<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 我問你仲敢唔敢食日本食物?
返回列表 回復 發帖
嘩...冇上黎兩三日o者....
# ]* h7 f# l" o9 S做乜開拖都唔預在下呀
8 R9 c: O3 h$ n# e7 T4 @infjlam 發表於 2011-3-25 10:47 PM
  A; l. z4 m* B, A9 F( Q. A7 I& X0 t3 |& V5 t! A% o) B* d
諗清楚先好出聲喎,
) c8 q/ D! i3 U+ D4 z. W5 E; l皆因呢度有d人冇乜品,  z7 o7 }/ J/ Q* D& {
自己詞窮,
# Z6 g2 N" [0 U1 F6 y# i& L' c唔係屈人,3 F& U' g. I4 ~/ M+ v- Y& W& s1 i
就係話人義和團,. C6 t/ K' H! M: J  h
仲隨時會有賤人爆粗.
, y4 F3 Q: J9 j1 L
# w9 l2 n6 m& y, ^: l1 |
- x* E6 v. u& L- `* M% o4 D! _& T1 h6 o
最後, 我投降了! 負能量太多.... 唔想再上來了.....
* b6 V- e. n* M2 uhamsubboy 發表於 2011-3-25 08:11 PM
1 Q: F3 X' A& R, c7 O3 \0 e" @, s9 m# w' E5 ?& R3 R3 P' Q* y
版友K2K揶揄我是雜種仔呀, 老屈我想擁有外國人血統呀, 我無所謂, 無投訴佢老屈, 亦無要求版主主持公道8 W0 Z; x+ g: P  u: f" O5 b" I
如果我話你「認同溫家寶是好到天上有地下的無領導人」, 你已覺得我砌你生豬肉, 那麼你的器量又有多少?
3 Y6 |) b& t# c你見K2K老屈我, 但不曾發一句聲, 何解呢? 跟你立場一致, 自己友就側側膊, 你就是這種水平的人
- o( A# Z2 p% L" N8 u% }* z1 w3 i- |) J. ^! n: e  h
我身邊欠缺你這種Level的人, 而我因工作需要, 有必要研究低水平的人大概是怎樣的貨色, - |2 ?( A7 @- X& J0 A
因我是銷售商品給這類人的, 你提供給我很好的示範, 我要多謝你才是, thx a lot!!
/ R8 _; H4 H/ e. T5 c我為何會有負能量?你覺得有, 請過主, 免得你有日看精神科來claim我錢
嘩...冇上黎兩三日o者....
% S  o% B9 ~  G+ D  O" Y做乜開拖都唔預在下呀7 a) n. Y% m- A
infjlam 發表於 2011-3-25 10:47 PM
. x: t7 N/ P1 ~7 O: I4 P

( k# m) B9 O; s9 t關你咩事? 我同版友只係私鬥, 了結累積下來的私怨而已,
, i: A: [3 R( d/ L( |你要開拖, 狗哥成日都陪你啦
5 d1 H* |# H" U$ T7 n/ y& I! H5 U) h1 d' ]3 S8 x1 ?- r. l# w9 c  i
關你咩事? 我同版友只係私鬥, 了結累積下來的私怨而已,
7 B* W$ L6 ]8 |8 i你要開拖, 狗哥成日都陪你啦8 u) I! w9 a! J+ n& B. N- j
andyho 發表於 2011-3-25 11:08 PM
7 d% s+ A1 s, v
! R( A+ |9 \# U' t  M, H- h呀...打錯字....係開P至啱 ; Y+ ]( I" ?6 g+ ^6 X
2 ]8 s  C, k" m+ V1 M, B2 }
今晚有時間吹兩咀先
敢唔敢食日本食物?問題問得有D籠統喎...
0 E. l& v. U2 A8 o4 ~食品若有輻射,梗係唔食喇" y0 u' C% Q# x9 O, I
若已經證明係安全,冇輻射污染," F* p4 j& j; S# ^+ |
點解唔食先?' ]1 f0 ^  c* U6 I8 E8 @% Y: s

8 @* K+ ?; K  \6 S你班友唔係搶住買日本牌子奶粉o羊
* Y3 ?8 |% d4 |2 Z' b* v6 @; C
9 x- A/ `& {9 x2 R7 N% {& }& o& `呀...打錯字....係開P至啱 ) p0 \" f- d: Q1 h! T

) E7 y# w3 g- k; @' x$ u今晚有時間吹兩咀先
' \% P( P' K: T1 ~infjlam 發表於 2011-3-25 11:25 PM
6 E" i/ J# [; F+ u% a$ G/ ~8 {5 W+ @; F( Z% ?# q
真打錯定假打錯呀? o靚仔 吹咩先?
香港傳媒有報道, 飲用輻射超標牛奶一年, 只等同做一次電腦掃瞄
: _: i" N: |% o  R' f日本食物咁有問題, 排隊買日本奶粉的香港人應改去食大陸的三鹿牌奶粉
, T0 V* f* p5 X- ^' Q/ Z祖國食物信得過日本食物多多聲架! ..." T% ?4 C$ r, Z
andyho 發表於 2011-3-22 11:32 AM
9 ]5 d- I9 w" Z4 s1 R

6 H( C: u$ Y+ p咪玩喇...連三鹿你都攞黎抽...
% b4 L/ L( |/ K  u  p0 r5 b
$ q5 |; X1 Q! p版友K2K揶揄我是雜種仔呀, 老屈我想擁有外國人血統呀, 我無所謂, 無投訴佢老屈, 亦無要求版主主持公道+ I# J: e, G" J0 R: U
如果我話你「認同溫家寶是好到天上有地下的無領導人」, 你已覺得我砌你生豬肉, 那麼你的器量又有多少?! D' v  s7 \! G/ \  P  C
你見K2 ...+ Q% \9 C* n8 ^) ]2 b. R
andyho 發表於 2011-3-25 11:06 PM
- v1 \) x- h/ p% |, u
+ ^. G) x5 ^5 A7 {  i6 |! k
我要修正...
& T. W( Q- S" w2 }8 S: T, [; _$ o2 T' c0 t2 _/ i7 a
我段文章第一段係咁寫,% x& h+ \! L: g+ X
<唔知幾時開始,  網上出現一群人有<雜種仔>心態..>! y4 e" i# M' |; V8 q. w7 [
, H% a( ^* T7 T9 _" K0 Z! q
我指既係一群人,  並唔係完全指任何一個人,  當中舉有多個例子,  多個特質,  係概括左好多人既意思,
; V; a9 ], {: P. W/ T; r我唔識andy兄真人,  唔知有冇講中閣下,  或者講中幾多樣,
2 R2 c/ q5 L- ?# l+ S" m# ]所以請勿誤會咁大段文章只係針對兄台一人.
1 `! t' t+ u5 t- \# j1 J, W, v( C+ @5 Z6 L: E8 q1 A' \% D
8 Y3 ]  g) g* f& w6 R+ b1 ?1 i) y
2 J3 q$ L/ h$ N8 _6 p
咪玩喇...連三鹿你都攞黎抽...
0 F) S& y. `) ?4 }  Sinfjlam 發表於 2011-3-25 11:32 PM
3 I! d  N* K3 h. G+ f( _3 ]6 S3 e

3 R; u( v, x4 ]& F5 D' j* h在呢區平日跟我吹開我的人, 都知道我立場, 知道我會不會覺得毒奶受害者是否抵死
& ]! @3 |+ b0 r; i" Q! r+ W我講呢個話題, 是回應樓主的主題, 日本食物危險, 那大陸的危不危險?, ~' h2 S1 I1 P' U, R1 \! ^
至於是否有版友跟我私怨借題發揮, 自行判斷吧
admin最近都買左部祖國DSO, 拆埋黎睇這個價位有這樣的做工用料真的不錯 EBAY好多外國人都排住隊買
  [+ g! [6 Y4 qadmin 發表於 2011-3-23 10:19 AM
* i  l& a$ W: m) p( O* K7 D- P0 d+ g8 d7 y
大陸係世界工廠,對全球係有不可多得o既貢獻$ w4 }5 i7 ~+ R, O3 N
(當然,法治,版權,人權,自由,民主等領域,還是很落後的)
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 我問你仲敢唔敢食日本食物?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。