<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 任亮憲:「我覺得有人整陷阱畀我踩!」
返回列表 回復 發帖
任亮憲被捕帶署後,獲准打了兩個電話,他首先通知律師,然後聯絡一名前女友,要求對方到警署保釋他。" {! G( q& E* y! u1 z4 t

! U' l# U& b1 |$ U$ C$ y. v3 d消息稱,這名前女友年齡與案中女事主相若,樣子清秀,但並非社運界紅人。她與任亮憲在今年初認識,曾拍拖數個月 ...6 Q  _& r+ q5 @/ ]# @
lollypod 發表於 2010-12-27 12:10 PM
& `4 e: M2 q9 ]$ B
... 如果係真 , 即前女友話佢比人拉係合理架喎 ...
5# 打狗棒
: j% \  i2 L) ^* t5,請你看回自己的2 , 叫人不要誹謗 , 請自己也不要 , 尤其那個是女生 ...
! S8 u7 J9 q1 [/ ~6,我近來也有和一些支持社民建聯的朋友 , 他們竟都認上得屋企就可以強人 ,
7 z' N9 b6 m: m這實在太令我驚訝了 ... 女生們 , 交往社民聯人時請小心~~
香港地有更多蠢人自比法官, 未審先判, 為咗擦共 產黨鞋, 甘願化身奴才寫手, 打擊異己;1 q5 V! z1 ]9 c- J6 [
亦有一些日日對住咸網打老飛嘅宅男, 將自己的自卑心態化成高道德標準, 妒嫉人地可以叫雞玩女, 自己就要靠五姑娘和廁紙自娛? ...
  ]8 }% q. q5 ]7 A: L1 Y打狗棒 發表於 2010-12-28 01:35 PM
9 h5 e+ s/ a( L* e  K
... 我想講 , 未審先判(無罪)的 , 是你們吧~~
! A) X3 L& X2 B5 r5 I/ R
我如何誹謗那女生? 請道來!!!4 r# s6 ~$ k( l( g5 l
我冇話過上人屋企就可以強姦人, 如果法庭判馬草泥罪成, 我絕對鄙視呢個人。& i2 n3 Q! @2 w9 I; \3 ]. ]
睇嚟你都係果d唔尊重法律兼未審先判嘅人, 你都係寫番你嘅「樂而不淫」嘅色文, 唔好五十步笑百步。 ...
% w0 Q$ n0 v5 c打狗棒 發表於 2010-12-28 01:45 PM
5 O4 Y3 G7 G) b寫有咩問題??? 我想強姦人的 , 才可以叫有問題吧 ...
- s. \+ r& r* ]! z- U唔識法律精神就讀多d書, 在香港任何人未經法庭定罪者, 都屬無罪, : R& v' _$ H4 M/ ?& l0 L
有罪冇罪唔輪到我地話, 因為我地唔係法官!!!) I( e+ ^/ D4 z; [. Z- |2 G+ ^
打狗棒 發表於 2010-12-28 01:50 PM
9 O7 }6 E" J  ^. P' A4 t, W& {/ L3 |... 你誤解了 , 所謂的無罪論 , 是指係判案前 , 不能以有罪人看之 ,
; g7 K- ?  G0 G% V而不是你們般斷言佢無做得羅~~
1 }. u& u! S$ n3 O- h# B8 x冇話你有問題, 兩者分別:- e8 j: d, T# H
寫------五十步3 p) E& j, [5 V4 q  c
做------一百步* R& W1 o1 {4 k0 L. q* N" x
打狗棒 發表於 2010-12-28 01:57 PM
6 n" ?7 j1 v' Q4 w) P6 ~
咁 "告白" "惡人" 個作者咪 ...
不過我覺得以馬草泥性格 , 真係唔知自己強姦左人 ... 人地反抗佢都以為係慾拒還迎架拉~~
莫非一個有能力幫香港人爭取民主人權既人 ~ 就可以一邊披著狼皮 ~ 周圍玩女? ~ 醒下啦 ~ 鈍胎  
* j" U/ E& A+ O& ]$ j6 E/ @3 `3 wKNY 發表於 2010-12-28 02:32 PM
) N" v, f, N* X  h6 h. a0 U: m. w老實講 , 自己睇左 吉野家事件 段片後 , 我就對強姦有新的理解 ...
6 X6 y, t% \( w4 p. P6 b現在的女仔己經唔似以前咁 , 可能怕反抗會招至更大的暴力 , 唔會或唔曉強烈到爆你缸的反抗了 ,
' J4 @7 m: N3 ]* r+ Z  o7 w  g" ^所以強姦不應以女性有無拼命的反抗作入罪否的理由~~
一個濕狗丐幫 ~ 太上皇一黨 ~ 新主席又一黨 ~ 成日自己人關埋門鬼打鬼 ~ 呢頭太上皇有個近身太監當紅 ~ 轉頭就俾人鋤到正 ~ 連本來係同路人既所謂小女神都出來加多一腳 ~ 可憐班鈍蠢fans仲成日疑神疑鬼懷疑個太監俾 ...6 C; X  Z8 P/ r* V7 T
KNY 發表於 2010-12-28 02:43 PM
* U% Z7 v: \  ?; Y( V0 a' f3 L1 `
只有長髮道人處於事外 , 繼續專注真正值專注的東西上~~
喺天生為奴的太監觀點, 當然認為世間上每個政黨都要學他們親愛的共 產黨爸爸一樣嚴禁不同聲音,/ n5 ^5 ?' z) G4 p" N* X9 ]7 b
有人鍾意各抒己見, 有人鍾意做舉手機器, 誰管得了?
5 V+ Y5 S) A# ^; N: A, R# |( `打狗棒 發表於 2010-12-28 02:50 PM
; t! b: E( m4 b1 D3 Y2 l
我絕對filter_197 , 但filter_197唔係大晒 , 唔係話filter_197就可以強姦 , 唔係強姦可以唔駛坐監~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 任亮憲:「我覺得有人整陷阱畀我踩!」

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。