<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 我問你仲敢唔敢食日本食物?
返回列表 回復 發帖
嘩...冇上黎兩三日o者....
. H0 U2 g( I3 I2 ?做乜開拖都唔預在下呀
4 a6 d( y% I" f1 A5 Ainfjlam 發表於 2011-3-25 10:47 PM
. O) t, u& K! w$ N+ u0 H8 `* b. u2 ^1 \
諗清楚先好出聲喎,
& k6 s3 P0 M, D% q0 v. n5 S皆因呢度有d人冇乜品,
5 f- ?. @5 T" a6 g7 R自己詞窮,& S9 b5 j% w: O$ N5 s  T/ y# c7 J
唔係屈人,
8 n4 \( _0 z' F7 r就係話人義和團,
; B. D3 @7 u5 ^仲隨時會有賤人爆粗.. F4 w5 L# ^$ _+ j9 A+ t

3 M0 X( d4 K# p6 D' P/ a# y* F
1 W5 s9 B4 n6 G5 o
& ?; i" q. r  [+ s# A! k& X( ~
最後, 我投降了! 負能量太多.... 唔想再上來了...../ S1 D) a$ y5 }+ ~$ i
hamsubboy 發表於 2011-3-25 08:11 PM
' {, d% V" o& A$ t, |
' z8 b8 f2 D1 @1 a7 ~/ ]4 a; `
版友K2K揶揄我是雜種仔呀, 老屈我想擁有外國人血統呀, 我無所謂, 無投訴佢老屈, 亦無要求版主主持公道  ~. X- b. x- W3 [0 U
如果我話你「認同溫家寶是好到天上有地下的無領導人」, 你已覺得我砌你生豬肉, 那麼你的器量又有多少?
( f' ~; n; b+ z+ F: I: w你見K2K老屈我, 但不曾發一句聲, 何解呢? 跟你立場一致, 自己友就側側膊, 你就是這種水平的人0 R, `& h1 J) a" b. t

% D* j3 \. N* l  P. x: X我身邊欠缺你這種Level的人, 而我因工作需要, 有必要研究低水平的人大概是怎樣的貨色,
* x5 W. X' U8 |, ]& A6 W因我是銷售商品給這類人的, 你提供給我很好的示範, 我要多謝你才是, thx a lot!! ! u8 R* y1 }! D* y: S9 W
我為何會有負能量?你覺得有, 請過主, 免得你有日看精神科來claim我錢
嘩...冇上黎兩三日o者...., k( \9 i! t+ o& N7 S0 ^9 q9 }6 L) d
做乜開拖都唔預在下呀! w1 P3 \/ ~/ v4 h4 x1 V# t
infjlam 發表於 2011-3-25 10:47 PM
, i, }( C2 ~$ ]& ^* S( U

) T, A7 M( E4 z6 w, I) P3 `- H關你咩事? 我同版友只係私鬥, 了結累積下來的私怨而已, ; F% g  P" c( `- c  K: P9 n
你要開拖, 狗哥成日都陪你啦
+ f0 l2 E" k) n8 Z3 O

' t5 L& u! C( Y6 R; _: y關你咩事? 我同版友只係私鬥, 了結累積下來的私怨而已,
5 S* u; }" c$ G你要開拖, 狗哥成日都陪你啦% ?& B' G) `. @# b8 x
andyho 發表於 2011-3-25 11:08 PM
) Y( f  M& N( O# I( n% ~( D

5 I5 v" P" x8 V6 [7 |) j* @; }呀...打錯字....係開P至啱 , l: e+ {4 N3 c. l9 P1 ?% i1 @

3 t5 c! ]2 I0 {# W8 ^9 h今晚有時間吹兩咀先
敢唔敢食日本食物?問題問得有D籠統喎...* K) T- y' i( V9 U
食品若有輻射,梗係唔食喇% X& |" o: B4 m3 l& x/ Y, }, O
若已經證明係安全,冇輻射污染,: L0 [! Z) |0 A1 q! ?
點解唔食先?; T$ n8 ]- X+ _7 M# w" e+ p; `/ W
- P! l% W* ^' C) x; R- n2 n% l
你班友唔係搶住買日本牌子奶粉o羊
6 f7 S( m( x0 H8 }3 }$ t- w' ?7 y# ?3 r9 Z* ?) t
呀...打錯字....係開P至啱 * K) e3 @+ H- Y% `+ r* Q  p

. h& F/ X/ l, w/ k今晚有時間吹兩咀先
0 O* _* N* A5 e0 j& b; X; p$ |infjlam 發表於 2011-3-25 11:25 PM
) }' Y% H; t: ?8 R4 @/ e
0 S. f9 e' ^5 c  U8 |7 N# {- V: R真打錯定假打錯呀? o靚仔 吹咩先?
香港傳媒有報道, 飲用輻射超標牛奶一年, 只等同做一次電腦掃瞄* K+ k! M, _( q" B" u
日本食物咁有問題, 排隊買日本奶粉的香港人應改去食大陸的三鹿牌奶粉
1 z. b0 E5 n! ?% q* p祖國食物信得過日本食物多多聲架! ...
5 w9 M/ E4 i3 z0 L- ^& a  ~andyho 發表於 2011-3-22 11:32 AM
: F7 n  G1 u: k! X! z4 o

' e. f( P0 o) J& _& ^" n% P7 e$ e咪玩喇...連三鹿你都攞黎抽...
/ C- y1 v' D3 I0 `/ E. x/ M
4 Z+ _9 P' {, a& G版友K2K揶揄我是雜種仔呀, 老屈我想擁有外國人血統呀, 我無所謂, 無投訴佢老屈, 亦無要求版主主持公道/ n& d3 i$ q3 Y9 i7 X5 T2 H- u
如果我話你「認同溫家寶是好到天上有地下的無領導人」, 你已覺得我砌你生豬肉, 那麼你的器量又有多少?/ e' P* t5 Z9 v, _
你見K2 .../ f3 _3 Z2 C3 b9 L# w  G
andyho 發表於 2011-3-25 11:06 PM
, f; R/ E) W% C7 ~% q
) D. i( N9 K' g) j$ a我要修正...6 O& f0 i8 ]' [0 C- H; p' s

! L( j* J9 H8 A9 U我段文章第一段係咁寫,2 a6 y; r+ I7 b' P
<唔知幾時開始,  網上出現一群人有<雜種仔>心態..>
) u7 o$ B; t8 O; L! |
) z% f' g/ L4 W+ I我指既係一群人,  並唔係完全指任何一個人,  當中舉有多個例子,  多個特質,  係概括左好多人既意思,
" p8 R& \) E' p" t  G2 s1 I我唔識andy兄真人,  唔知有冇講中閣下,  或者講中幾多樣,5 {2 _: K0 ~% e; n( N: y. [# \( A
所以請勿誤會咁大段文章只係針對兄台一人.+ i* T$ K# P2 ]3 h
& ]5 W( J7 Z- ~; m; K, ]* l
" b2 K$ Q5 A+ W6 D- d
9 F, ?9 A7 i  L, r, [咪玩喇...連三鹿你都攞黎抽...1 o: L7 r) X6 n7 m0 F2 z
infjlam 發表於 2011-3-25 11:32 PM
% i; J% O4 g. v4 d8 @
$ B( M4 x* T8 n" l
在呢區平日跟我吹開我的人, 都知道我立場, 知道我會不會覺得毒奶受害者是否抵死/ [  z" W6 s2 @& b3 D2 p' D! h% d' v
我講呢個話題, 是回應樓主的主題, 日本食物危險, 那大陸的危不危險?
4 n3 B, D3 c: M" u0 @/ U至於是否有版友跟我私怨借題發揮, 自行判斷吧
admin最近都買左部祖國DSO, 拆埋黎睇這個價位有這樣的做工用料真的不錯 EBAY好多外國人都排住隊買
1 K& h1 Z% B3 ]" W, Q& j" madmin 發表於 2011-3-23 10:19 AM
6 N! K, G6 A* L# g' X% W6 w

/ x* B2 w1 U* U) f. j. |大陸係世界工廠,對全球係有不可多得o既貢獻" C' l/ y* k+ P5 K4 K
(當然,法治,版權,人權,自由,民主等領域,還是很落後的)
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 我問你仲敢唔敢食日本食物?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。