<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 任亮憲:「我覺得有人整陷阱畀我踩!」
返回列表 回復 發帖
一個濕狗丐幫 ~ 太上皇一黨 ~ 新主席又一黨 ~ 成日自己人關埋門鬼打鬼 ~ 呢頭太上皇有個近身太監當紅 ~ 轉頭就俾人鋤到正 ~ 連本來係同路人既所謂小女神都出來加多一腳 ~ 可憐班鈍蠢fans仲成日疑神疑鬼懷疑個太監俾其他黨派整 ~ 從來唔諗下最有可能整佢既係邊班人 ~ 正一係屎蠢   
係有個蠢人宅男先引用人周圍玩女, 自己思覺失調, short X 咗?
一個濕狗丐幫 ~ 太上皇一黨 ~ 新主席又一黨 ~ 成日自己人關埋門鬼打鬼 ~ 呢頭太上皇有個近身太監當紅 ~ 轉頭就俾人鋤到正 ~ 連本來係同路人既所謂小女神都出來加多一腳 ~ 可憐班鈍蠢fans仲成日疑神疑鬼懷疑個太監俾 ...3 B" P$ D9 g8 T5 }+ s, K) q
KNY 發表於 2010-12-28 02:43 PM
; k) n; D+ K2 w8 v" ?
只有長髮道人處於事外 , 繼續專注真正值專注的東西上~~
) K) e; |/ ?- A
老實講 , 自己睇左 吉野家事件 段片後 , 我就對強姦有新的理解 ...
: z* j$ j4 W7 p! i現在的女仔己經唔似以前咁 , 可能怕反抗會招至更大的暴力 , 唔會或唔曉強烈到爆你缸的反抗了 ,
7 J& X' F" k& A! k$ y( |1 R. J所以強姦不應以女性有無拼命的反抗作入罪否的理由 ...
5 Q+ x- B9 F% ]9 C$ ^( m迦樓羅女王 發表於 2010-12-28 02:40 PM
9 V. y" X7 I! N# P$ a
/ T3 a: L6 U& i6 ^8 z# Z0 x/ O如果問我 ~ 我覺得要告得入強姦罪係唔容易 ~ 所以我認為入罪可能性係唔大 ~ 但一個從政既人 ~ 形象都好重要 ~ 尤其平日滿口仁義 ~ 如今被揭發原來係一個借搞民運做藉口而周圍呃女既過街老鼠 ~  呢個先係重要 ~ 可惜仲有好多傻仔既著眼點祗係睇佢強姦罪是否成立 ~ 而唔係點樣去將一個政客既道德定標準 ~ 簡直係盲從! 
喺天生為奴的太監觀點, 當然認為世間上每個政黨都要學他們親愛的共 產黨爸爸一樣嚴禁不同聲音,8 @) D, a$ O. V0 X* d1 _
有人鍾意各抒己見, 有人鍾意做舉手機器, 誰管得了?
+ d; y  G* F# l只有長髮道人處於事外 , 繼續專注真正值專注的東西上~~$ x( b" F7 E) d  f
迦樓羅女王 發表於 2010-12-28 02:46 PM
& x* c7 r3 Y2 f/ H7 v2 F. n4 _; z1 Q5 y/ C
當然有人喜歡弄權 ~ 亦會有人係堅持自己信念
喺天生為奴的太監觀點, 當然認為世間上每個政黨都要學他們親愛的共 產黨爸爸一樣嚴禁不同聲音,
' t4 G3 [7 _0 {1 O4 V有人鍾意各抒己見, 有人鍾意做舉手機器, 誰管得了?  ?% m& o+ X% e4 v+ R; N
打狗棒 發表於 2010-12-28 02:50 PM
5 n0 _6 A: f9 L3 o4 b; J9 s1 j9 P/ Z我絕對filter_197 , 但filter_197唔係大晒 , 唔係話filter_197就可以強姦 , 唔係強姦可以唔駛坐監~~
37# 迦樓羅女王 7 |2 d: ]+ u+ B! P
比人和諧左 ...
喺天生為奴的太監觀點, 當然認為世間上每個政黨都要學他們親愛的共 產黨爸爸一樣嚴禁不同聲音,
, G( G8 S' k& ]有人鍾意各抒己見, 有人鍾意做舉手機器, 誰管得了?/ b7 F1 l# F6 M  }8 A
打狗棒 發表於 2010-12-28 02:50 PM
  o: A2 I5 H4 H9 G3 E0 Y# i3 S. B
: Q2 P3 G1 E* `1 ]* z% \
呢個世界上的確有好多人係天生為奴 ~ 君不見甚麼街頭衝擊行動 ~ 所見既都係一班視丐幫主席和太上皇為主既丐奴咩? ~ 仲有網上一班丐奴 ~ 不問道德價值而出力維護一個藉民主理想為藉口既淫棍為主子咩?  
$ G, }- C9 F: M/ e& w4 x1 w( o" @! z  m6 [
如果問我 ~ 我覺得要告得入強姦罪係唔容易 ~ 所以我認為入罪可能性係唔大 ~ 但一個從政既人 ~ 形象都好重要 ~ 尤其平日滿口仁義 ~ 如今被揭發原來係一個借搞民運做藉口而周圍呃女既過街老鼠 ~  呢個先係重要 ~ 可 ...
3 `! Y( s- O- R0 z, R3 M1 N9 N. E1 kKNY 發表於 2010-12-28 02:50 PM
) V7 i" Y; N' L0 c3 r9 U
都唔係既 , 香港有班 "法律教派" (公民果d呢 ) , 會將法律絕對義意化 , 信徒都唔少人架~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 任亮憲:「我覺得有人整陷阱畀我踩!」

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。