<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 黃毓民、陳偉業退出社民後, 你支持哪一黨?
返回列表 回復 發帖

[時事] 黃毓民、陳偉業退出社民後, 你支持哪一黨?

單選投票, 共有 2 人參與投票 查看投票參與人
50.00% (1)
0.00% (0)
50.00% (1)
0.00% (0)
0.00% (0)
您所在的用戶組沒有投票權限
黃毓民、陳偉業退出社民後, 你支持哪一黨?
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
投票前想問樓主, 所謂支持是指支持其方向, 抑或選舉時會投票俾佢呢?
兩邊都唔支持, 掟蕉掃枱靜坐乃小學生行為, 對推翻專制政權毫無用處!!!不過, 搞革命都唔係一步到位, 小學生始終都會變成大學生, 祈望他們可以做到。
兩邊都唔支持, 掟蕉掃枱靜坐乃小學生行為, 對推翻專制政權毫無用處!!!不過, 搞革命都唔係一步到位, 小學生始終都會變成大學生, 祈望他們可以做到。 ...
. X0 w- |1 T/ n; l7 \; a打狗棒 發表於 2011-3-15 10:51 AM
( f5 C4 B8 i  k; h

5 x& S' u7 u" N& m: x/ _: i! w9 k, p
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
投票前想問樓主, 所謂支持是指支持其方向, 抑或選舉時會投票俾佢呢?
+ l$ J# \; z, o! @andyho 發表於 2011-3-15 10:17 AM
* E; A, T- T- S
' ?1 c, N0 r) y& N5 u" A* q
唔知點答你...... 有D人覺得佢痾篤糞"零舍香"為支持原因都得.....   G' b' \) \4 Y9 l8 m/ @
選票又得...... 咩原因咩都得.....
一 定 會 成 功 。
6 b) o4 O2 Q0 X# m! s
, b5 w. `8 B2 M! j  m唔知點答你...... 有D人覺得佢痾篤糞"零舍香"為支持原因都得.....
3 T- D! C4 @0 R3 t# c選票又得...... 咩原因咩都得....." ]4 j: b6 J* Z6 p
hamsubboy 發表於 2011-3-15 01:22 PM
) M0 Y4 n3 k& |# W$ W$ i# b" E1 b# {0 q0 a4 L4 D" C& a6 K+ H0 E
我都唔識答呢, 投票我不會先考慮陶君行, 但陶跟黃毓民相比, 我寧可支持前者
: ?2 j. c  w+ T- z8 n9 d2 P, ~  M5 K
, S! e6 l% p8 x" n) k我都唔識答呢, 投票我不會先考慮陶君行, 但陶跟黃毓民相比, 我寧可支持前者
3 W; t1 }* `+ Z, }9 M8 Sandyho 發表於 2011-3-15 01:50 PM
邊個第一個敢向專制政府投擲油彈, 我就投邊個!!!
邊個第一個敢向專制政府投擲油彈, 我就投邊個!!!7 I2 ^" H: e. d/ c1 d5 ~
打狗棒 發表於 2011-3-15 01:58 PM
" m: T% I0 }- ^6 U) `+ l5 r' I. u; w+ t
最弊係背後聲大大果D,叫佢去掟樽益力多咁大把,佢都淆底呢...
7 F/ W$ L! A1 p3 q2 Y! Y) e2 U) w" }
- C$ i; @6 \7 [7 ~1 Z8 F- n
9 s; C; ^5 u& R! L, I
8 l) ]5 s: u" |' L  I
最弊係背後聲大大果D,叫佢去掟樽益力多咁大把,佢都淆底呢...( M2 K0 ?, `) ?4 {$ `
infjlam 發表於 2011-3-15 05:11 PM
( I5 M, a; ~6 I3 s2 Y: }# J% C6 `0 i: m& x. a  o; G4 W

4 X/ ^7 m/ t# b, ~1 K6 Q& K
' m# v4 d. y9 V3 @2 n" ]3 K) C# Z枝銭..有仁  救姜  裸住大大盒  “叔米食班范”  ...
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 黃毓民、陳偉業退出社民後, 你支持哪一黨?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。