想強姦人的 , 才可以叫有問題吧 ...
* \% o# x% M9 N" G/ z2 ^
寫有咩問題??? 我想強姦人的 , 才可以叫有問題吧 ...$ o+ I$ r; N$ ?* P* m1 F8 Y* H
迦樓羅女王 發表於 2010-12-28 01:54 PM
2 M9 r! [* X6 x: q/ A冇話你有問題, 兩者分別:
/ M& Y; X7 Z0 g, {寫------五十步
" R) X) L  N( f4 b0 u做------一百步
, g( q* Y6 A; ?5 M$ f) {( L唔識法律精神就讀多d書, 在香港任何人未經法庭定罪者, 都屬無罪,
$ T* f+ Y- M1 ~/ Z有罪冇罪唔輪到我地話, 因為我地唔係法官!!!
9 t' a2 j: Q6 O+ U* k打狗棒 發表於 2010-12-28 01:50 PM
9 H3 Y" ~) ]# t. K
... 你誤解了 , 所謂的無罪論 , 是指係判案前 , 不能以有罪人看之 ,3 I$ @* D/ x0 I6 R& F6 }; Z
而不是你們般斷言佢無做得羅~~
2 \3 Z1 P1 Y. `/ F$ s
冇話你有問題, 兩者分別:
/ H1 p- j& c5 j3 n寫------五十步4 A9 ]$ o& _7 u- S2 {
做------一百步
; f) L! i9 ?) v% `7 Z打狗棒 發表於 2010-12-28 01:57 PM
: z3 r1 R- T# d: T; q  j咁 "告白" "惡人" 個作者咪 ...
6 o+ b5 B7 I9 J! R4 u+ e
... 你誤解了 , 所謂的無罪論 , 是指係判案前 , 不能以有罪人看之 ,
! p) Y4 C0 z6 [7 G: ?+ b而不是你們般斷言佢無做得羅~~
6 [) X" B3 R' d3 O5 j迦樓羅女王 發表於 2010-12-28 01:58 PM
: ^, i+ ^5 _' G$ \) U# R7 P
邊個斷言佢冇做過? 你唔係話我呀?
香港地有更多蠢人自比法官, 未審先判, 為咗擦共 產黨鞋, 甘願化身奴才寫手, 打擊異己;  S  t, T  z6 ?# ~' f! T9 {4 `/ T
亦有一些日日對住咸網打老飛嘅宅男, 將自己的自卑心態化成高道德標準, 妒嫉人地可以叫雞玩女, 自己就要靠五姑娘和廁紙自娛? ...& @6 i& G# g6 |- k4 E% H/ i) Y
打狗棒 發表於 2010-12-28 01:35 PM
: v# w3 c5 r( S( f

$ q. h" N" M. O8 |4 _唔好話俾我知原來連共 產黨都怕左呢位任先生? ~ 要搵寫手做佢卦? ~ 真係大揭秘喎 ~ 哈哈..............
4 g; A* b$ u- f4 g... 我想講 , 未審先判(無罪)的 , 是你們吧~~0 J& W8 T; v" z2 L6 e/ |
迦樓羅女王 發表於 2010-12-28 01:36 PM
7 r$ j( B9 w( ]; ?- O) {# R
- d2 a: K; P/ ]
要d傻仔去接受自己偶像做出一d天理不容既事 ~ 係好殘忍 ~ 傻仔唯一可以做 ~ 就係將一件天理不容既事 ~ 演說成偶像既風流韻事   
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 任亮憲:「我覺得有人整陷阱畀我踩!」

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。