<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 任亮憲:「我覺得有人整陷阱畀我踩!」
返回列表 回復 發帖
不過我覺得以馬草泥性格 , 真係唔知自己強姦左人 ... 人地反抗佢都以為係慾拒還迎架拉~~
當人偶像要去接近人的, 正是報案者!!!/ ~; G0 s8 o' U5 h6 g  W) k# L
有d五毛黨為了過活, 迫於無奈地為專政獨裁者作寫手, 倒也情有可原;4 S; ^! |) Y% j5 n5 W
但係有d人天生犯賤, 自閹做奴才, 每樣事都要和爭取民主人權對著幹,
' J6 x& j8 J! h3 I  N5 I除了解釋佢地天生腦殘外, 別無他說!!!
不過我覺得以馬草泥性格 , 真係唔知自己強姦左人 ... 人地反抗佢都以為係慾拒還迎架拉~~
4 l. T! X' `- s+ O5 T迦樓羅女王 發表於 2010-12-28 02:18 PM
# ?- |$ m6 }- f% T5 W/ n* D+ o
( p9 a* H! w1 [4 w8 J
食慣免費餐卦?   

, ]* ~! f  L9 X/ k莫非一個有能力幫香港人爭取民主人權既人 ~ 就可以一邊披著狼皮 ~ 周圍玩女? ~ 醒下啦 ~ 鈍胎  
睇到人地食免費餐, 自己則食五指餐, 果種自卑無奈完全可以理解!!!
周圍玩女犯法咩? 你冇得玩又唔抵得? on9仔, 打你嘅老飛啦......
睇到自己偶像最污糟辣撻既一面呈現於公眾 ~ fans未知應該點去接受 ~ 就要出哂奶力維護偶像 ~ 真係蠢得可憐   
周圍玩女犯法咩? 你冇得玩又唔抵得? on9仔, 打你嘅老飛啦......' K2 y1 _( R  v6 R9 V
打狗棒 發表於 2010-12-28 02:34 PM
+ n5 S' _% O/ U& n5 p) [

% n$ M& N$ y( x7 H! l2 F: N# W0 S4 m乜有人話周圍玩女係犯法咩? 你出現弱視呀?   
莫非一個有能力幫香港人爭取民主人權既人 ~ 就可以一邊披著狼皮 ~ 周圍玩女? ~ 醒下啦 ~ 鈍胎  7 }5 R1 i3 d" E$ w/ m
KNY 發表於 2010-12-28 02:32 PM
8 u7 ^6 u& I7 j: N4 {" }( u
老實講 , 自己睇左 吉野家事件 段片後 , 我就對強姦有新的理解 ... ) M" g, ~$ E4 s) S9 Y; ~4 T
現在的女仔己經唔似以前咁 , 可能怕反抗會招至更大的暴力 , 唔會或唔曉強烈到爆你缸的反抗了 ,6 \' g( s2 R. Z& }8 p6 z4 p2 T- ?+ U
所以強姦不應以女性有無拼命的反抗作入罪否的理由~~
又開波???咁過癮
* ~, M3 ~! u8 ~8 r, ^3 p: D% h* z8 Z2 D4 q1 ^# h  f' ]
****' L: _# }0 K% B9 h9 h" b
不如玩大佢啦, 本貼內只要唔提老母, 唔講人屋企人, 到2011年前, 講乜都得!!(犯法除外)
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 任亮憲:「我覺得有人整陷阱畀我踩!」

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。