<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 黃毓民、陳偉業退出社民後, 你支持哪一黨?
返回列表 回復 發帖

[時事] 黃毓民、陳偉業退出社民後, 你支持哪一黨?

單選投票, 共有 2 人參與投票 查看投票參與人
50.00% (1)
0.00% (0)
50.00% (1)
0.00% (0)
0.00% (0)
您所在的用戶組沒有投票權限
黃毓民、陳偉業退出社民後, 你支持哪一黨?
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
投票前想問樓主, 所謂支持是指支持其方向, 抑或選舉時會投票俾佢呢?
兩邊都唔支持, 掟蕉掃枱靜坐乃小學生行為, 對推翻專制政權毫無用處!!!不過, 搞革命都唔係一步到位, 小學生始終都會變成大學生, 祈望他們可以做到。
兩邊都唔支持, 掟蕉掃枱靜坐乃小學生行為, 對推翻專制政權毫無用處!!!不過, 搞革命都唔係一步到位, 小學生始終都會變成大學生, 祈望他們可以做到。 ...3 z' L1 `4 e1 i
打狗棒 發表於 2011-3-15 10:51 AM
0 c; c$ R, L6 W# F0 x# p0 e
  K( K% A. c/ O4 D5 O: [
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
投票前想問樓主, 所謂支持是指支持其方向, 抑或選舉時會投票俾佢呢?
, d1 F2 Z" h, i( X# E2 nandyho 發表於 2011-3-15 10:17 AM
/ f6 O$ _! K$ o' |+ b- D! ~8 x# R- V  j! O& o8 r% I7 s  S
唔知點答你...... 有D人覺得佢痾篤糞"零舍香"為支持原因都得..... 2 S/ Y1 r6 Y* j+ J9 b5 g1 Q
選票又得...... 咩原因咩都得.....
一 定 會 成 功 。
2 S& X/ Q5 m: X9 @: x$ y1 V
) x; U: s. ~, ?: s* b4 S唔知點答你...... 有D人覺得佢痾篤糞"零舍香"為支持原因都得..... * C& }. Z' I8 r' @& E: F- e( b
選票又得...... 咩原因咩都得.....  m4 D! g; F* w2 N5 r
hamsubboy 發表於 2011-3-15 01:22 PM
3 Z/ s, |' p9 r; ?
4 c9 A- X# Y5 n' p% k. ~我都唔識答呢, 投票我不會先考慮陶君行, 但陶跟黃毓民相比, 我寧可支持前者
3 B1 y% B1 B9 m3 k" n2 \6 S
6 t) o  q. e* _; g0 k
我都唔識答呢, 投票我不會先考慮陶君行, 但陶跟黃毓民相比, 我寧可支持前者  ~5 i* ?( h4 g$ x
andyho 發表於 2011-3-15 01:50 PM
邊個第一個敢向專制政府投擲油彈, 我就投邊個!!!
邊個第一個敢向專制政府投擲油彈, 我就投邊個!!!
& }  E9 X  R3 b( H! Z+ y打狗棒 發表於 2011-3-15 01:58 PM
" w! Q3 r/ [+ o- {

S8 _: V4 f- L" M- T最弊係背後聲大大果D,叫佢去掟樽益力多咁大把,佢都淆底呢...
本帖最後由 vv1668vv 於 2011-3-15 05:19 PM 編輯 4 C  C. n- g% R$ f; L2 `' K8 M

1 K( B: ?2 X3 @* m
3 C+ e: R/ K. M0 u# m9 ]
1 ~: s$ o4 _: p
最弊係背後聲大大果D,叫佢去掟樽益力多咁大把,佢都淆底呢...
- ?7 ]( i* r  c0 m$ |. Q- Jinfjlam 發表於 2011-3-15 05:11 PM
+ u# g3 X& f! ]/ v

. K* w  e4 X5 y) U7 q2 F0 }  T
# e5 D% W0 p% p: o: f
/ ?- {; Y. h$ }8 `枝銭..有仁  救姜  裸住大大盒  “叔米食班范”  ...
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 黃毓民、陳偉業退出社民後, 你支持哪一黨?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。