<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 毓民大舊醞釀退黨
返回列表 回復 發帖
( `! X9 ]. v9 I* w8 d" I/ _! m% b. ~: f- b! J$ ^1 q
如果相信選民的眼睛是雪亮的, 睇下黃毓民下次選舉票數有無升跌, 2 p1 q2 T- N2 S! k2 r1 R1 ]
那就反映出普羅大眾的想法, 無需爭拗" [3 n7 W; {( g% }# G3 S
andyho 發表於 2011-1-21 08:04 PM
其實我對政治不太有興趣。3 d' b' e: I  s9 W5 N9 ]5 ~
只是路過有感而發。
失去自由邪神回歸
最初黃毓民退下來, 話要讓年輕一代接棒, 結果個黨內選出來的新主席唔聽佢話,
) ]/ G  ~$ F3 P9 S8 t$ M就在自己節目炮轟新主席, 而家就玩退黨, 真係完全體驗民主精神
% ]. w, {" B0 g大家日後記得投票選黃毓民讓佢連任, 靠佢幫你爭取民主, 香港一定有救:goo ...
' h! N& G/ @: q" x% e$ k' gandyho 發表於 2011-1-21 02:26 PM
1 Q! S" k, ^( v2 B" G; E
1 X2 J7 Y( j% o" a* F, Y
會唔會好似玩五區公投咁 ~ 退黨之後又玩詢眾要求入返去?   

評分次數

• BOYDWAN

唉....真係兩面都幫唔落
+ x: R$ k; ]& K; s0 m) z+ a: r4 \) d' n8 F& m! \
先不論誰是誰非,誰對誰錯,
+ W5 b4 A+ e0 l0 \' O7 H7 i唔談論其他廢柴二打六,* X. n/ }- |- L& u" m
黃陶二人,多年兄弟相稱,信念一致,一齊打江山,6 s% u1 v; C( E2 a! N
點解二人關係忽然會180度大轉變,變成死對頭? 1 e  W+ [! ~- N/ {1 u% x9 {
有乜咁大件事,唔 ...+ d2 h( T9 ?4 F& ?8 g, X, b
infjlam 發表於 2011-1-21 05:09 PM
! V% b! |0 v) s& z5 N3 {
0 N* X' C$ y7 v" ~+ L
阿陶都坐正好耐 ~ 兩人關係變差 ~ 未必係"忽然180度大轉變"

評分次數

• BOYDWAN

不能太武斷,各有各唔着。
3 N* R: M0 @; p& c0 o# W# D你咁樣抹黑同下定論,未免太不負責任。
5 L' t( J1 _9 A  d! C大邪神 發表於 2011-1-21 05:52 PM
" h. E* y( c/ }0 _

1 J+ s% W  u& z9 `* I! X; m7 Q你認為佢要負乜野責任??  
哈哈,第三隻手的確存在。7 R: i4 x6 H" W2 P+ [2 s0 z
如果唔係唔會兩個稱兄道弟既人會咁樣反面既
5 n7 Q6 J2 A4 V8 V只係你認為我講既係你心入面果隻姐。1 x" W! _4 G' D* z& F6 b; t' p& m
大邪神 發表於 2011-1-21 07:40 PM
# _9 K+ V) ?% K/ ]4 c9 ~. ]5 @* f! b$ A
係囉 ~ 唔使審 ~ 梗係又有人政治迫害啦   
# T9 m4 ~* ?5 R- Z( ]2 P

! N; q+ N# C' `! t# L+ T如果相信選民的眼睛是雪亮的, 睇下黃毓民下次選舉票數有無升跌, 7 U6 W" {6 H/ V( P  T  p
那就反映出普羅大眾的想法, 無需爭拗
5 U  T# W% [7 `9 fandyho 發表於 2011-1-21 08:04 PM
% J& \8 I9 a" O/ {3 M4 \2 m. x3 ]9 a" g! q) y: c
我係新界西選民 ~ 以前我投大舊 ~ 但上次開始 ~ 已經唔再投佢   
, W1 b* {1 z4 {
% {' I6 v: j9 F0 B阿陶都坐正好耐 ~ 兩人關係變差 ~ 未必係"忽然180度大轉變"
$ O: _1 R/ F% H3 T" t6 t( w. g! ZKNY 發表於 2011-1-21 11:21 PM
) t' v" T. c( N3 ~8 `" e, d6 r
; T% H9 M  N6 u: S; ^4 D) ?
有幾耐?唔夠一年都叫好耐? # b3 G2 w" g: o) w. Q; J
先唔好計耐唔耐...
& b) s7 @/ Z9 [+ z. w5 v/ T身為街外人,只係覺得好奇怪,$ P9 j: `0 f. q  Z- e. d- {
唉...一盆散沙,
0 n& t% x5 f! ]' B/ a# N黃巾聲勢浩大都冇用,到頭來起義失敗,7 H* S- W( {) n5 V( |0 x
都只會俾人叫做賊
4# infjlam 有信念唔會成功,一定要有手段。: Z+ n; S! W2 a( O: v5 i" ]. ~$ B, d* o9 g
只怪手段唔及第三隻手。
% i# g6 [6 r8 q0 {大邪神 發表於 2011-1-21 05:57 PM
1 {  K" L5 M2 B! d' M

/ S5 b0 k+ X1 |" Y- b成班柴娃娃,烏合之眾,連個傻o既,都可做到副秘書長,
0 d( {& I9 K+ o2 b- `* k- `. a! d, u那一刻起,我已知社民下場,係日本郵船...
其他事,我先唔評論,; Y/ Y0 H; ?8 X
但有件事,我覺得毓民講得非常之啱,1 A( a$ y% X& ?# @3 y- c: e: R
就係社民班廢柴二打六,正經野唔做,+ C% I/ l3 H3 p
卻日日掛住上高登,上facebook自濁打飛機,
' G2 a3 f& W: ]. U( t7 M以為咁就搞得起個黨?4 H% k! U, Y+ z
得o既我就跟你挽鞋!
其實我對政治不太有興趣。
- X' w! R% _- x" q" T- n. ^% v只是路過有感而發。
& \# c" U0 I$ e9 o! p7 C大邪神 發表於 2011-1-21 08:43 PM
' a, L3 T  B2 j# g+ p; o6 ]* ], i: f, I4 n9 g
你講野同你個頭像一樣咁特別,
6 F- I( q  b: p" g0 P  M2 T一邊去評論他人的政見, 最後卻話自己對政治無興趣
6 ?) l( z2 U8 p
! ]3 a# m% s; b. F我嘗試學下你講野:) N  ~+ d0 w- @
「其實我對賭波不太有興趣, 只是路過投注站買左3個波膽, 4條過關飛, 6場主客和,
7 Y2 R, Q; a9 z4 d3 H# p: i我要講多次, 我對賭錢是不太有無興趣的」

評分次數

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 毓民大舊醞釀退黨

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。