<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 我問你仲敢唔敢食日本食物?
返回列表 回復 發帖
嘩...冇上黎兩三日o者....
& G+ B+ a* X( o0 Y* L, F做乜開拖都唔預在下呀" M( m1 u) U9 K3 j+ Q
infjlam 發表於 2011-3-25 10:47 PM
& d' U3 J4 @3 s. H, q' d" f% V1 [

; d; ~7 @# N) |( Z0 d) V諗清楚先好出聲喎,- f5 z6 ]/ r6 K- P
皆因呢度有d人冇乜品,
2 G1 t' x/ A( C( i$ I自己詞窮,
8 E, H+ X0 q5 Z( {! Y! O唔係屈人,
) i, w7 n4 L' b0 ]5 a( m7 }就係話人義和團,
: Q  g# K' w2 b0 G+ x" M仲隨時會有賤人爆粗.' M! j0 ~; [& {# V* O& \

4 Z3 n1 Y! o( F( ?
, J) Z! w7 q) M" a
+ _3 W$ O) g: i0 p; X
最後, 我投降了! 負能量太多.... 唔想再上來了.....
9 U& q, S/ \- z0 Bhamsubboy 發表於 2011-3-25 08:11 PM
% q% r! E" ]$ Y/ y# k
# L& s' `% G( w0 L
版友K2K揶揄我是雜種仔呀, 老屈我想擁有外國人血統呀, 我無所謂, 無投訴佢老屈, 亦無要求版主主持公道  c, S  [4 Q9 E9 V0 b6 D: `
如果我話你「認同溫家寶是好到天上有地下的無領導人」, 你已覺得我砌你生豬肉, 那麼你的器量又有多少?" |$ }! o) V1 x9 G, G5 e! Q. d
你見K2K老屈我, 但不曾發一句聲, 何解呢? 跟你立場一致, 自己友就側側膊, 你就是這種水平的人8 u/ g5 d) u: j5 v+ w
/ d! Y* j" i# f! w" f+ |2 ]
我身邊欠缺你這種Level的人, 而我因工作需要, 有必要研究低水平的人大概是怎樣的貨色, 9 c" ^6 j8 F8 w- X# ]) C
因我是銷售商品給這類人的, 你提供給我很好的示範, 我要多謝你才是, thx a lot!!
4 V8 e% }* j4 S' [我為何會有負能量?你覺得有, 請過主, 免得你有日看精神科來claim我錢
嘩...冇上黎兩三日o者....4 o0 Z, G8 z% Y( R- a/ |* H! Z
做乜開拖都唔預在下呀
$ c+ G% D" M9 p% Y! z, J% L6 S/ winfjlam 發表於 2011-3-25 10:47 PM
0 T* n; Y1 y, z

$ g( V$ }+ r6 X& i1 ]0 b關你咩事? 我同版友只係私鬥, 了結累積下來的私怨而已,
1 [9 F$ ?; e# g1 z: r* {% p5 C你要開拖, 狗哥成日都陪你啦
, L. L( [2 D6 ?& `9 v, u( e

) _! C$ m) K# k! ?# {關你咩事? 我同版友只係私鬥, 了結累積下來的私怨而已,
6 T7 |# E2 A; Y. l你要開拖, 狗哥成日都陪你啦! c# R9 K; p/ V; A4 e* u9 Q, ^
andyho 發表於 2011-3-25 11:08 PM
. k: F+ n7 Y2 m" x' j- B% w

?( Y2 O6 X7 h. Q呀...打錯字....係開P至啱
" V9 ^& v6 D! k* D' A
) \. Y8 r2 a8 i4 Y今晚有時間吹兩咀先
敢唔敢食日本食物?問題問得有D籠統喎...
# X8 F' j% |( r0 N食品若有輻射,梗係唔食喇
/ `* d: Y" n6 T9 V( [- {' T若已經證明係安全,冇輻射污染,
" D" L9 ?" j- i6 U" ^, Z點解唔食先?
' W, X0 H( Q4 s1 s% E- ?! ], g- K# R
6 T7 [9 B7 _! B+ @4 Q4 A- a你班友唔係搶住買日本牌子奶粉o羊
  l+ r0 q+ A2 w6 V$ m2 u. D) W

' A$ f) l* p4 T7 J呀...打錯字....係開P至啱 % I. X8 D  B1 a5 ~! B3 A* N

. c3 B' `1 z/ n! e/ m今晚有時間吹兩咀先
# j* T2 e& I( m3 j- @infjlam 發表於 2011-3-25 11:25 PM
; O/ u. b) k! r. u3 }
- _6 e3 {7 E2 V2 ~4 j- r/ v) I真打錯定假打錯呀? o靚仔 吹咩先?
香港傳媒有報道, 飲用輻射超標牛奶一年, 只等同做一次電腦掃瞄
7 b& W3 L% p3 A- `& B+ S日本食物咁有問題, 排隊買日本奶粉的香港人應改去食大陸的三鹿牌奶粉* I- \# W( I4 a5 t
祖國食物信得過日本食物多多聲架! ...
6 o( }$ m. o1 Oandyho 發表於 2011-3-22 11:32 AM
6 Q. v. C7 X) E8 W+ x6 s& e7 f% ]. L6 @7 U
咪玩喇...連三鹿你都攞黎抽...
5 ^& y7 e4 y3 w# S

. w  Q2 @: X. U  O& l/ j版友K2K揶揄我是雜種仔呀, 老屈我想擁有外國人血統呀, 我無所謂, 無投訴佢老屈, 亦無要求版主主持公道" e& n$ e; G3 s7 Z5 k$ d
如果我話你「認同溫家寶是好到天上有地下的無領導人」, 你已覺得我砌你生豬肉, 那麼你的器量又有多少?* s. n9 E2 v! f4 {+ Y5 C6 I
你見K2 ...
( u3 {! o4 D! _5 s! N. Oandyho 發表於 2011-3-25 11:06 PM
$ P8 {; U8 {5 t3 P+ W/ c- J
( t6 j9 O: |9 N! v/ U我要修正...$ C( r6 s& C' s" o) W5 g! V; ^

: Q5 x8 \  P( @9 A我段文章第一段係咁寫,
, j. m' S1 C$ ^) L" f<唔知幾時開始,  網上出現一群人有<雜種仔>心態..>: ^3 O9 D! L9 A: C# b
0 U5 ]: k: O6 \6 K
我指既係一群人,  並唔係完全指任何一個人,  當中舉有多個例子,  多個特質,  係概括左好多人既意思,9 k( c" q+ P* |4 c
我唔識andy兄真人,  唔知有冇講中閣下,  或者講中幾多樣,+ n9 `" d! c0 \1 o3 F6 M, x
所以請勿誤會咁大段文章只係針對兄台一人.
+ G$ E& f. |3 r6 M8 [; ]# [% L# ~4 J  U( k4 I' {. k7 b2 x0 u$ A
/ \2 @0 \( O/ a% c' e. v5 S

$ h/ q2 p% y+ h4 D咪玩喇...連三鹿你都攞黎抽...: b6 p) Y+ c4 g3 j' v( G
infjlam 發表於 2011-3-25 11:32 PM
" T; c) m% s: Y+ t( B$ D2 u4 y4 h9 `
. i, _7 M* i' y! |
在呢區平日跟我吹開我的人, 都知道我立場, 知道我會不會覺得毒奶受害者是否抵死
9 `& N2 T  K' y; n& g# y我講呢個話題, 是回應樓主的主題, 日本食物危險, 那大陸的危不危險?! e$ F! \6 f. h1 m1 N
至於是否有版友跟我私怨借題發揮, 自行判斷吧
admin最近都買左部祖國DSO, 拆埋黎睇這個價位有這樣的做工用料真的不錯 EBAY好多外國人都排住隊買
$ N5 S/ W" b6 s# f  \. fadmin 發表於 2011-3-23 10:19 AM
8 B' J. w3 u# K* ~' r# A& Q3 M, U- I+ o( T+ b
大陸係世界工廠,對全球係有不可多得o既貢獻
8 o. X' ]7 c" `' d! B5 V+ _(當然,法治,版權,人權,自由,民主等領域,還是很落後的)
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 我問你仲敢唔敢食日本食物?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。