<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 轉貼:日本得體抗災 中國網民讚歎
返回列表 回復 發帖
  Q! d% L% a  p# J  K0 F
+ t. D. S( X7 I$ }既然係吹水版, 那我都離題吹下水吧
/ s$ Z: |4 k3 w8 m: w儘管我跟神棍伽俐略及hamsubboy在許多議題上意見不同, - O, [: \6 }# J! p
但我都認為呢兩位是君子,
! ]3 R0 r; J+ ]; F8 C4 ~! D# T, }andyho 發表於 2011-3-15 11:04 AM
/ @1 p. n4 S; k$ T8 T  ]
2 }/ R* x, K. G- _; E* u) F
係咩?  乜你唔妥我架?   我都唔知添,  見到你講"吹下版吹下水就算Q數",  以為你真係咁瀟脫,  講到底,  原來又係學生哥心態....  
Andy哥, 我唔係躁, 而係如果唔還擊, 班契弟就會得寸進尺;
) G! f; G7 t" y/ r0 A" W我從不首先挑起事端, 我只是發表個人意見, 但係有d人以為搞我就可以出位就錯撚晒!!!
3 e! X$ ?* k' g2 n: ], H. D3 W佢地義和團拳民, 有「無限復活功能」, 所以肆無忌憚可以挑釁我, 還擊係 ...
5 A0 P. k$ _: n* C4 Y$ U打狗棒 發表於 2011-3-15 10:39 AM
  @6 w" w( n( l, h
0 G  R" }' h4 [/ f6 P9 H( r
玩到你咁燥,  除左笑都唔知應該講乜好....  
狗哥你可能貴人事忙,記性唔多好," }. L' [0 Z& r1 p
開得最多post鬧人,單單打打,口口聲聲話人係義和團果個,正正係狗哥你呀
1 F$ Y3 y. [+ o7 g5 Y討論區,理應是其是,非其非,
+ Y  b) }6 P; P/ T  n2 \) I就係更因為係同路人,就更應坦誠相告,而不應盲目附和,
- A, L1 }7 B6 N6 u' L8 xhamsubb ...
. T6 a# S1 q( Y) @# ~infjlam 發表於 2011-3-15 11:07 AM
不錯, 我是逢中必抽水, 那又如何? 請問我抽水的哪一項不是事實?# c- M0 C+ W: s; o
甚麼「是其是,非其非」? 對唔住, 我暫時睇唔到中國有乜野係令我「是其是」!!!; [! @! ]8 g+ ?  a
一句到尾, 我歡迎你就我的發言討論, 但如果你硬要用上甚麼「on9」等詞彙? 我亦會以對等言論還你!!!
/ {# Z4 R: i0 k

, \, ?, `' u- j) N玩到你咁燥,  除左笑都唔知應該講乜好....    Y  k  e1 q" Y- N  P$ t/ z
K2K 發表於 2011-3-15 11:19 AM
唔知你老母俾阿差搞時, 你係咪笑得咁開心呢? ) c2 A0 q# G: H9 d- _! q
返你印度食咖哩啦, 小學雞!!!
9 D, ~$ k' m4 |1 U4 Z& V! Y9 D, B- X+ `+ Q
唔知你老母俾阿差搞時, 你係咪笑得咁開心呢? / d9 \4 W5 r* f4 ]; V0 A
返你印度食咖哩啦, 小學雞!!!: K. [5 p- ~' C$ M
打狗棒 發表於 2011-3-15 11:30 AM
6 w# A' Z" S9 p+ h

7 p1 Z8 G5 P1 K# ]你問你老母都先會有答案架, 差仔   
不錯, 我是逢中必抽水, 那又如何? 請問我抽水的哪一項不是事實?
3 |& ^; \  U! K0 a甚麼「是其是,非其非」? 對唔住, 我暫時睇唔到中國有乜野係令我「是其是」!!!
+ \: E4 f9 c0 B一句到尾, 我歡迎你就我的發言討論, 但如果你硬要用上甚麼「on9」等詞 ...
+ b9 g9 Q1 v. n3 L; i6 |; P5 A打狗棒 發表於 2011-3-15 11:27 AM
8 q6 r! l+ M3 N3 e8 T) L
- b0 }: T% s/ b) @9 ~" b人地咪就係就你既發言討論囉,  你鍾意來呢套,  大家咪陪你玩呢套囉,  明唔明呀?     
Andy哥, 我唔係躁, 而係如果唔還擊, 班契弟就會得寸進尺;
7 o0 d7 |8 {$ E7 P& ~. v9 h我從不首先挑起事端, 我只是發表個人意見, 但係有d人以為搞我就可以出位就錯撚晒!!!
% x" x) b- C) O2 y8 K3 }佢地義和團拳民, 有「無限復活功能」, 所以肆無忌憚可以挑釁我, 還擊係 ...( c% h0 u/ t9 r: A' e
打狗棒 發表於 2011-3-15 10:39 AM
7 \* j$ F2 w% F# T
/ Q' n# V% @6 W2 h4 g
本帖隱藏的內容需要積分高於 500 才可瀏覽
+ F: a; d( T' E/ M  H% g' M4 J& `. O" S& G" i
狗哥你可能貴人事忙,記性唔多好,
8 Y+ e8 }: K$ u& Y- ]開得最多post鬧人,單單打打,口口聲聲話人係義和團果個,正正係狗哥你呀 2 Y& |9 \# K! c1 A6 S2 ]- A
討論區,理應是其是,非其非,' w8 S7 @0 o( B  m
就係更因為係同路人,就更應坦誠相告,而不應盲目附和,+ \' ]! Q2 E8 v% P9 E9 R4 a4 c( D
hamsubb .../ R! \; H) M, B+ R
infjlam 發表於 2011-3-15 11:07 AM
: [  L5 B: t5 C2 C3 }/ U2 m9 A
" w0 Y; @1 U. e
老實講, 我不會認同狗哥每句話每個觀點, 世上無可能有人想法完全一樣啩?  t% D% v* @  \' t* z  [
我覺得跟佢在對民主或對共黨的看法相近而站在同一立場+ v8 a8 T  w+ m' I2 Y; f
我亦認為狗哥發言比我激, 但關於口口聲聲義和團, 這是因還是果呢?
3 f8 A. G1 t4 }; h因為狗哥激, 然後被不同意見者圍毆, 之後狗哥一開始就稱異見者是義和團, 這是有因有果的事( \) m& @- D' E4 P
但吹水版, 總之互罵完唔傷和氣就行, 我覺得你跟我或跟狗哥互插完都不會放在心上, 那就OK啦# {, P8 g; M; p% m

. {! Y& C( z1 Q+ h嗱!我話完最無風度的K仔是無膽匪類, 他就即刻吃你口水尾借機抽水, 而且近乎無論點,
0 z# @! [. o( v抽水以顯示自己好似係叻人, 其實就笨實到唔使恨, 你話我有無話錯佢呢?
! h5 i% U7 l7 v9 {' O
/ N/ R  S0 ?5 H' ^3 m; X7 d; S
**** 本內容被作者隱藏 ****
6 `# P; m. h- y% b, Kvv1668vv 發表於 2011-3-15 11:37 AM
: ?+ k7 W( N$ P. M7 t) J. W; l4 o' d+ H* W( ?8 }( C9 N
和和平平當然好, 但我入來吹水版, 就最喜歡睇人爭辯鬧交, 那樣至有火花,
! Y$ g$ Z% F3 P) X: ~( f6 d總之鬧完不留隔夜仇是不是最好?+ y: c. @7 j, T) n9 W% L3 r

( G) W/ D5 M% L' i( z- Y/ I另外我要投訴你, 打日文唔用漢字, 打中文又成日玩同音字, 想睇死人嗎?
/ i. o$ B5 k/ v- J7 ]% J
5 T- {1 B+ Z2 J/ V% J  p) |4 L
老實講, 我不會認同狗哥每句話每個觀點, 只是我覺得跟佢在對民主或對filter_199的看法相近而站在同一立場8 }1 U& m2 S8 `/ d* w& u# ]3 V0 M6 Y
我亦認為狗哥發言比我激, 但關於口口聲聲義和團, 這是因還是果呢?
6 U: N$ }9 U0 d  f因為狗哥激, 然後被不同意見者圍毆, 之 ...
( L/ c( _( G2 q  I% R; B& c+ W7 Landyho 發表於 2011-3-15 11:37 AM
* X$ L8 R) S2 z. r( J  A9 L1 I3 \$ b8 z  y
好彩你都知道凡事有因有果呢個道理,  可惜狗哥自己唔知, 咪落到如此地步囉   
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 轉貼:日本得體抗災 中國網民讚歎

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。