<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 電腦區 » 各位巴打...救命呀!
返回列表 回復 發帖

各位巴打...救命呀!

成個畫面都見唔到[開始]小時鐘(紅色圈住),
如果想見的話,必需要縮細網頁,佢地先會出現,
我要用捷徑就要做多一重功夫縮細網頁,
我屋企無買鐘...依家連個小時鐘都遮埋...
有咩辦法可以解救到呢個環況?
(我識用鍵盤最底個行,左手邊第二粒制按一下就可以彈返出來)
但我想回復完狀好似前咁樣...有無方辦呢?

829 x 636 PIXEL下載

1024 x 229 PIXEL下載

評分次數

• BOYDWAN

攪掂!
忘記了有系統還原
攪掂!
忘記了有系統還原
費事高 發表於 2011-1-3 02:14 PM
sir 新年快樂。。。

電腦無乜野嚕嘛?
費sir 新年快樂。。。

電腦無乜野嚕嘛?
vv1668vv 發表於 2011-1-3 03:59 PM
部腦百病纏身,應該差唔多要往生極樂
部腦百病纏身,應該差唔多要往生極樂
費事高 發表於 2011-1-3 04:05 PM
..vv果部都唔好得幾多... 哈哈...

隨遇而安啦 ~~!
拉上來 鎖定了
成個畫面都見唔到[開始]小時鐘(紅色圈住),
如果想見的話,必需要縮細網頁,佢地先會出現,
我要用捷徑就要做多一重功夫縮細網頁,
我屋企無買鐘...依家連個小時鐘都遮埋...
有咩辦法可以解救到呢個環況?
(我識用鍵盤最底個行,左手邊第二粒制按一下就可以彈返出來)
但我想回復完狀好似前咁樣...有無方辦呢?

費事高 發表於 2011-1-3 14:07
笑咗~
小弟睇完之後諗, 如果呢個問題發生喺自己身上, 點算?

小弟只係諗到:
1) 搵人上嚟整.......因為小弟出名電腦白痴~
2) 落街買個鐘! (似乎小弟白痴嘅層面已經突破電腦呢個範疇..... )

幾有趣嘅post, 抵加~
嘩,果然念舊,近10年的Windows XP......微軟到2012年都唔再支援了.

我只在家中一部2001年購買的東芝Satellite 3000 Notebook
用Windows XP,行Pentium III Mobile 850MHz.

原本是Windows Me,為了upgrade Browser才轉用
Windows XP.
嘩,果然念舊,近10年的Windows XP......微軟到2012年都唔再支援了.

我只在家中一部2001年購買的東芝Satellite 3000 Notebook
用Windows XP,行Pentium III Mobile 850MHz.

原本是Windows Me,為了upgr ...
新經濟學巨人 發表於 2011-2-8 01:32 AM
我唔係念舊,只係無閒錢添置新款新電腦

原本是Windows Me,為了upgr ...
新經濟學巨人 發表於 2011-2-8 01:32 AM
你巧威威丫
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 電腦區 » 各位巴打...救命呀!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。